Loading...

38 thoughts on “Bila Tengah Bulan Nak Jimat Minyak Be Like.. | Viral & Menarik

  1. Malaysia Viral Channel April 16, 2018 at 6:06 pm

    Admin Memang Segaja Buat Korang Marah Dengan Caption Tu !! #silakecam #segera 😂😂

  2. pianist alya April 16, 2018 at 6:06 pm

    ???

  3. acoyevo April 16, 2018 at 6:06 pm

    Bangsat pya perangai…..

  4. wak tevez dodol April 16, 2018 at 6:06 pm

    rasa2 kalau dh full tank tu bole thn setahon ke..kenapa laa bebal sgt..dh penoh..amik laa balance kat kaunter..jgn susahkan org nak tuang minyak.bahalol..

  5. Qisjip Nancy April 16, 2018 at 6:06 pm

    Full tank lah mangkuk

  6. Mohammad Hafizul April 16, 2018 at 6:06 pm

    Cukup 8bulan aku jadi Forcourt Crew di Shell dh cukup pengalaman aku melihat perangai,tingkah laku customer yg mcm2…

  7. Shariee Bin Muda April 16, 2018 at 6:06 pm

    Sungguh sngt aku bila penuh jetak tu pun ada lg belen 3ria..tu pun goyang slow je tngk kiri kanan dulu orng rmai ke x👻👻👻 nie lebih2 dh nie👻👻👻👻

  8. Jo Ji-ah April 16, 2018 at 6:06 pm

    Hampa ni semua duk mengata admin tu dah kenapa.. Bila admin x update ka apa ka hampa kata macam macam.. Bila dia update hampa pulak kata macam apa pulak.. Biaq la kat admin nak letak tajuk apa pun.. Bukan nya kacau hidup hampa pun tu pun nak kata cam pa gi.. Sorry la kalau terasa ka pa..

  9. Abang Botak April 16, 2018 at 6:06 pm

    Mintak proton tambah lagi satu tangki..lebis isi lebih jauh jalan

  10. Sazman5615 Sazman April 16, 2018 at 6:06 pm

    Tajuk tu kiasan je…

  11. ahmad tassim April 16, 2018 at 6:06 pm

    Singapore pun xde duit, beli minyak kat malaysia, sbb murah, kalau boleh dia nak beli satu lori minyak bawak balik singapore

  12. Faris 46 April 16, 2018 at 6:06 pm

    Minyak TU cecair…..apa la motifnye buat cemtu…kalau nama cecair dia still Akan turun jugakk smpai bawah….kutla bende tu bawang kaaa..memang kena buat camtula nak bagi turun…haishhh😂😂

  13. Sheera Hisham April 16, 2018 at 6:06 pm

    Admin bodo x skola

  14. ZaimKamal April 16, 2018 at 6:06 pm

    ape lagu outro die???

  15. Faiz Shukri April 16, 2018 at 6:06 pm

    Terserlah kebodohannyaa di situ

  16. Upp Yny April 16, 2018 at 6:06 pm

    Bodoh punya tajuk.cacat.phuiii

  17. Man Z 90 April 16, 2018 at 6:06 pm

    Sumbat jgn tak sumbat.. jgn rugi walau setitik pun.. sumbat sampai meletup bile parking tgh panas nanti..

  18. saiful izwan April 16, 2018 at 6:07 pm

    Xtaw nak ckp apa .. hanya mampu melihat .. xdk niat nak perli sapa-2 .. hahaha

  19. Mohd Azrin April 16, 2018 at 6:07 pm

    Tu bkn nk jimat sebap dah tgh bulan.. tapi tu org dah lebih duit walau pon dah tgh bulan.. bingai lh admin ni

  20. Syafeek Hafeez April 16, 2018 at 6:07 pm

    Sedap je admin ni bantai tajuk…kan dh nampak tk cerdik

  21. Ediey MRMG April 16, 2018 at 6:07 pm

    Biasanya singaporean yg sll wat camtu…..

  22. ban khong April 16, 2018 at 6:07 pm

    Apa la admin ni. Pi skolah balik la. Tak tau apa pun nak viral jugak. Bubuh tajuk kelaut. Hahahahaha 😁😁😁

  23. mohd ezam April 16, 2018 at 6:07 pm

    Bhya tu.. petrol klau terlalu padat dlm tangki bleh menyebabkn kebakaran pada kereta.. nyawa lg pnting..

  24. Tuah D' Ta April 16, 2018 at 6:07 pm

    Bila duit kita dah jatuh.. Org singapore amik kesempatan isi minyak dkt malaysia sampai penuh tanpa had…

  25. SipuTTiong9009 sipuTTiong9009 April 16, 2018 at 6:07 pm

    Itu name nye orang utan bila nak naik kereta..

  26. Meoriskandar iskandar April 16, 2018 at 6:07 pm

    Ape punye admin la.. Tu nk tuang abis.. Jimat ape nye tuang abis kereta berat lagy mkn minyak

  27. Apis7705 Taiping Apis7705 April 16, 2018 at 6:07 pm

    Org kaya kan kebyak kn kurang cerdik biasa la..

  28. Saya Faeiz April 16, 2018 at 6:07 pm

    Hai Saya fakta Dan aq auta

  29. musis avy April 16, 2018 at 6:07 pm

    Bawa Vellfire kereta mewah mau jimat minyak ? Ada ke patut ? 😆😆😆🤢

  30. Muhammad Abdullah April 16, 2018 at 6:07 pm

    Tak habis sekolah punya org

  31. Mobile Lagging April 16, 2018 at 6:07 pm

    Ayuh goyang dumang biar hati senang

  32. rock kapak axe April 16, 2018 at 6:07 pm

    admin bodo….ne org nak bg full tank la shittt

  33. James Ng April 16, 2018 at 6:07 pm

    Org Singapore le tu

  34. Afiq Danial4797 April 16, 2018 at 6:07 pm

    Tu die dh tuang penuh nk turun kn minyak sbb ade baki minyak yg belum tuang lagi bingai

  35. Rashid Bro April 16, 2018 at 6:07 pm

    Singapore style..hahaha

  36. E-sport gaming April 16, 2018 at 6:07 pm

    Itu bukan nk jimat minyak, itu tuang penuh sampai melimpah ruah tu

  37. Liyana _yana April 16, 2018 at 6:07 pm

    .『😒』. βe Lικe .『😒』.

  38. Sahril Omar April 16, 2018 at 6:07 pm

    Saya bagi telaga minyak , undilah saya.

Leave a Reply