◣VIRAL◥ Liridon Krasiqi, Syazan Zainon Dan Baddrol Bakhtiar Bergaduh!!



◣VIRAL◥ Liridon Krasiqi, Syazan Zainon Dan Baddrol Bakhtiar Bergaduh!!

Insiden Pergaduhan Diantara Liridon Krasiqi, Syazwan Zainon Dan Juga Baddrol Bakhtiar Semasa Sesi Latihan Pasukan Kedah

sumber FB Khairul Anuar Abdul Rani

Ignore tags:

viral
berita hangat
berita dahsyat
viral malaysia
new viral videos malaysia
tidak malu viral
perkara jahat viral
kisah viral terkini
Informasi viral terkini
viral malaysia 2017
viral malaysia 2018

source

34 thoughts on “◣VIRAL◥ Liridon Krasiqi, Syazan Zainon Dan Baddrol Bakhtiar Bergaduh!!

  1. wan wan September 23, 2018 at 9:52 pm

    ada yg tersimpan di dalam ni…sbb tu jadi gini…pendam

  2. Leica Zeis September 23, 2018 at 9:52 pm

    Poyo jugak bad ni rupa nye .. hilang respek tengok die ni .. org da cool down die pulak nasi tambah

  3. Mohamad Affdal September 23, 2018 at 9:52 pm

    kedah biasalh Noob

  4. Zam77 Gonzoi September 23, 2018 at 9:52 pm

    yg lain2 tu x pyh nk cbok…
    cool kn lg baik…
    otak thp gabanlh lu…

  5. a wis September 23, 2018 at 9:52 pm

    Alah membeli menang memakai,terlajak liridon mental bahktiar..

  6. DL HS September 23, 2018 at 9:52 pm

    Tim sampah

  7. turtle tread September 23, 2018 at 9:52 pm

    gimik ja nih.. la nih kan trend gimik

  8. mohd farid September 23, 2018 at 9:52 pm

    badan induk x tegas kot

  9. Fakhri Badlisham September 23, 2018 at 9:52 pm

    Video ni dah lama la sebenarnya

  10. Muhd Danial September 23, 2018 at 9:52 pm

    kedah mmg bodo piala malaysia pun kalah hahahah,,aq kloqg kedah tapi fans johorlah luaskan kuasamu johor ale ale ale

  11. Samhensem Samsudin September 23, 2018 at 9:52 pm

    Kau bjet bjetla badrol. Main tuk malaysia x power puihh. Hero kg hahahahah. Aku setia sr8😘

  12. Mustaqhim Ahmad September 23, 2018 at 9:52 pm

    Badrol over

  13. Jerry Henry September 23, 2018 at 9:52 pm

    melayu mcm tu la..mntel x kuat..jt skit gaduh…org barat main smpi patah kaki msh blh kawal keadaan lgi..mangkok

  14. Sofri Aziz September 23, 2018 at 9:52 pm

    Eloklh kdah tmatkn kontrak leridon.. bila trlalu lama dia cam smua yg dpt bola wajib bagi dia sntuh dulu.. dia seolah byk mngawal pmain.. Kdah klah pada klantan tdk layak ke suku akhir.. 2 pluang trhidng yg disia siakn oleh leridon.. klau itu kmampuan pmain impot baik tak pyahlh.. dlm pminat mnghrl kdh prgi ke fainl leridon seolah jual game dgn lkonan kecewa bila sepkan tdk gol.. bkn itu prmainan yg sbnar leridon… ramai lagi pmain luar yg lbih baik dari leridon..

  15. Alan Josef September 23, 2018 at 9:52 pm

    TOLONG BUANG SIKAP MELAYU KAMPUNG KAMU MASIH HIDUP ZAMAN 50AN.. BODOH

  16. Alan Josef September 23, 2018 at 9:52 pm

    Aku tahu sgt perangai org melayu dr dulu lagi… tambah2 kita org luar.. perangai kampung ni mmg tak akan ubah.. ini orang KAMPUNG.. ada faham

  17. an nazran September 23, 2018 at 9:52 pm

    Badrol tu dah halus sekali kena penerajang ngn mat don pelanting.. Dok buat badan tegap boleh badrol. Haha

  18. Mohd Norazmi September 23, 2018 at 9:52 pm

    bodoh satu team pun Nak gduh ke.Normal lh kan dalam bola sepak Memng ada tackle macam Tak biasa

  19. Muhd Ashraff September 23, 2018 at 9:52 pm

    Confirm habis season dia blah

  20. lufias namia September 23, 2018 at 9:52 pm

    Aduh… ktiadaan coach tetap… pnyebab msalah disiplin brleluasa

  21. muhammad Dzul hakimie September 23, 2018 at 9:52 pm

    Pindah lah liridonn..masuk team lain

  22. misbah mohd September 23, 2018 at 9:52 pm

    video lama ni..player semua dah okay la..kalau ya pun nak viral cari la yg berfaedah..sekrg ni mg team kedah tgk ada mslah tp player semua dah okay..come on guys..suport..jgn sebakan video ni kita nak hentam org suka hati..mslh dorang semua dah settle

  23. FAHMI NJR 7 September 23, 2018 at 9:52 pm

    tak pe tahun depan liridon bla

  24. Muhammadirwan Irwan September 23, 2018 at 9:52 pm

    Nii cerita lama…season tahun lps nii…

  25. Azlan Iqbal September 23, 2018 at 9:52 pm

    Satu team pon nak gaduh,, lagi la team laen kan comfirm gaduh

  26. Zurinorsida Zainon September 23, 2018 at 9:52 pm

    Normal la tu kita kena serius masa berlatih. Tu yg jd mcm tu.. Bagus la tu kn. Semoga kedah mnjd lebih gah lg steady

  27. Med Heris Heris September 23, 2018 at 9:52 pm

    Memang dah adat,,, sejak azali lg~ kuikui

  28. Muhammad Yusry September 23, 2018 at 9:52 pm

    sqlah satu punca team kedah jatoh ni

  29. Kerol Sunday September 23, 2018 at 9:52 pm

    Badrol sekarang main macam cilaka perangai pun macam sial..

  30. Mohamad Izzuddin September 23, 2018 at 9:52 pm

    Islam dengan islam nak gadoh ka

  31. afiq hamsol123445 September 23, 2018 at 9:52 pm

    Team sendiri pun nak bergado

  32. Asa Di September 23, 2018 at 9:52 pm

    Mcm bdak2

  33. Bruangkoko Krasniqi September 23, 2018 at 9:52 pm

    La ni baik dah. Xyah dok batu api sangat la. Tahun depan cukup 5 tahun Liridon main kat Malaysia. Harap2 dia main dapat naturalisasi. Boleh main utk pasukan senior

  34. Cäptäiñ Rëd September 23, 2018 at 9:52 pm

    Jadi la seperti jdt… Always happy jdt family

Leave a Reply