Viral siapa punya lembu la ni nasib baik ada akak Polis


kredit: Miza Wak Meri source

Read More...

Panas!! VIRAL Polis Pukul Budak


source

Read More...

◣VIRAL◥ Kes Maki Pegawai Polis Yang Bertugas.


◣VIRAL◥ Polis tu buat kerja dia, kalau da salah tu ngaku jer la..tak pun bawak bincang elok2, maki2 kau dapat gari je la~ “Daripada Persimpangan Litle India Hala2 Ke Pintu Belakang IPD.Sebelum Sampai Kedai Cendol…

Read More...

Viral pandai Uncle ni betulkan tangan abg polis terus lega


kredit: Chris Leong source

Read More...

Fact-check: Attack ad about Polis’ 1999 altercation with former female employee is misleading


An attack ad that resurrects a 1999 confrontation between Jared Polis and a former female employee at his Boulder tech company has roiled the Colorado governor’s race. source

Read More...

◣VIRAL◥ Hebat Uncle Ni Betulkan Tulang Abam Polis.


◣VIRAL◥ Hebat uncle ni betulkan tulang abam polis Kredit : Chris Leong Ignore tags: viral berita hangat berita dahsyat viral malaysia new viral videos malaysia tidak malu viral perkara jahat viral kisah viral terkini Informasi…

Read More...

VIRAL Polis Dedah Perkara Menakutkan Di TV3


source

Read More...

Viral Polis Pukul Penarik Kereta


Saya name satya kerja sebagai penarik kereta semasa tarik kereta tiba-tiba Ada sebiji proton preve datang berlogo pdrm dan dua org lelaki Melany Turun berdekat dengan saya megatakan abg daripada pemandu kereta proton preve hitam…

Read More...

Viral – Jangan Kurang Ajar Denga Polis / Dont Be Rude To Police


Akibat kurang ajar dengan abam polis This is what happens if you are rude to police source

Read More...

Polis Temui Mayat Bayi Rayqal Adam (5 Bulan) Dalam Peti Ais ! #Viral #Menarik


Dikatakan kena culik sebenarnya telah meninggal dunia. . Kronologi : 1. 6.30 petang : Bayi Adam Rayqal di laporkan oleh pengasuh, telah diculik oleh seorang lelaki yang mendakwa bapa kepada bayi. 2. Pukul 9.00 malam…

Read More...