36 thoughts on “MOTIF VIRAL: Dua Hari Warga Kuantan Cari Makcik “Doraemon”

  1. Shima Mat February 20, 2019 at 5:39 am

    spe potong bawang ni…

  2. Intan JUHAFFIDZZRA February 20, 2019 at 5:39 am

    Nk jga kucing gak la..nk bamal ngan kucing

  3. Izzuddin Lutfi February 20, 2019 at 5:39 am

    lol aku dduk Kuantan tpi x thu crita pun

  4. Zm official February 20, 2019 at 5:39 am

    mtif viral lg bgus dr rcngan meletop.

  5. mellisa patra February 20, 2019 at 5:39 am

    Kenapa aku nangis yea tgk . Semoga rezeki makcik ni melimpah. Amin

  6. Rol. February 20, 2019 at 5:39 am

    mulianya hati makcik ni .. serius berlecakkkk weii pakai benda ala tu … tapi demi cari rezeki dia dan haiwan kesayangan dia sanggup weiiii .. murahkan lah rezeki makcik ni . Amin .

  7. Z A February 20, 2019 at 5:39 am

    terima kaseh makcik siti . semoga allah limpahkan rezeki yg melimpah ruah pada makcik dan sehat selalu .

  8. amavirus amavirus February 20, 2019 at 5:39 am

    cmni lah baru betul motif viral ini panggil org2 hebat cmni,,ni x jemput org2 bodo batak famous

  9. Sheyil Alel February 20, 2019 at 5:39 am

    Abag bju biru..nak.no hp.

  10. Najaa Ermie February 20, 2019 at 5:39 am

    Ada satu kali tu , pakai hello kitty duduk kat batu
    tersengguk2 kepala , tidur kepenatan , kesian tengok 🙁

  11. Khairul Anam February 20, 2019 at 5:39 am

    Semoga makcik ni dimurahkan rezeki😊👍🏼 InshaAllah

  12. Chik o_o February 20, 2019 at 5:39 am

    Murah rezeki makcik ni, sayang kucing lebih dri diri sendiri

  13. Mukhriz Zaiful February 20, 2019 at 5:39 am

    Tk smua kan makcik ni jadi maskot sbb aritu aku gi ade spiderman nk kte makcik ni tkde kot sbb agresiv sngt pstu nmpk bonjoll kt tngh tu hahahahaahahahahahaha jngn kecamm

  14. Nur Aien February 20, 2019 at 5:39 am

    Tak ada ke cerita psal adik yg viral aiskrim unicorn tu?hri tu dpt tgk kjap je..please tyangkn

  15. Izzara Safiyya February 20, 2019 at 5:39 am

    pernah ambil gambar anak dgn makcik ni kat teluk chempedak..masa tu dia pakai maskot hello kitty warna pink..tengok dia tengah duduk masa tu,mungkin da letih sebab berdiri lama kan..baik makcik ni..semoga dimurahkan rezeki & diberi kesihatan yg baik utk beliau 😘

  16. nik akma February 20, 2019 at 5:39 am

    "Dh famous dh sebenarnya" 😂

  17. Nur Fara Adila February 20, 2019 at 5:39 am

    tu bukan abg sufi ke😂

  18. The Olien February 20, 2019 at 5:39 am

    berair mata. semoga rezeki makcik makin bertambah. AMIN❤❤❤

  19. Rara Afiqah February 20, 2019 at 5:39 am

    Sebak pulak tgk makcik ni kerja keras jadi mascots 😢

  20. Miaa anarchy February 20, 2019 at 5:39 am

    Masa amik gmbr kt tc dgn makcik ni masa tu dia pakai maskot hello kitty . Ingatkan lelaki . Rupanya ppuan . Tp mmg nmpk sedih je sbb hello kitty ni slalu duduk je . Kesian penat lg-ii bukan hari cuti . Siang malam kt tc cari rezeki

  21. Penang Kia February 20, 2019 at 5:39 am

    bergelinang ayaq mata ak tengok makcik ni, semoga dipermudahkan segala urusan makcik ni..
    Aamiin..

  22. cherrykanda February 20, 2019 at 5:39 am

    Tnya la biz abg tu apa.. Leh la die promote sikit…

  23. Jannatul Firdaus February 20, 2019 at 5:39 am

    Salute lah org2 motif viral ni, mereka ckp dgn mkcik tu lembut sangat

  24. Jiwa Kacau February 20, 2019 at 5:39 am

    Kenapa ade yg dislike? X faham betul🤔

  25. MD Fidzrul Azuan February 20, 2019 at 5:39 am

    Ya Allah mulianya hati makcik ni. Aku jaga tiga ekor pun dah payah ni pula50 ekor. MashaAllah, Moga Allah murahkan rezeki makcik.

  26. Jun Zaid February 20, 2019 at 5:39 am

    Nasib Jacky dok viral..kalu viral..habis r nyanyi ikammmm kembongg hahaha

  27. Farel Radit February 20, 2019 at 5:39 am

    Malaysia cemen

  28. Shahrinah Jakaria February 20, 2019 at 5:39 am

    kejap , yg unlike ni kenapa ek ? 😅

  29. official daus February 20, 2019 at 5:39 am

    Tahniah mak cik …mmg selalu nampak doraemon ni kat teluk cempedak kalau lepak….lepasni confirm tc lepasni penuh org😂😂

  30. Muhammad Shahidan February 20, 2019 at 5:39 am

    kucing yg mak cik tu bela semua akan zikir dan doakn yg terbaik untk mak cik ni..hmmm

  31. Siti Suriyani February 20, 2019 at 5:39 am

    Terharu pulak rasa. Netizen ni baik sangat sebenarnya! Keep it up guys. The power of socmed. Kalau pandai guna ada kebaikan yang kita boleh buat. Semoga dimurahkan lagi rezeki ye. ☺

  32. miss girl February 20, 2019 at 5:39 am

    Makcik ni mmg org Terengganu..

    Saya panggil ni mak cik maziah.. dia org Kemaman.. lokasi rumah dia di Kampung Tuan..chukai kemaman

    Dia hanya bekerja di Pahang

  33. D S February 20, 2019 at 5:39 am

    Menitis wey air mata aku dgr mkck ni crita psl dia kje jdi mascot sbb nk nyara hdp dia n bgi kucing² dia mkn. 50 ekor wey bnyk tu . Smoga mkck ni murah rezeki sbb bela kucing yg x sht dan dan sht amin ..

  34. honey khairil February 20, 2019 at 5:39 am

    Mulia hati makcik ☺️

  35. wxn wawan February 20, 2019 at 5:39 am

    I pernah jd maskot for 4days. Srs panas gila. Lagi lagi pkai seluar pnjg. Sumpah weyh panas gila. Aku salute makcik tu. Perasaan sedeh dtg weyh. Aku faham perasaan makcik tu. Salute jgk sbb buat utk 50 kucing. I ada 8 ekor kucing. Jaga diri sndiri jgak walaupon bz kja. I faham sngt pencinta kucing macam mana

Leave a Reply