Loading...

34 thoughts on “Video Faiz Roslan Berjoget Di Kelab Malam Kini Viral Di Media Sosial.

  1. MrMrs Adam Chase July 14, 2018 at 3:08 am

    knapa baru skrg nak perasan orang2 mcm ni? Dulu ada x nak bising plak πŸ™„ nape la x bising dari awal2 lagi hmm

  2. Mohd Faizal Mohd July 14, 2018 at 3:08 am

    Memalukn agama islam …# ehh tiber😝

  3. Jamaludin Baharin July 14, 2018 at 3:08 am

    Siyez geli aku tgok dia ni ..tolong lh bertaubat

  4. Siti Aisyah Abu Bakar July 14, 2018 at 3:08 am

    fengtaww…

  5. Miss D July 14, 2018 at 3:08 am

    Nate ponde

  6. ptg yg ptg ptg kaido July 14, 2018 at 3:08 am

    Semak la budak 5suku. Ni

  7. Bunga August July 14, 2018 at 3:08 am

    kesian mak bapak kao . done dislike . tq

  8. bisnes pasif July 14, 2018 at 3:08 am

    menari cam beruk, beruk aku pun boleh menari camtu

  9. kemal akmal July 14, 2018 at 3:08 am

    teloq dia buang dh ka jdi laki elok2 dok nk ikot lgkah sjat bangang

  10. Gamerz Shinoda July 14, 2018 at 3:08 am

    Telan Ape Tu Aktif Semacam

  11. Jack Parrow July 14, 2018 at 3:08 am

    hantar kan kat israel org ni

  12. Mr grey July 14, 2018 at 3:08 am

    Tanda2 dunia akhir zaman..sdg sibuk mengejar dunia,akhirat dh kemana..

  13. Mr grey July 14, 2018 at 3:08 am

    Ya allah selamatkan malaysiaku..

  14. Paman Si Ocong July 14, 2018 at 3:08 am

    Msuk club kalu campak batu msti kne kepala org melayu dulu

  15. Youth Channel July 14, 2018 at 3:08 am

    faiz gay,

  16. Mahawi Mahawi July 14, 2018 at 3:08 am

    Faiz dk baik..good boy tk tggl solat sslu kut ajrn islam…untung cpe kwin ..lol

  17. Helmi Bin Halik July 14, 2018 at 3:08 am

    Ibubapa dia mane

  18. Ezari Perez July 14, 2018 at 3:08 am

    Haha… Macam2 cara nk glamour…
    Baik menari tiang ker…
    Sambil bogel ker… Ehh
    Uwekss…

  19. Sadri Subarsa July 14, 2018 at 3:08 am

    Macam cacing terkena renjatan elektrik😑

  20. carlito kribo July 14, 2018 at 3:08 am

    Goyang trus sampai kiamat πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  21. Beyya 17 July 14, 2018 at 3:08 am

    Kalo dah seko buad bende yang allah murka. Habis y laen pon kne tempias juga. Insaf la. Azab allah lebih pedih..

  22. Mohd Khalid July 14, 2018 at 3:08 am

    ape nk jdi la

  23. Muhd Iqbal July 14, 2018 at 3:08 am

    Yg pnting aku x stimπŸ˜‚πŸ˜‚

  24. Emilliana Toney July 14, 2018 at 3:08 am

    kau x ingat tuhan ke nyek

  25. Fazli Rahman July 14, 2018 at 3:08 am

    Jin layan ketum

  26. mohamad azrie July 14, 2018 at 3:08 am

    Tu mcm mane netizen xkecam jakim dan sbagainye……makan gaji buta!!!

  27. amar hidayat July 14, 2018 at 3:08 am

    Taknak solat, taknak puasa, pergi ke tempat maksiat, menyerupai wanita dan bangga menunjukkan maksiat yg dilakukan tanpa ada sedikit pun rasa takut samada pada manusia atau Allah….agak2 la pun kalau kau nak cabar Allah dik.

  28. NeoSv RiO July 14, 2018 at 3:08 am

    buang die dari negara ni please… hahaha

  29. Muhammad Afi July 14, 2018 at 3:08 am

    BANGANG

  30. Danny guison July 14, 2018 at 3:08 am

    Ni ke sotong yg kt jepun tu lps kena soy sauce?

  31. Sana- chan July 14, 2018 at 3:08 am

    Ni lagi terok dari Raver ni…

  32. Amanda Rose July 14, 2018 at 3:08 am

    😧😧

  33. norliah ibrahim July 14, 2018 at 3:08 am

    Dlm badan faiz ada cacing babtu dia joget mcm orng tak ada haluwanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  34. rey van July 14, 2018 at 3:08 am

    BILE NAK MATI KAU NI!!!😈😈😈

Leave a Reply