49 thoughts on “Motif Viral: Video Viral Pelajar UITM Menari Aerodance w/ UITM Medic

  1. sehunnie girl December 29, 2018 at 9:58 pm

    Omg! My school senior yg do the split tu✨akak aiman amirah!! So proud of you✨

  2. Khairul Fikri December 29, 2018 at 9:58 pm

    pandainye akak tu buat split..wow..i love uitm..

  3. Roy Roy December 29, 2018 at 9:58 pm

    Aku tgok awek yg kecik tu je.. Pm no fon awek kcik tu

  4. fara iezazzy December 29, 2018 at 9:58 pm

    Ikhmal!!

  5. Fatin Izzati December 29, 2018 at 9:58 pm

    The cute guy yg duduk berempat tu apa nama n part berapa. Jatuh hati la tgk dia😂

  6. Siti Fatimah December 29, 2018 at 9:58 pm

    Yg kak kurus tu yang nampak rambut sikit sikit ig dia nama apa

  7. Siti Nur Anisyah December 29, 2018 at 9:58 pm

    Bila tgk blk rupe ii nye ade cousin and actually he is year 5 in medic?! 😅

  8. cloudybutbright December 29, 2018 at 9:58 pm

    macam olimpik? tapi malaysia je yg participate? every year ada? tapi baru start last year????? #uitmdihatiku

  9. mat spanal 12 December 29, 2018 at 9:58 pm

    bakal2 doc ehh haahahaah 🖕🏻🤣

  10. skiesyy ez December 29, 2018 at 9:58 pm

    Song 1.24

  11. no one December 29, 2018 at 9:58 pm

    Finally masuk juga motif viral

  12. Faiz Hamizan Muhammad December 29, 2018 at 9:58 pm

    KFC dah mahalll

  13. Sakura Fedora December 29, 2018 at 9:58 pm

    uitm di hatiku…

  14. jahizah nur December 29, 2018 at 9:58 pm

    Hensem la plak hazeman kali ni

  15. Nor Shahfiqah December 29, 2018 at 9:58 pm

    So proud even branch uitm lain ,, good luck final guys

  16. liacokelat December 29, 2018 at 9:58 pm

    Satu benda yg aku perasan ialah kali ni diorang matching kan kasut jugak!

  17. ridha sariy December 29, 2018 at 9:58 pm

    Ambik choreography dr blackpink forever young ke? 😂😁

  18. Injection Kancil turbo December 29, 2018 at 9:58 pm

    2:19 when dude came on audition starpack…whahaha kfc mahal giler skrng..

  19. Fildza Eqhnoor December 29, 2018 at 9:58 pm

    Wahh hebat! Tahniah!

  20. farha 96 December 29, 2018 at 9:58 pm

    Bkn senang nak masuk HO zaman skrg ni, dulu lps bljr terus masuk HO, skrg siap ada exam pula, lol, so bljr medic skrg ni belum tentu akan terus jadi doktor

  21. PENGKRITIK DUNIA ALAM MAYA December 29, 2018 at 9:58 pm

    yg terkangkang tu mesti puki da rabak sebelum jadi student

  22. PENGKRITIK DUNIA ALAM MAYA December 29, 2018 at 9:58 pm

    kepala buto la gedik je aku tgk.bakal doctor sampah yg akan di bangangkan oleh motif viral ni

  23. PENGKRITIK DUNIA ALAM MAYA December 29, 2018 at 9:58 pm

    ni lepas study semua jadi penari2 kelab malam.silap2 ada yg jadi GRO nanti.

  24. Gemini 91 December 29, 2018 at 9:58 pm

    kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit, kunyit.

  25. nini sasa December 29, 2018 at 9:58 pm

    comel nye doktor laki yg sorg tu nak nombor bole??????

  26. Amirul Alif December 29, 2018 at 9:58 pm

    Still nak tgok lola je… doctor lola… u r so cute

  27. nur salsadila December 29, 2018 at 9:58 pm

    aku dh agak dh. mesti dipanggil motif viral pnya 😂

  28. Lexie 88 December 29, 2018 at 9:58 pm

    Tekinja kinja

  29. Lexie 88 December 29, 2018 at 9:58 pm

    Geli la

  30. Hidayah Rosly December 29, 2018 at 9:58 pm

    Aku perati je budak perempuan yang kurus tu . Hat buat split tu haa . Kemas je dia menari

  31. ruru nana December 29, 2018 at 9:58 pm

    okehh. part last makan2 tu aku suka 😂😂 motif viral buat jamuan ke. 🤣

  32. ShahRol Arafat December 29, 2018 at 9:58 pm

    Yg pmpuan tu pkai tdung , pastu pkai suar ketat begelek mcm monyet.baik jd penari tiang..

