Loading...

23 thoughts on “Kau Curi Duit Aku!! – Viral Duit Perabot Datuk Aliff Syukri Kena Curi

  1. Dark Slayer Shoot May 17, 2018 at 1:40 pm

    Saya cadangkan dato utk jd aktivis PPIM laa…

  2. Biskut Mayat May 17, 2018 at 1:40 pm

    1 hari dato ni akn dculik ..disbb kn duit tlalu banyak..pcaya lh dato ni msti dlm phatian..klu slalu tayang harta benda..hati2 dato zaman skrg zaman duit..org sanggup mbunuh..yg mmerintah sggup bt apa saja krna duit..sllu nya org tdkat..musuh dlm slimut..duit x knl adik bradik atau sdara mara..

  3. Senjabiru 321 May 17, 2018 at 1:40 pm

    Dato gila.Semua pembantu rumah dia tuduh mencuri. Klu betul dia curi,bawa g balai biar polis yg siasat.Pembantu indon di kata curi,pembantu bangsa sendiri pun curi..dasar gila.

  4. Iman Iman May 17, 2018 at 1:40 pm

    hmmm, rezeki tak berkah la tuu. tulaa Allah swt kurangkan nikmatmu. org lain hanya pelantara dr tugas2 mengurangkn rezkimu

  5. azmi hensem May 17, 2018 at 1:40 pm

    Zumba time

  6. Alvern 13 May 17, 2018 at 1:40 pm

    Bila ni??

  7. Suzliana Tahir May 17, 2018 at 1:40 pm

    tulah riak sangt..kalo kau tak riak tk mcm gini..ni tanda Tuhan nk tegur tu..

  8. Suzliana Tahir May 17, 2018 at 1:40 pm

    over betul lh dato ni..terjerit2…

  9. Mohd Razali May 17, 2018 at 1:40 pm

    Tangkap je pembantu BABI NI….

    TANGKAP JE

  10. Mohd Razali May 17, 2018 at 1:40 pm

    INDON MEMANG BRENGSET….
    BABI BETUL LAH MENCURI….

  11. mairanisa rasid May 17, 2018 at 1:40 pm

    Pa dato, iqbal dah keje balik ke? Get well soon

  12. mairanisa rasid May 17, 2018 at 1:40 pm

    Pembantu indon, pembantu mlysia pon kne curi… lpz ni dato nk ambik org gaji mana pulak😅

  13. Qu Zee May 17, 2018 at 1:40 pm

    Mmg berat bila hilang duit. Kita beri kepercayaan tp dikhianati. Tahu dato geram. Pembantu tu salah. Tapi AURAT dia? Meskipun dia pendosa xbererti kita boleh suka2 nampakkan aurat dia. Hmmm.

  14. yusri misiran May 17, 2018 at 1:40 pm

    kena tengok dan muhasabah diri……mungkin ade pendapatan yg kurang berkat……..baik buat amal dlm ramadhan……

  15. Zamani Slam May 17, 2018 at 1:40 pm

    Jantan ni suka mengaibkan owg len,perlu ke nak viral kan dgn wajah pncuri2,dia da memg bsalah,bt report slbhny biarla undang2 menen2kan ny,,pcya 1 hr nanti keaiban anda akan diaibkan pulak,,

  16. Dini Afiqah Zamri May 17, 2018 at 1:40 pm

    Haahahahhahahaha macam bodoh

  17. pucuk ubi May 17, 2018 at 1:40 pm

    Ntah dato ni…xprofesional langsung…citer balai je la..terjerit2

  18. Zulhilme Yusof May 17, 2018 at 1:40 pm

    bende boleh settle….relax la dato….profesional sikit dato…dato bukan org biasa2…ade bukti bwk g balai terus….

  19. Norfarahahila Abas May 17, 2018 at 1:40 pm

    Ni lakonan ke .. kenapa asyik pembantu curi duit je ……

  20. yuriko sakurada May 17, 2018 at 1:40 pm

    kene reformasikan balik dato pembantu rumah or org2 yg keje kat rumah dato.. malaysia baru dato

  21. Syahril Effendey May 17, 2018 at 1:40 pm

    Nasib kau la labu

  22. ngaayuk berembes May 17, 2018 at 1:40 pm

    maybe duit x berkat …tu pasal kena curi .

  23. Farahin Idderis May 17, 2018 at 1:40 pm

    susah nak percaya orang sekarang nie..sabar yea Dato..

Leave a Reply