Loading...

21 thoughts on “Perghhh.. Cik B Bawa Mini Cooper Tu ! Dah Pandai Bawa Kereta.. 🔥Viral & Menarik🔥

  1. Ayat Makan Dalam June 14, 2018 at 11:58 am

    Cik B ni sape?

  2. Lιyαηα _yαηα June 14, 2018 at 11:58 am

    Untungla

  3. Marif Wakanda June 14, 2018 at 11:58 am

    Cik b ni umur dia berapa?

  4. jelly Syazwi June 14, 2018 at 11:58 am

    sesungguhnya aku baru umur 14 tahun belum jugak pandai nak drive2 hanya mampu motor jer aku gerakkan AHAHHA

  5. DL HS June 14, 2018 at 11:58 am

    Suara mcm sial

  6. Nik Adam June 14, 2018 at 11:58 am

    Aku baru tenggok td kt INSTAGRAM

  7. Zivon June 14, 2018 at 11:58 am

    sapa kat sini umur 13 or 14 pandai drive kerete sorong

  8. AKF WEST June 14, 2018 at 11:58 am

    Masing2 kalau tk dengki tak sah..tak boleh tgok orang senang..bangsa lain pon support sesama diorang..malu btol aku

  9. Ahmad Raffie June 14, 2018 at 11:58 am

    Butoh

  10. Hasnah Wahab June 14, 2018 at 11:58 am

    CekB.. cekB.. cekB..😁😁mak nie..kacau laa..cekB drive..cekB ..cekB😃😃

  11. Brother Z June 14, 2018 at 11:58 am

    Dulu moto sekarang kete nanti aku rase roket lah budak budak pandai bwk

  12. Rizuan Rahman June 14, 2018 at 11:58 am

    cik b drive tu bersebab la datok oi. die nk g cari port ponteng puase. huhu. ataupun cik b drive kerete sbb nak buang acak(hantu,jin) dalam perot die sebelum raya. haha 😂😂😂

  13. Nazli Abnan June 14, 2018 at 11:58 am

    Kecoh.. org lain pn bleh juge bawk kenderaan xde la jakun sgt.. budak jah satu pn dh pandai .. terlalu riak la dia ni..

  14. atIn aqira June 14, 2018 at 11:58 am

    Untung cikB

  15. HamadyRadiVEVO June 14, 2018 at 11:58 am

    Admin,update lah info yg lebih bermanfaat… info yg mcm ni x berfaedah rasanya kot…

  16. Tapan BEBAS June 14, 2018 at 11:58 am

    Elok le ko lyn ank cmni..syukur allah bg reski luas pd kauuuu..doa y baik2 utk kauuu..moga kau lingkopp

  17. Shahrul Nizam June 14, 2018 at 11:58 am

    Ehhh hello..ye pun klau tk suka sgt Cik B bawa kete mini cooper tuu suka hati dia lah….Cik B tu ade kacau hidup korg takde kan jadi jangan busybody sgt

  18. Kayu Manis June 14, 2018 at 11:58 am

    Best nya cik B …..👍👍👍

  19. Ivan June 14, 2018 at 11:58 am

    boleh ajak race ni. jom cik b.. hahahahaa

  20. WAN MUHAMMAD SAFIUDDIN BIN ABDULLAH - June 14, 2018 at 11:58 am

    Hahahahahaha minicooper cekpeh

  21. bmw power June 14, 2018 at 11:58 am

    Buat la apapun tok….dah mampu….yg miskin2 tu apa lagi…kejar impian anda…

Leave a Reply