26 thoughts on “7 Pondan Viral Di Malaysia

  1. Izzul Syamim November 20, 2017 at 4:41 pm

    Ziana zain tu kakak anuar zain en…pahal pondan pulakπŸ˜‚πŸ˜‚

  2. Nizarozani Rosli November 20, 2017 at 4:41 pm

    biar je la diaorangπŸ˜₯

  3. Otaku Girl November 20, 2017 at 4:41 pm

    Mulau juga ni…Sakinah bukan pondan lah… astapirrr

  4. Masnija Arbain November 20, 2017 at 4:41 pm

    Wei aku nk tanya..seronok sangat ke jadi pondan..hadoi..buat malu diri buat malu family and buat malu negara..malu lah sikit dengn yang maha Esa ..Ya Allah..banyak lagi kerja boleh duit ..Apalah ..family Mak nyah…✌

  5. Bakeri Yasin November 20, 2017 at 4:41 pm

    Riz ulala nampak cute walau pon jantan hahahaha

  6. Brivelia CubbyOntel November 20, 2017 at 4:41 pm

    Sakinah? I dont think so

  7. FAREED GAMER November 20, 2017 at 4:41 pm

    Pondan hahah

  8. Cherry CZ November 20, 2017 at 4:41 pm

    Sakinah is not a pondan..he is still a guy.. He's just act girly

  9. mat kangkung November 20, 2017 at 4:41 pm

    ahli neraka

  10. jessica jung is mine November 20, 2017 at 4:41 pm

    Ziana zain pondan?

  11. Katizah Ijah November 20, 2017 at 4:41 pm

    aiyya..sakinah pn kena jg ka..dia tu lembut ja bukan pondan…dalam kerja ja dia lembut2 bgtu..aduii pandai2 ja yg buat ni

  12. LeoRedSweaterHood November 20, 2017 at 4:41 pm

    Asal diorg lgi cntik dripd pompuan biase

  13. Tinz Nazq November 20, 2017 at 4:41 pm

    Sakinah bukan pondan..

  14. Atin Ali November 20, 2017 at 4:41 pm

    sakinah lelaki tulenla.. dia mengajar makeup n wat show je.. tak baik la fitnah.. kalo sajat tuh tak ley nak ckap pe la…

  15. SitiZulaikha Raz November 20, 2017 at 4:41 pm

    Dafuk ahahahha a

  16. Jijie Ganu November 20, 2017 at 4:41 pm

    Oiii nk kena sman kaaa kata sajat pondanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  17. Syakeee_ Bobbiey November 20, 2017 at 4:41 pm

    apa hal yg boh lagu menanti janji pukimak betol hahaha

  18. sue ejal November 20, 2017 at 4:41 pm

    sakinahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  19. Alif Hamka November 20, 2017 at 4:41 pm

    muka suma cedok taik sial hahahaha

  20. Scha Mazalan November 20, 2017 at 4:41 pm

    sakinah tuu 100% lelaki.. dia pakai mcm tu kalau dia shoot jd watak perempuan.. baik ko taruk nizam rahman sekali dlm ni…

  21. mr. chee mong November 20, 2017 at 4:41 pm

    Ya allah sakinah sedarlah bahawa dri mu itu lelaki bkan perempuan😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😟

  22. Zack Ary November 20, 2017 at 4:41 pm

    Mana azwan ali?

  23. alyezan ab az0v9giz November 20, 2017 at 4:41 pm

    Papai cicie xmasuk la.best pren riz ulala

  24. Eeka Ika November 20, 2017 at 4:41 pm

    Dosa semua ni sebab Allah kata kalau seorang lelaki menjadi perempuan atau seorang perempuan menjadi lelaki berdosa!!!

  25. allaura biz November 20, 2017 at 4:41 pm

    Sakina bukan pondan okay….dia pelakon tempatan Dan MUA trkenal d sabah… Adoiii

  26. Omar Kadir Oma November 20, 2017 at 4:41 pm

    Riz Ulala tetek dia nampak ranum segar..mcm tulen ja

Leave a Reply