32 thoughts on “PU AZMAN: Viral Kerana Jawapan Kasar Tapi Kelakar

  1. king leo April 17, 2018 at 12:24 am

    episode kali nie paling best sebb ada ilmu..baru aku suka kalau keluar motif viral yang ada ilmu bukannya motif viral yang emmm…..

  2. Rose Wilson April 17, 2018 at 12:24 am

    yea sometimes kite kena bergurau jugak.. sedangkn nabi pun melawak bile bagi jawapan… so cara ustaz ni melawak yg buat lagi ramai tertarik nak tau hukum hakam Agama dengan lebih mendalam

  3. Muhammad Izzat April 17, 2018 at 12:24 am

    hahahah bukan stakat soal jwab dlm sistem telekomunikasi tapi in real life pun sempoi jawab nya dan masih ada kesimpulan juga…terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻

  4. Bangtans' Souls April 17, 2018 at 12:24 am

    ustaz ni asyik fokus je belah perempuan je. 😂 aku perhati je dari tadi..

  5. Izzaq Amer April 17, 2018 at 12:24 am

    Pas for all

  6. Izzaq Amer April 17, 2018 at 12:24 am

    Orang tanya bab hukum, jangan main2 bab hukum , ayat orang tanya masih lagi tergantung, berilah jawapan

  7. Ahmad Farhan April 17, 2018 at 12:24 am

    sempoi ustazz , oghang nogoriiii 🤙🏻

  8. pewdipie 777 April 17, 2018 at 12:24 am

    kat mne nk tgk yg full nye

  9. Dcerah enterprise April 17, 2018 at 12:24 am

    Jwpn pu azman tk pernah menghampakan. Habis kering air liur aku sbb asyik gelakk je. Lawak2 pun terselit ilmu kt situ.

  10. Siti Nor Azimah April 17, 2018 at 12:24 am

    aku suke ngga ustaz tuk.. lawak doo

  11. Muhammad Zul Afif April 17, 2018 at 12:24 am

    Ustaz ni mmg best kalau siapa dh pernah dgr dia dari pencetus ummah

  12. xander cage April 17, 2018 at 12:24 am

    Khutbah ni memang ramai orang mati syahid 😂😂😂😂 Allah gelak lagi aku…

  13. ln network technology April 17, 2018 at 12:24 am

    Berat66 PU azman

  14. mary kay April 17, 2018 at 12:24 am

    Tang backup curi selipar dgn jln kaki jauh X bleh blah

  15. Muhammad Eid April 17, 2018 at 12:24 am

    Siapa tahu no ust ni? Tolong share 😢 dah lama aku cari. Aku mmg nak tanya soalan kat dia. Soalan srs, bukan main2 mcm rata2 org lain 😂. Aku tanya kat insta dah lama gila, tapi tak berbalas. Sadisnya hm

  16. Langit Lazuli April 17, 2018 at 12:24 am

    Haze ni please kurangkan la sikit gaya sotong tu

  17. F̶αllεη Ireηe April 17, 2018 at 12:24 am

    Klu perasan ustaz x pandang pon shalma

  18. Mimy Mia April 17, 2018 at 12:24 am

    dari ekspersi muka pun da bole tangkap Pu Azman tak selesa, sebab pompuan sblah tu tak tutup aurat.. tpi dia try hard jugak, jln dakwah mmng berliku

  19. zhrtlawln April 17, 2018 at 12:24 am

    mase pu azman datang sekolah ya allah Best gile dia bagi ceramah. sejak tu ah aku suke dengar ceramah 😂

  20. Ryuz Chan April 17, 2018 at 12:24 am

    Ada tak yg full? Seronok tgk..

  21. Haikal Harzad April 17, 2018 at 12:24 am

    try hard nk jdi sempoi

  22. Muhd Halim April 17, 2018 at 12:24 am

    Suke sgt cara pu azman bdakwah

  23. Kimie Derps April 17, 2018 at 12:24 am

    asal pendek sangat 😭

  24. Voztcyexo 07 April 17, 2018 at 12:24 am

    kopiah always kat kepala, kebanyakkan iman muda or pu bila dah femes wuuu hilang

  25. intan fatiha April 17, 2018 at 12:24 am

    Ustaz mmg best!! "Ustaz mne nk move on?" -"Pindah kerusi"😂😂

  26. Mel ARY April 17, 2018 at 12:24 am

    ala2 ustaz azhar.. selamba jer.. sng phm..

  27. Afina syahirah April 17, 2018 at 12:24 am

    Lucuuu

  28. FreeFireJr Me April 17, 2018 at 12:24 am

    Lain macam laaa ustaz ni 😆

  29. penV V April 17, 2018 at 12:24 am

    Sporting

  30. Nini eddy April 17, 2018 at 12:24 am

    Best gilerrr ustaz ni…😁

  31. Reskiy Ediy April 17, 2018 at 12:24 am

    Mantap😂

  32. Aina Yasmin Mohammad Hafez April 17, 2018 at 12:24 am

    Uztaz ni "special"….x semua uztaz macm ni..

Leave a Reply