KASIH SEORANG AYAH Part 6 (Faris Eddy Viral Tv)



KASIH SEORANG AYAH Part 6
====================

#DIRECTOR : Faris Eddy | Faris Eddy II
#TEL : 017-956 9394

PENAJA : #Baju_Faris_Eddy_Fan Club
TEL : 013 – 544 – 3405

#PELAKON : @Ahmad Abilla | Hamitaf Ahzahra | | @Izz Faiez | Anan Sabri | Amin Ar | Farah Zainnuddin | Zeref

source

38 thoughts on “KASIH SEORANG AYAH Part 6 (Faris Eddy Viral Tv)

  1. FARIS EDDY VIRAL TV March 12, 2019 at 12:31 pm

    Terima kasih sudi menonton vdeo kami.. Maaf jika membuatkan penonton Semua tertunggu tunggu.. Episod Akhir Kami Akan Suarkan Pada " 15/03/2019 ".. EDDY harap SUBSRIBE lepas ni makin menibgkat untuk team kami lebih bersemangat untuk membuat video.. Jangan lupa like n follow page kami di fb dan Ig " FARIS EDDY VIRAL TV ".. Jika berminat untuk menjadi ahli fan club kami " FARIS EDDY FAN CLUB " Boleh whatssap saya EDDY utk di masukkan dalam group kami.. FARIS EDDY : 017-9569394

  2. roy miller March 12, 2019 at 12:31 pm

    Jahat la nyo anokยฒ pakat otok duk lutut blako

  3. Izwan haziq March 12, 2019 at 12:31 pm

    Faris eddy bleh tk saya nk tampo tiga beradik tu

  4. Lajak PMK March 12, 2019 at 12:31 pm

    Akhirnya๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  5. Alif Hakimi March 12, 2019 at 12:31 pm

    Ke tujuh boleh

  6. IDHAM NIMO TV March 12, 2019 at 12:31 pm

    Episod brape ank dyer nk bertaubat??

  7. Asrina Mohammad March 12, 2019 at 12:31 pm

    SUSAH NAK BUAT VIDEO NI TLONG LIKE

  8. Mazlina Md Nor March 12, 2019 at 12:31 pm

    Terbaikk FARIS EDDY TV VIRAL…tak sabar nk tngk video kasih seorang ayah part 7….

  9. Amir Afnan March 12, 2019 at 12:31 pm

    Ank ii cam ni aku boleh panggil anjink

  10. aziatun addawiah addawiah March 12, 2019 at 12:31 pm

    Cepat hbis kn ep ni lma sgt raa boring + menympah plak dgn prgai ank2 derhaka tu tjuk mcm xkna la..

  11. Siti nor Farahdilah binti mohamad. March 12, 2019 at 12:31 pm

    Tak best betul lakonan diorang nie.tak reti hormat ibu bapak.mesti mak bapak diorang nie tak ajar hormat ibu bapak

  12. Koko Gamer March 12, 2019 at 12:31 pm

    Kesian dekat mak.. "Masin kurus mak"

  13. Erissa Kaniera March 12, 2019 at 12:31 pm

    Celaka tul dpt anok2 lagu ni..

  14. Fahmi Aqeel March 12, 2019 at 12:31 pm

    Watok along tu bedooh lalu dohhhh . Wi hok relek2 gak sikid . Muko gerey po bru lepah katok ore . Jeng kreng memborrr . Ooo penak

  15. MOHD Zaly 232399 MELORTOWN March 12, 2019 at 12:31 pm

    Demo long keno nsi kangkang…

  16. kv channel 1 March 12, 2019 at 12:31 pm

    nie nk beritahu sedikit la..
    tajuk cerita memang tak sesuai dah jalan penceritaan pon tak banyak yg sesuai..cerita hanya anak menyalahkn seorang ayah yg mencari keringat. dan dalam cerita ini apa pengorbanan seorang ayah pon tak penuh.
    malu jika cerita ini begini.
    tak sesuai jika cerita ini dendam seorang anak dari kecil hingga ayah nya tiada. langsung tidak sesuai jika ad sifat dendam terhadap org tua dalam cerita ini. sepatut nya cerita ini mengisahkan didikan seorang ayah mendidik anak untuk hidup bersederhana. dan bila ank2 dah besar dan berjaya ia akn membalas jasa org tua yg mengajar erti kehidupan. bukan nya dengan sifat dendam sebegini dan dengan bomoh bagai.
    elok lah jgn diteruskn cerita ini dan elok dipadam cerita ini.
    sebabnya jika cerita ini ditonton oleh kanak2 sangat lah tak sesuai dan akn mendatangkn 1 kemudaratan iaitu seorang ayah yg mencari rezeki akan dipandang enteng dan buruk..
    elok jgn diteruskn dan dipadamkn video2 cerita sebegini.
    maaf atas ulasan..
    ada sebab yg tertentu.
    maaf juga sekali lagi.
    demi memartabatkn jasa dan pengorbanan seorang insan yg bergelar ayah.
    walau apa pun kesalahan ayah dan cara didikan nya..ia tetap ayah. ibarat 'ayah dan ibu akan tetap mengaku seorang anak yg membuat salah seperti menghisap dadah.
    ' tetapi seorang anak belum tentu akan mengaku kesalahan ayah dan ibu nya yg menghisap dadah' ..

    maaf ye faris eddy..
    atas ulasan tadi..

