MOTIF VIRAL



HAI GUYS ! for those yang tak sempat tengok dekat TV , haa korang boleh tengok dekat sini ! comment down below , if korang sempat tengok dekat TV atau tak ? ❤️

follow me on social media

Instagram :

@imxn.safiyah
@imxn.safiyah_
@empire.imansafiyah
@empire.imansafiyah_

Twitter :

@imxn.safiyh

Musically:

@imxn.safiyah

source

Loading...

27 thoughts on “MOTIF VIRAL

  1. syidh f4sehah February 20, 2018 at 5:18 am

    I still remember when I first time see you in your video fainmail I think I watch the video in 2015 and now I watch you in television , although there are words drop you , but you always not so weak my spirit is. I pround of you and keep going your business . I Love You .

  2. Acik Tempang February 20, 2018 at 5:18 am

    Baru form 2 boleh arr slow slow ejas hahahahah gurau

  3. Kawaii Love February 20, 2018 at 5:18 am

    Iman nakin lama makin cantik😍

  4. Zakie Azid February 20, 2018 at 5:18 am

    Respectlah iman! Tutur kata pun bersusun , cakap lemah lembut . Keep it up! 😀

  5. Mia Saffiya February 20, 2018 at 5:18 am

    Aku tengok video ni tiba2 je rasa bersemangat nak menjual.hehe…

  6. broFami Samuni February 20, 2018 at 5:18 am

    muka cantik comel memang senang nak naik follower insta. cuba kalau muka pecah & tak lawa xde sapa nak follow dik.. kecuali dia kelakar.. btw kipidap & guud luuck dik bro uucapkan. jangan sia2kan anugerah yang Allah berikan ni.

  7. Izzat Firdaus February 20, 2018 at 5:18 am

    Hey & Salam, please visit my channel and don't forget to SUBSCRIBE !!

    Love from Eijads 🙂

  8. Ucopsz Channels February 20, 2018 at 5:18 am

    http://Www.wasap.my/601133898708 mesej aku say hye please make me happy please in this year

  9. Adleyna Nurfareesya February 20, 2018 at 5:18 am

    Kalau instafamous xp x taat perintah Allah x da guna… Iman lagi ok daripada Liya Maisarah…cuma saya nak tegur iman…kalau boleh x perlu lah makeup kening tu sbb Rasulullah melaknat perempuan yg lukis kening… Walaupun saya tahu dosa tanggung sendiri masing masing…cuma nak tegur ja… kalau korang perasan kiamat dh nak berlaku jadi lebih baik korang igt dosa .. btw congrats Iman 🤗

  10. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    maaf umur

  11. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    Iman nak Tanya ur berapa

  12. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    tolong please

  13. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    tiling maafkan sqya

  14. girl x squishy February 20, 2018 at 5:18 am

    cantiknye kak iman!!

  15. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    I am so sorry Iman safiya

  16. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    faham

  17. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    fahqm

  18. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    Aku tahu Aku dosa

  19. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    korang no kanga nak Komen macam macam dengan aku

  20. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    tak payahlah lah nak ajak orang tengok tak nak pun

  21. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    I hate Iman safiya

  22. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    tengok pun

  23. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    Aku tak nak tengik pun

  24. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    tak payahlah lah nak berlagak yang ko to jual tudung

  25. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    Mia tak delay belagak

  26. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    tak payahlah nak berlagak

  27. NORIZAN BINTI MOHAMMAD i like Shir baseer February 20, 2018 at 5:18 am

    sorry Aku Komen negative

Leave a Reply