◣VIRAL◥ Pegawai Khas kepada Timbalan Menteri KANTOI Merakam Skirt Wanita!◣VIRAL◥ Kenyataan Media Timbalan Menteri Dalam Negeri, Dato’ Azis Jamman

1. Saya mengambil maklum berhubung salinan laporan polis dan rakaman video CCTV yang tular dalam media sosial melibatkan tindakan dan perilaku seorang individu yang bersama saya semasa pemeriksaan mata dijalankan.

2. Saya memandang serius tindakan individu tersebut yang membuat rakaman sedemikian secara sembunyi dan senyap-senyap tanpa saya sedari ketika pemeriksaan mata tersebut dijalankan.

3. Tindakan dan perbuatan sedemikian adalah terkutuk dan keji. Saya juga mengambil keputusan untuk bertindak tegas terhadap pegawai tersebut yang membuat rakaman itu.

4. Selepas membuat pertimbangan, keputusan untuk memecat pegawai tersebut dibuat serta-merta kerana tindakan tersebut yang menjejaskan imej dan kredibiliti saya selaku Timbalan Menteri Dalam Negeri dan pejabat Timbalan Menteri.

5. Saya memohon maaf atas tindakan pegawai tersebut dan ia tidak ada kena mengena dengan pegawai-pegawai lain dalam pejabat Timbalan Menteri yang sedang bertugas dengan saya.

Terima kasih

Dato’ Azis Jamman
Timbalan Menteri Dalam Negeri

Ignore tags:

viral
berita hangat
berita dahsyat
viral malaysia
new viral videos malaysia
tidak malu viral
perkara jahat viral
kisah viral terkini
Informasi viral terkini
viral malaysia 2017
viral malaysia 2018

source

2 thoughts on “◣VIRAL◥ Pegawai Khas kepada Timbalan Menteri KANTOI Merakam Skirt Wanita!

  1. M Jig September 14, 2018 at 9:54 am

    Bodoh nya perangai. Macam boleh jadi pembantu pada menteri setiausaha. Banggang. Melayu dulu dan sekarang Sama2 je bodoh. Gila seks

  2. Dahlia Dahlia September 14, 2018 at 9:54 am

    Teruk btul prgai

Leave a Reply