KASIH SEORANG AYAH Akhir (Faris Eddy Viral Tv)



KASIH SEORANG AYAH (Akhir)
====================

#DIRECTOR : Faris Eddy | Faris Eddy II
#TEL : 017-956 9394

PENAJA : #Baju_Faris_Eddy_Fan Club
TEL : 013 – 544 – 3405

#PELAKON : Ahmad Abilla | Hamitaf Ahzahra | @Izz Faiez | Anan Sabri | Amin Ar | Zeref

source

28 thoughts on “KASIH SEORANG AYAH Akhir (Faris Eddy Viral Tv)

  1. FARIS EDDY VIRAL TV March 17, 2019 at 2:32 pm

    Terima kasih sudi menonton video kami.. Maaf jika membuatkan penonton Semua tertunggu tunggu.. EDDY harap SUBSRIBE lepas ni semakin meningkat untuk team kami lebih bersemangat untuk membuat video.. Jangan lupa like n follow page kami di fb dan Ig " FARIS EDDY VIRAL TV ".. Jika berminat untuk menjadi ahli fan club kami " FARIS EDDY FAN CLUB " Boleh whatssap saya EDDY utk di masukkan dalam group kami.. FARIS EDDY : 017-9569394

  2. Ahmad Afnan March 17, 2019 at 2:32 pm

    πŸ˜₯πŸ˜₯

  3. Ahmad Afnan March 17, 2019 at 2:32 pm

    ..πŸ˜₯πŸ˜₯

  4. Matlemi90 Matlemi9p March 17, 2019 at 2:32 pm

    terbaik

  5. Putri Natasyah March 17, 2019 at 2:32 pm

    tubik air mato

  6. mr pandy March 17, 2019 at 2:32 pm

    Sesiapa yang ada ayah sila hargai iii kerana..setiap aku minta apa yang aku nak dia bagi aku beesalah kerna pernah buat salah

  7. Zul Fazly March 17, 2019 at 2:32 pm

    Motor butukπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ sapo prasanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  8. iee Ca March 17, 2019 at 2:32 pm

    Sedih menonton video ni saye sampaikan menangis2 dlm kesedihan

  9. Diba Sutri March 17, 2019 at 2:32 pm

    Music minit ke 3:48 apa eh? Sy dah lama cari tak jumpa hm.

  10. Nabillah Hussin March 17, 2019 at 2:32 pm

    Dah gila ke dorang be-3?

  11. Zuridah Masran March 17, 2019 at 2:32 pm

    Sedih gila sampai menangis

  12. Asnisa Official March 17, 2019 at 2:32 pm

    Abah sis baru je meninggal hari rabu hari tu😌 tolong sedekahkan Al-Fatihah dekat abah saye tau..smpai hri ni saye meroyan..😌

  13. Mohd Zuhdi March 17, 2019 at 2:32 pm

    Ni sambungan episod 5 ke??

  14. Budi Sweety March 17, 2019 at 2:32 pm

    Ya Allah sedih banget,Allahu Akbar,teringat sama orang tua ku yg ada nan jauh disana

  15. wanie husin March 17, 2019 at 2:32 pm

    YA ALLAH SEDIH NYE😭😭😭😭

  16. amarreza amarreza March 17, 2019 at 2:32 pm

    Peer sentap bai

  17. afiqq aimann March 17, 2019 at 2:32 pm

    Nangis tubik air mato daroh pn xdok guno dh bossku…

  18. ijap 95 March 17, 2019 at 2:32 pm

    Typo bnyak slhπŸ˜‚

  19. Pok Nick March 17, 2019 at 2:32 pm

    Mno ejas hok go 45 tu bleh sela .. Huhuhu

  20. Ganu Game March 17, 2019 at 2:32 pm

    Tamboh lagi episode 7…😎

  21. Dalila Diana March 17, 2019 at 2:32 pm

    😭😭😭😭😭😭

  22. Pasir Hor March 17, 2019 at 2:32 pm

    Terbaik LA 100bintang akak bagi

  23. Airan Vilimia March 17, 2019 at 2:32 pm

    Yaallah

  24. Airan Vilimia March 17, 2019 at 2:32 pm

    Allah

  25. Umi Kalsom March 17, 2019 at 2:32 pm

    Spa perasan rumah no 2 dia tulis rm550 ringgit? πŸ˜…

  26. Ahmad Nazihan March 17, 2019 at 2:32 pm

    macam mana nak dapatkan baju Faris Eddy Viral Tv tu ?

  27. Naim Danial March 17, 2019 at 2:32 pm

    Semua kan ujian ALLAH

  28. MR YF March 17, 2019 at 2:32 pm

    Terbaik kasih seorang ayah … Dalam bnyk ii vedio .. Vedio ni yg paling saya suka …

Leave a Reply