32 thoughts on “KASIH SEORANG AYAH Part 5 (Faris Eddy Viral Tv)

  1. FARIS EDDY VIRAL TV March 7, 2019 at 4:11 am

    Terima kasih sudi menonton vdeo kami.. Maaf jika membuatkan penonton Semua tertunggu tunggu.. EDDY harap SUBSRIBE lepas ni makin menibgkat untuk team kami lebih bersemangat untuk membuat video.. Jangan lupa like n follow page kami di fb dan Ig " FARIS EDDY VIRAL TV ".. Jika berminat untuk menjadi ahli fan club kami " FARIS EDDY FAN CLUB " Boleh whatssap saya EDDY utk di masukkan dalam group kami.. FARIS EDDY : 017-9569394

  2. reena dzul March 7, 2019 at 4:11 am

    Ingat la anok2 weiii..meme syurga seorang anok tu bowoh tapok kaki mok…tp tahu ko nok masuk syurgo tu kno ado kuci…jd…kuci syurgo tu ado pd ayoh…jd..pentingnyo kito hormat ko mok ayoh kito…lg ko nok masuk dale rumoh pn kno ado koci dulu baru bulih masok…ni kn pulok syurga….ingat tu berbuat baiklah pd kedua ibu ayoh kito..insyaallah..mudoh perjalane hidup kito nati

  3. Mamat Bom March 7, 2019 at 4:11 am

    Kawe Nok Paka Wak Main

  4. Siti Norahlizah March 7, 2019 at 4:11 am

    Part 6 please !!!!!!!!

  5. Anis Ameera March 7, 2019 at 4:11 am

    Mengalir air mata tengok part 5 ni 😭😭

  6. wanie husin March 7, 2019 at 4:11 am

    Mu dr kcil smpai bsr.Sy yg myra mu.Ank xknang bdi nma nye

  7. wanie husin March 7, 2019 at 4:11 am

    Knpe dorg bnci sgt dgn ayh dorg.Xrse sdih n mysal ke

  8. Stey La March 7, 2019 at 4:11 am

    Cito tak tahu gapo nok

  9. Suhana Zolkifli199 March 7, 2019 at 4:11 am

    Lamo doh tunggu part 6 ni . Sedih cerito dio. Jalan cerito dia amat menarik 😃

  10. khaj94 March 7, 2019 at 4:11 am

    Part 6 & part 7

  11. Mohd Rahim Abdullah March 7, 2019 at 4:11 am

    Ya allah harap dapat balasan kepd tiga beradik tu

  12. Haikal Danialz March 7, 2019 at 4:11 am

    Terbaikk la citer faris Eddy viral TV ni.. 💪

  13. normadiah Mangsor March 7, 2019 at 4:11 am

    sambungan nye please.. Sedih plak.. Smpai teqa tu buat dekat ayah dio.. Huhu

  14. putra mazlan March 7, 2019 at 4:11 am

    Bila nak abis? Panjang sgt dh ni… nak tahu apa jd kat anak2 dia. Adoiii…cpt sikit buat penamat ceta n

  15. Rheand Paputungan March 7, 2019 at 4:11 am

    untuk part 6 udah ada kah ??
    nanggung nontonnya,,

  16. NORASMANIRA BINTI MOHD GHANI March 7, 2019 at 4:11 am

    Ya Allah sakit hati nya .. ayh mati pon dop rasa bersalah.. sero nk kantok sore2..

  17. EyQaa Daud March 7, 2019 at 4:11 am

    Jahatnya anak2 dye , ble nk dpt kesedaran 😢 wlau seteruk mana pun ayoh kite buat ke kite, dye tetap ayoh kite 😊

  18. Aryz Haikal March 7, 2019 at 4:11 am

    terbaik bosss

  19. Hasikin Rusli Hasikin Rusli March 7, 2019 at 4:11 am

    Ya Allah kau jauhkan lah aku dri sifat dendam kpda org tua ku.

  20. Dyra Mekra March 7, 2019 at 4:11 am

    Aloh angoh pom batu api molep , dohla muko po kepok gote

  21. Syed Asyraf Syed Ali March 7, 2019 at 4:11 am

    Sedih molekk tngok video ni bijokk demo wk video sapa serow hati terus kan brusaha bossku

  22. Harissun Yusof March 7, 2019 at 4:11 am

    Tiga" tak guna…mohon cepat skit kluar part6😂

  23. wani chimmy March 7, 2019 at 4:11 am

    Rumah yg diorang duduk tu hasil dari siapa…Dendam tu jgn lh segitu sekali..Hidup ni seperti roda..Ingat

  24. nur azwa azwa riduan March 7, 2019 at 4:11 am

    part 6 plez

  25. Airish James March 7, 2019 at 4:11 am

    Suka plak ank² dy ni..tah pape. Btw terbaik. Ble nak abis cte nya bossku hahaha..

  26. ANGK 01 March 7, 2019 at 4:11 am

    tapi baik video ni…👍

  27. 亜。VenomOPTM么Official March 7, 2019 at 4:11 am

    Asyik bersambung je hmm

  28. ANGK 01 March 7, 2019 at 4:11 am

    korang mintak berpart part …kang xhabis2

  29. ANGK 01 March 7, 2019 at 4:11 am

    lepas ni part 6 ke part lasttt….jgn buat sye tertunggu-ii hahahahah

  30. Shah Kamarol March 7, 2019 at 4:11 am

    Moto free.. kalu aq dpt memang tak bgi duit dh

  31. siti nor iylia zulkafli March 7, 2019 at 4:11 am

    Anak-anak biadab..

  32. Alip040828 Alip040828 March 7, 2019 at 4:11 am

    Dokk nerake lahh mu

Leave a Reply