KASIH SEORANG AYAH Part 4 (Faris Eddy Viral Tv)



KASIH SEORANG AYAH Part 4
====================

#TAJAAN : @HQ Jus Ketat Manjakani

#TEL : 019 – 958 1603

#DIRECTOR : Faris Eddy | Faris Eddy II

#PELAKON : @Ahmad Abilla | Hamitaf Ahzahra | @Izz Faiez | Amin Ar | Farah Zainnuddin | Abdul Rahman

source

38 thoughts on “KASIH SEORANG AYAH Part 4 (Faris Eddy Viral Tv)

  1. FARIS EDDY VIRAL TV March 5, 2019 at 5:06 pm

    Terima kasih sudi menonton vdeo kami.. Maaf membuatkan penonton semua tertunggu tunggu.. EDDY harap SUBSRIBE lepas ini makin meningkat untuk team kami lebih bersemangat untuk membuat video.. Jangan lupa like n follow page kami di fb dan Ig " FARIS EDDY VIRAL TV ".. Jika berminat untuk menjadi ahli fan club kami " FARIS EDDY FAN CLUB " Boleh whatssap saya EDDY utk di masukkan dalam group kami.. FARIS EDDY : 017-9569394

  2. Staro Faiz March 5, 2019 at 5:06 pm

    Tnpa Ayah kira bukan apa2…dia yg bertanggungjawab untuk sekeluarga. Dan ku sangar rindu arwah ayah.

  3. Rara_tikah Ahmad March 5, 2019 at 5:06 pm

    Harap2 ada sambungan๐Ÿ˜Š

  4. Asyraf Mohmad March 5, 2019 at 5:06 pm

    tak dok jong backup pun dale cerita . dok2 ada juga pengajaran nya . sory2 komen untuk molek2

  5. Mastika Isma Noordiana March 5, 2019 at 5:06 pm

    Cpt la bab 5 lpas tu 6 trus.. Cpt2 la…. Xsbar niii

  6. Murtadha Ramlee March 5, 2019 at 5:06 pm

    Spe sokong next video..like skit

  7. Cristiano Ronaldo March 5, 2019 at 5:06 pm

    Bodo take saying ayah

  8. Boom Headshot!! March 5, 2019 at 5:06 pm

    Part 5

  9. Irma Irwan March 5, 2019 at 5:06 pm

    Such a good idea.. Keep it up ๐Ÿ™Œ

  10. Zakwan moka March 5, 2019 at 5:06 pm

    Bila nak masuk part 5 faris

  11. Rabiatul Adawiyah March 5, 2019 at 5:06 pm

    bestnye cerita ini tak sabar nak tunggu part 5

  12. Suhaina Aireynaa March 5, 2019 at 5:06 pm

    Bru start air mata dh menakung dkat kelopak mata.. Ya Allah harap2 aq di jauhhi dri sifat begini thadap ayah ku.. Harap bakal anak2 aq jugak x mcm mereka.. Ya Allah sumpah sedih… โ˜นโ˜น

  13. EyQaa Daud March 5, 2019 at 5:06 pm

    Dokk sabar tggu part 5 pulok ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  14. muhammad fadhil padey7 March 5, 2019 at 5:06 pm

    Ejas la part 5 tu, jgn heret lamo, putus angin ore nok tgk kekgi, haha

  15. ANGK 01 March 5, 2019 at 5:06 pm

    past last bile bohh

  16. The Hacker March 5, 2019 at 5:06 pm

    Bang buat part 5 dan 6 ataupun smpai 10 ok

  17. hadirah irah March 5, 2019 at 5:06 pm

    Tkda part5 ke

  18. Nurul Nadhirah March 5, 2019 at 5:06 pm

    tak sabar tunggu part 5๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ

  19. Ismail Ahmad March 5, 2019 at 5:06 pm

    Eiii nyirap btul la aku tgk anak2 dia ni..huh! Sib baik blakon je..

  20. Norsyakirah Sa'ad March 5, 2019 at 5:06 pm

    Benci la.. ๐Ÿ˜ 

  21. REv Gaming March 5, 2019 at 5:06 pm

    ejh cepat last ep tu xsabar nk tgk ๐Ÿ™‚

  22. ayam Serama March 5, 2019 at 5:06 pm

    boleh tak nk like 5 pun okay

  23. fiq syafiq March 5, 2019 at 5:06 pm

    Gere aku angoh kure ajar..

  24. Airish James March 5, 2019 at 5:06 pm

    Ok tu ok tp mcm langsi sgt bebudak ni . Sott hahaha.

  25. Amirul Mohd Zain March 5, 2019 at 5:06 pm

    lagu ngelast tu tajuk gpow?sapo nyanyi?

  26. peminat motovloger March 5, 2019 at 5:06 pm

    Kenapa semua lagu sedih sedih la pastu ada yang macam terkejut

  27. Noor Fadila March 5, 2019 at 5:06 pm

    Ya Allah sdih tgk diorg layan ayah diorg rsa tringatkn arwah ayah saya,adik bradik saya tk prnh lg brani lawan ckp ayah saya sbb hormat dan rasa tkt msih ada bt ayah

  28. shakir 1991 March 5, 2019 at 5:06 pm

    Cpt sikit boh xsabar ney nk smbngan part last…
    Kwe klu blh like byk kwe like byk dh cerite dmo mnyentuh kwe boh faris eddy…

  29. NORASMANIRA BINTI MOHD GHANI March 5, 2019 at 5:06 pm

    Sakit hati wehh.. sero nk jek sore2

  30. shakina nina March 5, 2019 at 5:06 pm

    Hargai lah slagi ayh msih ada…sdih

  31. zati azman March 5, 2019 at 5:06 pm

    jahat nya anak2 dia..tak nampak langsung pengorbanan ayah nya hmmm

  32. Siti Norazura March 5, 2019 at 5:06 pm

    sya suka lh x sbr nk tggu part 5….

  33. emyr zulfah March 5, 2019 at 5:06 pm

    Ya Allah berair mato .teringat pulok ko muloh abah .tahun ni xleh nk rayo ngn abah doh laa .

  34. wan melaka wan melaka March 5, 2019 at 5:06 pm

    Best sangat n tggu part 5.

  35. Azliha Abdullah March 5, 2019 at 5:06 pm

    Aku dah subscribe channel ni utkk part 5 sape sokong mari like beramai

  36. ayam Serama March 5, 2019 at 5:06 pm

    kalau ayah dia meningal..baru rasa sedih,waktu ayah ade tak nk berterima kasih atau bersyukur pada apa ayah dia bagi..ini pengajaran buat semua..aku hrp korang ringan kan beban ayah koranv

  37. ayam Serama March 5, 2019 at 5:06 pm

    pls part 5..best

  38. nor mohd March 5, 2019 at 5:06 pm

    Seteruk mana nya dia , kedekut mana pun dia , dia tetap hero kita ayah kita. Hargai dia kenang jasa dia, selagi dia masih hidup ๐Ÿ˜Š

Leave a Reply