11 thoughts on “Ni Semua Ujian, Mohon Bersabar ! Hahaha ! | Viral & Menarik

  1. Zal Rezal May 17, 2018 at 10:51 am

    Aduy buang data je aku tengok ๐Ÿ˜

  2. Mr. ME May 17, 2018 at 10:51 am

    1. Takde idea lain ke nk buat video mcm da basi la style2 gitu, nmpk sgt lakonannye.

    2. Intro mmg lama hanat betul admin, klu tgk channel ni automatik aku trus skip intro. Bosan la admin oi benda sama je. Tolong la min kta skg da di pertengahan tahun 2018.

    #๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘

  3. Amar - May 17, 2018 at 10:51 am

    Tah la bodo admin ni..intro n outro tu xyh pnjng2 la..kau punye intro plak lagi lama dari video..

  4. Fikri Killer567 May 17, 2018 at 10:51 am

    Mohon bersabar๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  5. shah_Lc BJJ May 17, 2018 at 10:51 am

    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  6. Hafiz Ma'zin May 17, 2018 at 10:51 am

    Aku tak tahu apa function (intro video+gambar) = isi penting = (outro video)… tak leh lama lagi ke intro dan outro tu? #hambar .. admin budak sekolah be like:

  7. Dean Mustafa May 17, 2018 at 10:51 am

    Admin… Kalau video bawah 1 minutes Tak payah upload la… Sakit Hati kami yg nonton… Trademark lebih panjang Dari isi penting

  8. Nur Asfadira May 17, 2018 at 10:51 am

    haha . susun xpandai mmg lerr ๐Ÿ˜‚

  9. hanna lee May 17, 2018 at 10:51 am

    Mohon bersabar ini ujian. Mohon bersbar ini ujian. Ujian dri Allah mohon bersabar')

  10. white callalily May 17, 2018 at 10:51 am

    Adoiii… kenapalah kalut sgt kamu nii… cubalah bawa2 bertenang yer… kamu yg menyusun barang2 tu, kamu yg buat dia, bukan nya dia yg buat kamu.๐Ÿ˜…

  11. Syed Naeim May 17, 2018 at 10:51 am

    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Leave a Reply