PENANTIAN DI PAGI SYAWAL (Faris Eddy Viral Tv)



PENANTIAN DI PAGI SYAWAL 🕌
==========================

DIRECTOR : FARIS EDDY / FARIS EDDY II

#PENAJA : AlFathiah Beauty HQ
TEL : 013 – 722 1292

PELAKON : Nik Noraishah | Diana Ezety | Kuhenoor Sabri | Aiman Afdal Asri | Arfan Asri

source

38 thoughts on “PENANTIAN DI PAGI SYAWAL (Faris Eddy Viral Tv)

  1. FARIS EDDY VIRAL TV June 5, 2019 at 11:29 am

    Terima kasih sudi menonton video kami.. Maaf jika membuatkan penonton Semua tertunggu tunggu.. EDDY harap SUBSRIBE lepas ni semakin meningkat untuk team kami lebih bersemangat untuk membuat video.. Jangan lupa like n follow page kami di fb dan Ig " FARIS EDDY VIRAL TV ".. Jika berminat untuk menjadi ahli fan club kami " FARIS EDDY FAN CLUB " Boleh whatssap saya EDDY utk di masukkan dalam group kami.. FARIS EDDY : 017-9569394

  2. Jeffryanah Anime June 5, 2019 at 11:29 am

    Kelantan mantap

  3. yinn whitefox June 5, 2019 at 11:29 am

    tabik dengan tunang dia walaupun takda ikatan yang sah sebagai isteri tapi sudah jalankan tanggungjawab besar bila dah jadi menantu 😭😭

  4. Azmi Omar Azmi June 5, 2019 at 11:29 am

    Bertuah nyo mak mertua dapat bakal menantu hok baik setaro nir,xdea gapo jago bakal mertua doh

  5. Azmi Omar Azmi June 5, 2019 at 11:29 am

    Mak hitam….

  6. Mohdanial 1996 June 5, 2019 at 11:29 am

    tersentuh hati kali ni😢

  7. Zul Hafiz June 5, 2019 at 11:29 am

    ya allah faris eddy tv ..jatuh air mato kito male² rayo 😓

  8. Faridzuhaini951 Faridzuhaini951 June 5, 2019 at 11:29 am

    Bkpo tak vdeo call jah.. Biar mok dio blh tgk anok dio

  9. Ahmad Badri Ahmad Badri June 5, 2019 at 11:29 am

    Sedih 😭😭😭

  10. Alif Faqih June 5, 2019 at 11:29 am

    Macam mana la eddy buat video,saya nak buat satu video pun dah pening.Tahniah abe Eddy

  11. midomi GY June 5, 2019 at 11:29 am

    Anak durhaka..karya anak seni y terbaik..terima kasih atas subtitle ny #slmdrborneo

  12. Angoh Hoiri June 5, 2019 at 11:29 am

    Jap ii….Mok aiman ng Kak long mati dok bena?part last tk pehe sngt tpi sedihhhh la😭😭😭yaaaaaa pom nangis😔🙃

  13. fattin Naimah June 5, 2019 at 11:29 am

    Cerita ni bg pgjaran kpd kite,hargai la mak ayh slagi msih ade 😍

  14. Nunputeri Zailynda June 5, 2019 at 11:29 am

    Sedih cerita ni…suara Aiman ka yg nyanyi tu..

