36 thoughts on “MOTIF VIRAL JR: Kecoh Adik-adik MVJR Menari Lagu BlackPink!

  1. Qidds March 10, 2019 at 10:03 am

    Good content

  2. Md Yusof Samian March 10, 2019 at 10:03 am

    Terbaik semua… Aqil & Ajiq πŸ‘πŸ‘

  3. Fakhri Atik March 10, 2019 at 10:03 am

    motif viral jr ni baru 2 episod kan..ke ak ade terlepas

  4. sephiroth March 10, 2019 at 10:03 am

    Budak2 kali ni semua kelakar..yg baju merah sebelah aqil tu pon kelakar..dia boleh plak smbung lawak aqil menari kt mahkamah hahahhaa

  5. Haikal Syafiq March 10, 2019 at 10:03 am

    Budak yg pakai cap tu yg tegur haze rambut putih tu kn

  6. apizz muda March 10, 2019 at 10:03 am

    Aqil dah mcm pak maun dah

  7. Aesyah London March 10, 2019 at 10:03 am

    Terbaik buat kawan2 aesyah….. πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘ Nantikan kemunculan aesyah london dlm MVJ soon

  8. Kim Taehyung March 10, 2019 at 10:03 am

    Menari kt mahkamah πŸ˜‚

  9. Ain Fh March 10, 2019 at 10:03 am

    Lain kali ajak Aqil ngan baju merah tu lagi πŸ˜‚

  10. Larai Larai March 10, 2019 at 10:03 am

    Mcm anima si nopal hitut ain dut dut dut

  11. Wida Wahida March 10, 2019 at 10:03 am

    Hilang kemurungan aku

  12. Zara Fakhrul March 10, 2019 at 10:03 am

    Zara batak

  13. WONG NAM YIN TRADING March 10, 2019 at 10:03 am

    bestlaa episode ni..lawak hilang stress aku

  14. Khairul Alias March 10, 2019 at 10:03 am

    Shal ni gelak mmg rare la…1 dlm sejuta..muka feminine. Gelak power.

  15. adam March 10, 2019 at 10:03 am

    3:17 macam part dance pubg pulakπŸ˜‚πŸ€£

  16. Rafshy79 Shyshy March 10, 2019 at 10:03 am

    Sbb abg donut dekk kikiki

  17. Farah Hanis March 10, 2019 at 10:03 am

    We want Aqil! We want Aqil!! πŸ˜‚

  18. nurin jzlyn March 10, 2019 at 10:03 am

    blh tahu adik khadijah dulu viral knp ye?

  19. Kaka Azaz March 10, 2019 at 10:03 am

    Shalma comel nie dah kahwin kee…??

  20. Kaka Azaz March 10, 2019 at 10:03 am

    Motif viral jr terbaikkk sebab ade aqil…..!

  21. Jack Cavy March 10, 2019 at 10:03 am

    Best siol diorg ni…

  22. Adam Haiqal March 10, 2019 at 10:03 am

    cute sial shal
    i kennod lahh hehehe

  23. Uwais ibn Al Qarni March 10, 2019 at 10:03 am

    Hancurlah dak2 zaman 2019's mendatang ni…
    Station sampah, buat rancangan sampah,dengan pengacara sampah… Aku mampu doakan budak2 ni x jadi sampah masyarakat dah lah…. Malu lah mak bapak bdk2 ni,sbb nak anak famous sanggup membodohkan diri..

  24. Haqim Khalis March 10, 2019 at 10:03 am

    aku perati je si ajiq hahhahhaahhaahhaa

  25. Shatirah Syed Mohamad March 10, 2019 at 10:03 am

    Shalma Ainaa nampak lebih hyper la gelak!! Yg budak Biaq Pi tu, tak habis2 dgn lagu blackpink!! Aku tak boleh dgaq blackpink ni, otak dah set Biaq Pi!!

  26. Naingg 8 March 10, 2019 at 10:03 am

    βœͺ Top Fan

    emm aku sorang je ke top fan

  27. Syazwan Izzati Ramli March 10, 2019 at 10:03 am

    Aku perati ja budak baju merah tuu HAHAHAHAHAAH masa belajaq dgn menari dia jadi tpi lawakk

  28. Fizur J March 10, 2019 at 10:03 am

    dear mvjr, this episode it was fun to watch the kids. just tht,sy cadangkan kita tunjukkan budaya malaysia dan cara orang2 dulu berhibur.mcm main permainan tradisional,ajar dance joget,zapin ke atau show things yg 90's kids buat ke. sbb nowadays diorang dh terdedah too much budaya luar.in order nak kekalkan our tradition why not la kan.

  29. miyaaa bunga March 10, 2019 at 10:03 am

    Tengok sha macam sebaya dgn budak-2 tu. Comel sangat😹

  30. syad nahar March 10, 2019 at 10:03 am

    aqil cute!!!hahahha barai la πŸ˜‚

  31. beatthelimit 01 March 10, 2019 at 10:03 am

    Shalma comel je menari kt blkgπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€—

  32. Mohd Faiz March 10, 2019 at 10:03 am

    Menari lawak la…mcm sotong tak dpt air…..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  33. Johnson Marley March 10, 2019 at 10:03 am

    Tolong panggil Budak Matematik kt AGT TU!!!!

  34. nurun hanim March 10, 2019 at 10:03 am

    lagu ape time zul mnari tu.

  35. avyf. sidek March 10, 2019 at 10:03 am

    Menari kat mahkamah ahahahaaaaha

  36. ace a March 10, 2019 at 10:03 am

    Bagus tapi harap2 anak 2melayu perlu bangkit dan tingkatkan ekonomi didik anak2 agar berjaya dunia dan akhirat… Kawal ekonomi negara

Leave a Reply