23 thoughts on “Video Baru Awek Cendol Manja VIRAL

  1. harimau malaysia February 22, 2018 at 6:20 pm

    terbaik..cepat2 khwen shbat. apa pun..terbaik..korang cm artis dh aku tgok huhu

  2. Umar Jauhari February 22, 2018 at 6:20 pm

    Aku nak muntah darah tengok video ni

  3. Mukh lees0202 February 22, 2018 at 6:20 pm

    Perlu ke diviralkan ?? Pasal cendol leh famous pelik

  4. zulaikha_ ika February 22, 2018 at 6:20 pm

    kaum adam mmg bangga dpt awek manja mcm ni ke??tp klu kita x tau latar belakang pompuan ni.. cam nmpak terencat akal pun ada..

  5. Azizuddeen Aziz February 22, 2018 at 6:20 pm

    Bodo pnya pmpuan tu bkn mnje tu bodo nama ye dibuat2

  6. Fyros Mohamad February 22, 2018 at 6:20 pm

    fucker la!!!!!

  7. syamsuddin 99 February 22, 2018 at 6:20 pm

    Mcm minah bohsia je haha miskin lah tu kikis duit😂😂😂😂😂😂

  8. kaka layra February 22, 2018 at 6:20 pm

    apa ig?

  9. N0raine Noraine N0raine February 22, 2018 at 6:20 pm

    pada aku vedeo nie ok je.tak nmpak gedik manjalah.inggat kan macam mana hanatnya duk org kecam.
    cumA budak pempuan mungkin oku….
    yng kita sibuk nape?anak adik beradik dan diri kita sendiri dah cukup bagus ke?
    py cermin diri dan tanyer dah bagus ke aku nie?
    perangai org ada mcm2x…

  10. afb gud February 22, 2018 at 6:20 pm

    Ni oku

  11. Sara Hisham February 22, 2018 at 6:20 pm

    Beria aku cari video ni.. Sbb ank sedara aku ckp ada pmpoan tu lawa ..sekali aku buka.. Hahahahha mcm terencat je dye tu.. Sorry klu boleh jngn wt cmtu ye.. Malu kluarga awk tngok prngai cmtu..

  12. Nur Jannah 1999 February 22, 2018 at 6:20 pm

    Yg hampa semua benci sgt kt dia tu knapa? Dia nk manja ka nk ngada2 ka tu dia punya pasal la, sempurna sgt ka hampa tu?

  13. Syyada Farhana February 22, 2018 at 6:20 pm

    Dia memang manja lah, and ni video lama. Jangan lah cakap macam² at dia. Perangai masing² lain-lain, ada yg manja ada yg baran. So takada masalah kan?

  14. Alisya Afina February 22, 2018 at 6:20 pm

    Cute syiall

  15. Muhammad Shafiq Mohd Noor February 22, 2018 at 6:20 pm

    Manja dngn sewel tak reti beza..apa laa budak skrng..

  16. Nor Farah February 22, 2018 at 6:20 pm

    Autism ke budak ni..?mnyirap pulak aku..

  17. Nurul Farhanah February 22, 2018 at 6:20 pm

    ntahlah manja kha gedik!
    kahwin dlu, baru sentuh² k.

  18. MoHd Nezam February 22, 2018 at 6:20 pm

    boleh pandang2. jangan pegang2. ke dah nikah ni…

  19. Deira ra February 22, 2018 at 6:20 pm

    Alaaa comel…

  20. Mr. Ali bin abu February 22, 2018 at 6:20 pm

    Awek kau ni cacat otak je ke ?

  21. Azwann Azman February 22, 2018 at 6:20 pm

    Time dia swipe kredit kad kat awek dia . Sumpah gold digger detect

  22. Zul Limo February 22, 2018 at 6:20 pm

    Ni bukan manja.. ni sakit..

  23. Jamri Wawa February 22, 2018 at 6:20 pm

    cam ni jugak ke manje die ngan mak die??? P keja dulu rajin rajin pastu bahagia kan mak ayah, Bagi hasil duit titik peluh ngan org tua. Baik ko peluk mak ko la dek, pegang tangan mak ko,salam cium.. Tu manja TULIN

Leave a Reply