  15. Mamak 1999 June 5, 2019 at 11:29 am

    Jadi ugok idea nim.jenis Hok anok xse balik gk .buat gtu mula2

  16. SYA SYA sha June 5, 2019 at 11:29 am

    CANTIK NYE DIANA DAHLAH KULIT PUTIH

  17. Hafiexa Mohamed June 5, 2019 at 11:29 am

    Memang ramai org mcm tu😢

  18. Hasnah Nur solehah Nur Solehah June 5, 2019 at 11:29 am

    Diana ni bgs la

  19. Cty Aida June 5, 2019 at 11:29 am

    Ya allah sedihnya cte nie menitis airmata…tahniah faris eddy…

  20. fizie Kristal June 5, 2019 at 11:29 am

    hahhaha guna kubur sapo la tu
    😅😅

  21. Irdina Najma June 5, 2019 at 11:29 am

    Hari ini last bersahur,
    Hari ini last berbuka,
    Semalam last terawih,
    Esok dah nak raya,
    Syawal menjelma….
    Minta doakan keadaan mak saudara saya dan sepupu saya yang kemalangan jalan raya dengan Player bola Melaka…BTW Faris Eddy TV memang mantap dan terbaik…sokmo wak lamo²…Hok tu hok kito nok…part last jatuh air mata tengok Diana menjerit…

  22. Eone Hasnida June 5, 2019 at 11:29 am

    Tahniah.. Faris Eddy..cito terbaik tuk ari rayo…🤩

  23. bung kerto June 5, 2019 at 11:29 am

    Alhamdulillah mak itey dah insaf tak buat benda khurafat lagi..

  24. Pyscho Gacha June 5, 2019 at 11:29 am

    esok dah nak raya

  25. Nik mahsuriana Mazlan June 5, 2019 at 11:29 am

    Anok xcaro belako.. jdi nyo bakal nantu tulong caro ko mok, 😑

  26. Nik mahsuriana Mazlan June 5, 2019 at 11:29 am

    Sedih nyaa..penting kan kerjaya dari ibu sendiri.. akhir nya menyesal x berkesudahan

  27. iwe Azuwan June 5, 2019 at 11:29 am

    Sedih molek part last

  28. Amira Fatin June 5, 2019 at 11:29 am

    Ya allah sedih sangat😭 byk pngajaran dlm cerita ni.. Trbaik la pelakon2 semua

  29. Afiqhaikal Haikal June 5, 2019 at 11:29 am

    Hebat semua pelakon , video ni buat kawe titik air mato, lagi2 maso diana jerit . ngenak diana deh , buleyh nyo nipu . Bazir jh air mato kawe tadi😂

  30. Muhamad Saiful June 5, 2019 at 11:29 am

    Terlajok kejar hrta dunia….smpai xigt ko mok…

  31. Paih Kuning June 5, 2019 at 11:29 am

    Hari aq tgk cito ni jatuh air mato aq sebagai oe jatey…aq rndu sgt ko arwah papa ng umi aq😭😭

  32. TOP MVP June 5, 2019 at 11:29 am

    yup boss vampage boss

  33. Bahar BGF June 5, 2019 at 11:29 am

    jatuh air mata jantan sye ble tngok diana ngis td,lagi elok vdeo iklan hari raya 2019

  34. Edy Edy June 5, 2019 at 11:29 am

    Blh plk diana bt main2 hal mati2 ni.hal ini tiada alasan utk bt gitu…byk lg cara utk bt part tu….

  35. Aulia aisya Abdullah June 5, 2019 at 11:29 am

    Ya allah sedih sgt, terbaiklah diana.. Ajar sikit anak2 dia , baru rasakan mcm mana..selama ni takhiraukan pn psl mak dia, mak takda baru nk menyesal

  36. Ret Vlog June 5, 2019 at 11:29 am

    Raso nok kelik kg laa gini 😌

  37. Cruzer Cruzer June 5, 2019 at 11:29 am

    assalamaualaikum..mau tany..kalau kat brunei ade ke prodak ni?bagus lah produk tu..kalau kamu jual kat brunei memang ade maju bisnes yg kat viral prodak malaysia tu..mantap lerr..satu paling saya suke..plakon2 kamu mantap ..terbaik dan terus kan untuk kejayaan lagi diluar negri lagi ok..

  38. engkal haiqal June 5, 2019 at 11:29 am

    Bosku potg bwg ni 😭😭😭..mantop faris edy selamat hari raya

Leave a Reply