Loading...

11 thoughts on “Motif Viral-Haram lelaki parodi menjadi wanita @nizam rahman triggered

  1. maisarah hana January 10, 2018 at 9:03 am

    Kenapa tak jemput sajat dgn coach yin?

  2. Roman Reigns Celop January 10, 2018 at 9:03 am

    Yg over terover tu geng paiz roslan la siap ade geng ramai2 lg dulu gerak solo je skrg makin mnjadi jadi.. Bile org tegur nnti ade la fans dye panas bontot

  3. Roman Reigns Celop January 10, 2018 at 9:03 am

    Aku suke cara ustaz ni sampaikan

  4. Haikal Akmal January 10, 2018 at 9:03 am

    malu

  5. encik kurt January 10, 2018 at 9:03 am

    Steady korang boleh terima teguran..

  6. NaruNisa January 10, 2018 at 9:03 am

    Bagusnya… Semua orang bersikap terbuka Alhamdulillah. Semoga semuanya dibawah lindungan Allah. Suka ayat "bagi masa pada orang nak berubah". πŸ˜ŠπŸ’•

  7. Abey Hapiz January 10, 2018 at 9:03 am

    Uztaz tu pun soft spoken je

  8. Nasihat Harian January 10, 2018 at 9:03 am

    Episod kalini paling best so far. Ustaz, nizam and friends well done.. Allah bless u.

  9. Flower Moon January 10, 2018 at 9:03 am

    Ustaz ni sangat lembut dan penyayang sifatnya .. bicaranya sungguh halus dan penuh dengan kata2 yang sangat menenangkan hati dan telinga yang mendengar .. sungguh tak kusangka begini orang yang beriman kepada Allah SWT .. Semoga kita semua tergolong dalam orang2 yang beriman .. Amin amin ya rabbal alamin

  10. Jaden Lorde5 January 10, 2018 at 9:03 am

    Bgos la otamblur dan nizam rahman ni

  11. the miramarchello January 10, 2018 at 9:03 am

    Lama dh cari episod yg ni..

Leave a Reply