Loading...

22 thoughts on “Video Viral~ Pengadu Dakwa Di Himpit Kereta KDN #video 1

  1. Mohd Eijaz June 22, 2018 at 3:55 pm

    Padan muka da kne gantung tugas….rela punye anggota…wat malu rela je

  2. Zulkarnain Maulana June 22, 2018 at 3:55 pm

    setakat kdn..Be end pun tumbang tau.wakakakaka

  3. ajib jib June 22, 2018 at 3:55 pm

    Kes mcm.ni selalu jadi…..dia memotong takpa….bila kita memotong di marahnya kita…..atas jalanraya kena byk sabar dan beralah…bagi mengelak perkara yg lebih buruk…

  4. rakyat prihatin noor June 22, 2018 at 3:55 pm

    pdrm..tolong siasat org kdn ni..berlagak samseng..

  5. Abdul Rahim Salim June 22, 2018 at 3:55 pm

    Bawak Vellfire tapi otak tinggal kat rumah. Besar sgt agaknya kerja kat KDN tu smpi dah takde budi bahasa, mcm ni ke penjawat awam?

  6. Echo Saltmine June 22, 2018 at 3:55 pm

    lerr dia tu ahli kehormat rela je tp dah kena gantung dari jawatan sebab salah guna kuasa..apapontakbleh dia ni..hahahaha

  7. kay nizam June 22, 2018 at 3:55 pm

    Siasat org ni…kaki dedak..makan rasuah..mmg kebanyakan yg ada kuasa..semua berlagak samseng.. Puihh!!

  8. A Knight To Remember June 22, 2018 at 3:55 pm

    😝

  9. Bumi Msia June 22, 2018 at 3:55 pm

    Kantoi mengaku orang KDN (Kementerian Dalam Negeri), kerja sbg RELA jer pun. Jangan suka suka guna nama KDN. Sila rujuk akhbar Utusan Malaysia dan The Star 21 Jun 2018

  10. mySecretRecipeTV June 22, 2018 at 3:55 pm

    Taraf samseng kampung daun pisang….masuk lokap nanti kecut telur dia. Dia ingat kereta dia besar dia ada lesen utk buli orang lain? Akhlak buruk.

  11. MsG June 22, 2018 at 3:55 pm

    Muhyidin kena tahu hal ni sb mereka orang KDN naik atas jalan kena hormat dn takut pada orang KDN.senang senang maki orang suruh orang behenti tepi jalan pe hal nya.

  12. Lori Buruk June 22, 2018 at 3:55 pm

    #PDRM sila siasat pegawai KDN ni
    #KDN sila siasat pegawa korg yang berlagak macam jalan raya ni tok anjang dia punya..

  13. Khusairi Abdullah June 22, 2018 at 3:55 pm

    'Pundek' je yg aku faham ….

  14. Azri H. A. Rosli June 22, 2018 at 3:55 pm

    Wow dia org KDN so kena hormat dia. Wow.

  15. farid kamal June 22, 2018 at 3:55 pm

    Samseng betul benda kecik pon sampai nak himpit block orang

  16. Subramaniam P Sinnasamy June 22, 2018 at 3:55 pm

    PDRM siasat hal ini.
    Jangan buang masa kerana salah seorang itu kata dia KDN.
    Ini sudah salah guna kuasa.!!!!
    Kalau benar dia KDN buang kerja dia serta merta, kalau tidak benar tangkap dia kerana menyamar dan abuse nama KDN.
    Dan juga road Bully!!!!
    Very bad image of these rich and famous and Gangster.
    PDRM show them you are the Boss and the ones takes care of the Rakyat from people like this.
    kalau bukan PDRM jaga keselamatan rakyat siapa lagi yang akan jaga kami?

  17. PPLAWAK June 22, 2018 at 3:55 pm

    Kdn tu apa

  18. Rumia Ti June 22, 2018 at 3:55 pm

    Dia tu driver je, kuli jadi anjing.

  19. Kong Kali Kong Kong June 22, 2018 at 3:55 pm

    betul samseng Toyota Vellfire..

  20. Anuar Kassim June 22, 2018 at 3:55 pm

    Macam tak percaya !!! Tapi apa sebab orang KDN tu macam kene icebaby

  21. Mohd Yazid June 22, 2018 at 3:55 pm

    Berlagak KDN ni..minta buat report dan siasatan KDN…Bahaya kepada org awan ….berlagak dan menggunakkan Jabatan KDN untuk menakutkan org awan…

  22. Abdul Majid Zainal Abidin June 22, 2018 at 3:55 pm

    Kepala masuk air KDN ini.

Leave a Reply