  33. Farra Farhana December 29, 2018 at 9:58 pm

    Aku sorg je ke rasa Ikmal tu seiras Jaa Suzuran cket 😌

  34. Nature Life December 29, 2018 at 9:58 pm

    Terbaek Uitm Aarodance
    semoga dipermudah urusan dan selamat menduduki peperiksaan final u all ..

    Assalamualaikum w.b.t …

    Kata-kata imam Al-Ghazali, " Menuntut ilmu adalah taqwa.menyampaikan ilmu adalah ibadah.Mengulang-ulang ilmu adalah zikir. Mencari ilmu adalah jihad."

    Dalam kesibukan kita, sedar tak sedar kita telah menghampiri kepada penghujung semester, Rebutlah peluang dengan sebaiknya bagi memanfaatkan minggu ulangkaji ini untuk mengulangkaji semula apa yg telah dipelajari hampir 3 bulan yang lalu. Sebagai mahasiswa yang bijak, aturlah pengurusan masa dengan sebaiknya supaya masa yang berbaki ini digunakan sehabis baik..

    Firman Allah yang bermaksud:

    " dan apabila engkau telah berazam, maka bertawakallah kepada Allah " ( Surah Ali Imran:159)

    Disamping itu, marilah sama-sama kita memperbetulkan niat serta matlamat kita dalam menuntut ilmu. Janganlah kita menjadi mahasiswa yang mengejar pointer semata-semata akan tetapi jadikan setiap ilmu yang kita perolehi ini sebagai memenuhi kewajipan dan tuntutan sebagai insan yang berpuas hati kerna memperolehi ilmu yang merupakan makanan bagi jasmani kita.

    Salam Ingatan Tulus Ikhlas Daripada Pelajar Uitm Cawangan Pahang & Uitm Raub buat Semua Mahasiswa Uitm Semalaysia.

    https://youtu.be/QgrQ1RYNkyk

    Mohon kerjasama kepada semua mahasiswa Subscribe & share untuk info terkini dari masa ke semasa

    #UitmRaubTV
    #AzizulReporter
    #AzizulMuslimin

  35. Nur Fazilahhh December 29, 2018 at 9:58 pm

    AKHIRNYA DORANG MASUK MOTIF VIRAL OMG, DAH LAMA AKU TUNGGU ARGHHHH

  36. mr putra December 29, 2018 at 9:58 pm

    Yg paling kcik tu sape oii.. Terpikat den nengok dia… Hahahaha… Comei lak aiiii…

  37. Siti Nurfamiza December 29, 2018 at 9:58 pm

    Leader grup ni sure tgk bnyk kpop..bnyk movement kpop

  38. Black Swan Mina December 29, 2018 at 9:58 pm

    The choreographer banyak inspirasikan daripada tarian kpop as choreographer sendiri yang minat kpop . Ada tarian "rumor" dekat situ . Dari padangan sayalah dia banyak ambik dalam PRODUCE 48 macam tarian "rumor" and "handsclap" . Just for my opinion .

  39. Amy henry December 29, 2018 at 9:58 pm

    tarian diorang lebih teratur dari hidup aku .

  40. sudin taiko December 29, 2018 at 9:58 pm

    Sedih tgk ank melayu..pakaian ok dh tapi terkinjal2..🤦🏻‍♂️

  41. Cik Nurul December 29, 2018 at 9:58 pm

    Lagu rancak mcm nie lah dance nye terbaik

  42. yayah mukhtar December 29, 2018 at 9:58 pm

    Ingat bdk sportrec dh. Bdak cucuk org qupenye

  43. Leeya Husna December 29, 2018 at 9:58 pm

    Aku perati je pink menari Hahhhahahahaa

  44. miaa miaa December 29, 2018 at 9:58 pm

    Dh agak dh mesti masuk

  45. Nur Airysh December 29, 2018 at 9:58 pm

    Because they work hard in study, also dancing, work hard in everything . Work hard, play hard, dance harder💃💃

  46. hafiz Piji December 29, 2018 at 9:58 pm

    Ape kelebihan buat macam tu ..tudung atas kepala duk menari .. apa laa ..

  47. Faris Ramli December 29, 2018 at 9:58 pm

    Eh eh si Pink ni menggelitis mengeliuk pulak aku tengok 😂

  48. tae gucciboy December 29, 2018 at 9:58 pm

    7:07 comel 😂

  49. n dalia December 29, 2018 at 9:58 pm

    Medic medic lah. Yg perempuan bertudung celah kelengkang terkangkang2 tak sesuai lah dik oii.. Kalau nk sgt, pakai baju labuh n longgar skit, ok dik…

Leave a Reply