Loading...

37 thoughts on “Abang VIRAL TUDM Belanja Lagu Hikayat Benladin

  1. Jun Zaid September 16, 2018 at 7:28 am

    Mengarutt

  2. Nabil Fikri September 16, 2018 at 7:28 am

    Poyo

  3. Mohd Iderus Iderus September 16, 2018 at 7:28 am

    kat mna yg best pon x thu. dgr suara pon garau jew.. ni syok sendiri…

  4. tukang kecam aklaken September 16, 2018 at 7:28 am

    Poyo nk mampos

  5. Napi Dila September 16, 2018 at 7:28 am

    Semenjak ada pancaragam gabungan glamour saja tudm

  6. Umie Kalsom September 16, 2018 at 7:28 am

    Ni kawan syafiq farhain.. tengok dalam big stage ritu..

  7. Man Atta September 16, 2018 at 7:28 am

    rap macam ni korang kata dia lagi best dari ben laden??? hanat aku tgok macam baca mentera je..tgok tu sampai tutup mata kot mesti mic dah bau liur tu..korang ni xda citarasa langsung.tahi pun mesti korang kata rasa coklat kan??

  8. azmeir yasmeen September 16, 2018 at 7:28 am

    xsedap langsung …ibarat mcm kakak tua jr..sdap lagi penyanyi asal…org nk nyanyi ko pon nak nyanyi…barai beb ..barai

  9. Zam Zareen September 16, 2018 at 7:28 am

    aku ingat yg pkai spek tu anak saleem

  10. pressley joseph September 16, 2018 at 7:28 am

    Diorang bukan artis tp ble saja saingi artis..artis blum tentu ble p perang

  11. Lipan Bara September 16, 2018 at 7:28 am

    nk jd artis ke? klau semua org nk jd artis sape yg nk dgr?
    #tnyeje

  12. Fahmi Akran September 16, 2018 at 7:28 am

    Aq sorang je ke yg dngr terhasil dari eksterimentasi radiasi bunyi? 😅

  13. pejuang highway September 16, 2018 at 7:28 am

    sape rsa yg abg rap tu suara dy mcm syuk balas.. like sini

  14. Vlog Iqbal September 16, 2018 at 7:28 am

    Soh dia freestyle rap bole x?? Kalau xbole berhenti nk rap lagu org..poyo..menggelabah lebih..

  15. Mohd Hilal September 16, 2018 at 7:28 am

    Hhhaha puihhhh

  16. aimxn akim September 16, 2018 at 7:28 am

    lelah dah aq tgok die

  17. Erdina Balqis Razali September 16, 2018 at 7:28 am

    Sedapnyer suara dia

  18. qwertyuiop September 16, 2018 at 7:28 am

    Aku sorang je ke nmpk jari brader blkng tu hahaha

  19. Puspa Ratna sary September 16, 2018 at 7:28 am

    Suara power

  20. viral barai September 16, 2018 at 7:28 am

    wahh like sy boleh?

  21. Nije dbe Nije dbe September 16, 2018 at 7:28 am

    Yg xsuka tu aku rasa, warga asing kot.

  22. sayang sayang September 16, 2018 at 7:28 am

    Ben kan budak2 lgi

  23. Nicolas olivera Olivera September 16, 2018 at 7:28 am

    Tersesat kat channel yg XDA mutu..kimak

  24. Asyrul Amin September 16, 2018 at 7:28 am

    Rap dia lagi power dari Ben boyahhhhh

  25. ToK RimBa September 16, 2018 at 7:28 am

    Spa yg ckp lagi baik dri ben rapp mmg senoi kot..abg army ni mmg bole rapp tpi perlu lebih latihan..ben dh mmg di train oleh malique,dan mmg jauh beza…ckp ikut fakta bkn auta..🤣🤗

  26. PUBG ON September 16, 2018 at 7:28 am

    Rapp diaa lagi paduu dari benn .. terbaik laa bang tudm 🔥🔥

  27. Zul Zailani September 16, 2018 at 7:28 am

    😂🤣

  28. Double O Xero September 16, 2018 at 7:28 am

    Ni bukan rap . Ni membaca

  29. asyraf fadzil September 16, 2018 at 7:28 am

    Ko pi ohhh paste…🤣🤣

  30. Muhamad Firdaus September 16, 2018 at 7:28 am

    Terbaik skuad

  31. Muhamad Sayuti Zainal September 16, 2018 at 7:28 am

    Biasa je ,Cuba klau dia cleaner je konpem xviral

  32. Ab Aziz September 16, 2018 at 7:28 am

    Bole lh jdi mcm syafik farhain ni(abg bomba)

  33. dikaa _ September 16, 2018 at 7:28 am

    Lol

  34. farahana ariff September 16, 2018 at 7:28 am

    Wwoohh sdpnyee suara dia…😱😱

  35. A L N September 16, 2018 at 7:28 am

    cepuk juga org yg ckp org cover lgi sdap dri original singer..ada juga org bandingkan penyanyi asal ngn org yg cover..grrrr

  36. Black Leg September 16, 2018 at 7:28 am

    0:20….tngok jari orng blkng😂

  37. Nur Aufa September 16, 2018 at 7:28 am

    Mcm muka abg ipar saya.. dia navy,

Leave a Reply