  17. Amirul Zulkifli March 12, 2019 at 12:31 pm

    Ejah cepat sikit part 7 tuhh … X sbr nk tngok sambunga dio .. Btw all the best broo๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

  18. Firdaus Idzham March 12, 2019 at 12:31 pm

    Rasa macam nak pukul ja tengok anak2 lagu ni

  19. Black 3733 March 12, 2019 at 12:31 pm

    Sini silap nyo didikan n cro layanan seorang ibu k ayh dio,, ayah dio buat hok terbaik dh utk ank2 dio.. Tp tgok part awal crito ni,, mok dio hok duk tunjuk kelemahan n kesilapan ayoh depe ank2 dio sapa k ank2 jd beci k ayoh… Kasih syg seorang ayh,, sanggup berlapar,, sanggup dipandang hina demi isteri n ank2.. Tp si ibu mnunjukan contoh hok buruk k ank2,, terlalu gilokan kemewahan,, sampai sanggup mghina tok laki sdri depe ank2.. Ni bkn kurang ksih syg ayh,, tp saloh ddikan dri ibu.. Ibu dio berubah gitu mgkin sbb dio nyesal atas kesilapan dio,, n mgkin ad sesuatu hok si ayh tinggal,,,,,,,….,,,,
    Mace bleh baco dh jh ending nii… Hihihihi
    Btw,, terbaik F.E.V.T.V trus perbanyakkan video2 penuh pengajaran utk djadikan teladan gini.. N xsabarr tunggu ending crito nii… Terbaikk Bossku ๐Ÿ‘๐Ÿค˜

  20. official hafiz March 12, 2019 at 12:31 pm

    Teruskan perjuang farris

  21. official hafiz March 12, 2019 at 12:31 pm

    Harap semua !! Anak dlm dunia sila ambil pelajaran dari video mmg terbaek๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  22. bdrl hsym March 12, 2019 at 12:31 pm

    Allahuakbar , seorang ayah terpakasa menanggung seksaan kubur , akibat perbuatan anakโ€™2

  23. Anis Zulaikha March 12, 2019 at 12:31 pm

    Bagusnya ๐Ÿ˜

  24. Rini Minal March 12, 2019 at 12:31 pm

    Anak anak yg durhake.tak Tau diri

  25. Ammar Amsyar March 12, 2019 at 12:31 pm

    Sakit hati pulak tgk 3 beradik nih

  26. HiDupT CoOl March 12, 2019 at 12:31 pm

    Guan0 part 4 gwe angoh lain pah part 6 ore tn0w lain plok gwe angoh…paper pm terbaik…smga majujaya smua

  27. Khayrul Fizzal March 12, 2019 at 12:31 pm

    tbaik video nih bagi aku….ada pgjaran d sbaliknya….harus ingt mak2 d luaq sana…jgn ajaq anak2 membenci ayah…dri didikan mak la slalu ajaq anak benci si ayah smpai ke sudah anak membenci ayah…geram plak aku tgk angah tu… hahahaa..apa pon tbaik cerita nih…best plak layan…๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  28. Azuan Check Salleh March 12, 2019 at 12:31 pm

    Wahai wahai anak-anak muda sila lah tengok video ini ingatlah ibu bapa kita

  29. khaj94 March 12, 2019 at 12:31 pm

    Part 7 pls . Love and support Dari Singapura .

  30. aku kri March 12, 2019 at 12:31 pm

    Mutor aritu dio jual ko bui sajo?

  31. Muhammad Syakir March 12, 2019 at 12:31 pm

    Tlong tukar lha ore hok tulis subtitle .. cinel kow chanel ? ๐Ÿ˜‚

  32. Fitri Abdullah March 12, 2019 at 12:31 pm

    Cpt2 la part last.. Asyik sambung je.. Mintak2 lepas ni part last la

  33. nur amira March 12, 2019 at 12:31 pm

    Kli ni kena dislike sbb prangai ya rabbi sian kat arwah ayah dia

  34. Mr. Savage March 12, 2019 at 12:31 pm

    Part last tu wk lamo sikit x puah bossku haha btw terbaik faris eddy

  35. MOBILE GAMING 3D March 12, 2019 at 12:31 pm

    Dati ep 1 hingga 6 smua dh tngok memang cun padu patut msuk drama napo tk masok dfkl bro

  36. Nur anis March 12, 2019 at 12:31 pm

    Aku sorang je ke rasa video ni lari tajuk ? Cakap kasih seorang ayah tapi tak nampak pun highlightnya . Yang aku nampak anak derhaka tak kenang jasa . Tak on point dengan tajuk sangat . Just pendapat aku lah. Ehe

  37. wan melaka wan melaka March 12, 2019 at 12:31 pm

    Terbaik….

  38. NOOR Diyana March 12, 2019 at 12:31 pm

    Jatuh air mata aku tngok setiap episod kasih seorng ayah ni..trgamak nya anak2 buat kat seorng ayah dia mcm tu..baik buruk macm mna pon depa ttp mak ayah kita. kita kena hotmat segala pengorbanan depa untuk mmbesarkan kita…

Leave a Reply