38 thoughts on “Apa Yang Marah Sangat Tu Sajat Oiii.. Last Sekali Cam Hareee !! | Viral & Menarik

  1. Sally Lemon April 17, 2018 at 12:28 pm

    bff cmni gaduh biasala

  2. Khairul Aiman April 17, 2018 at 12:28 pm

    ASL SAJAT MKA DIA MCM TU? DIA AD PLASTIC SURGERY KE KLO AD TAK LAMA LG JD MICHAEL JACKSON LA

  3. Sherena Chiang April 17, 2018 at 12:28 pm

    Lawak不不不不不不不

  4. zyn malik April 17, 2018 at 12:28 pm

    Hahahaha, haram

  5. Azizi Alias April 17, 2018 at 12:28 pm

    Takut die bila kak long marah

  6. Kitt jai April 17, 2018 at 12:28 pm

    Haramm harammm

  7. Shamin Sham April 17, 2018 at 12:28 pm

    Cuba kau dengr dan tutup mata..mesti kau rasa ada dua org lelaki bertengkar..dan buka mata tengk balik video ni..dammm

  8. Farinas Mohd Taha April 17, 2018 at 12:28 pm

    Harem jadah dol

  9. Zahin Shairy Cikgu Shairy April 17, 2018 at 12:28 pm

    Hahaha mcm sakai

  10. SYAH OFFICIAL April 17, 2018 at 12:28 pm

    hahahaha sajat bengong .

  11. Mohd Zulkifli April 17, 2018 at 12:28 pm

    Hahaha…nabi tak ngaku umat sejat oi. Org lain minom telags kausar hang minom telaga apa? Nabi dah tegah org mcm mu sejat oi. Bagus dak laki nie nak kasi viral geng2 sejat nie tak patot ade dlm negara islam malaysia. Tapi tulah. Negare je islam

  12. Afiq mark April 17, 2018 at 12:28 pm

    Huhh nasib terselamat daripada iklan auta fakta..xdelah bazir Lima saat aku

  13. Khairunniza Kasiran April 17, 2018 at 12:28 pm

    Budak2 nk mampos..

  14. Ash J April 17, 2018 at 12:28 pm

    Hareyy j tol..hahahaha

  15. im not ok April 17, 2018 at 12:28 pm

    Lgu intro ivan b sweater

  16. ABANG GENG PREMIER LEAGUE 777 April 17, 2018 at 12:28 pm

  17. Suzie Zee April 17, 2018 at 12:28 pm

    iklan ni ada kena mgena dgn umno ke

  18. yaxyuxyax yuyayuUuz April 17, 2018 at 12:28 pm

    Lucu oww…haha hahah

  19. Green Apple April 17, 2018 at 12:28 pm

    hahaha不 adoiiiiii macam2

  20. just typing April 17, 2018 at 12:28 pm

    Awt lawak plak ni

  21. Black Roses April 17, 2018 at 12:28 pm

    aduhh mamat ni saje tumpang viral ngan sajat.dlu mmg la pernah top,tapi org xlyan dh hang skrg..hahahaa mohon undur diri

  22. Kyrasuke __ April 17, 2018 at 12:28 pm

    Sapa tergoda masa part last sajat.. Aumm hahaha…

  23. HackerSuicide April 17, 2018 at 12:28 pm

    ah bodoh

  24. Coaking Kit April 17, 2018 at 12:28 pm

    Pandai korang erk…bontot sajad korang x nak..bontot izara aisyah laju je…ngaku je la…hehehe

  25. Muhammad Aronaziz April 17, 2018 at 12:28 pm

    Siapa tahu sajat kalau masuk tandas,dia guna tandas laku or pompuan

  26. Rahman Auf April 17, 2018 at 12:28 pm

    hahahaha, terbaik der…seribu ha aku bg

  27. POPSTAR DAISY April 17, 2018 at 12:28 pm

    Wah,best lah pulak dgr lagu intro dia

  28. Funny fortnite moment April 17, 2018 at 12:28 pm

    Sapa lagi sanggup nampak babi dari sajat.
    Like

  29. abc 123 April 17, 2018 at 12:28 pm

    Vaviee..

  30. Cantik Cantik April 17, 2018 at 12:28 pm

    Muka jat pn dh nmpak kjantanan

  31. sallam muzik April 17, 2018 at 12:28 pm

    Mcm baba

  32. Elsie Dion April 17, 2018 at 12:28 pm

  33. -Stand for Justice- April 17, 2018 at 12:28 pm

    asal si sajat ni muke die mcm ni skrg?

  34. Muhamad Hafizzie April 17, 2018 at 12:28 pm

    haram dol

  35. nazOne 5655 April 17, 2018 at 12:28 pm

    hahahahahahaha harammm harammm

  36. Miahawa Raisya April 17, 2018 at 12:28 pm

    Suare sajat

  37. Muhammad Muhaimin April 17, 2018 at 12:28 pm

    Dejee

  38. Faezul Kaderi April 17, 2018 at 12:28 pm

    Bapok di Malaya…..

Leave a Reply