32 thoughts on “Viral Aliff Aziz Terkantoi Dengan Budak 17 Tahun??? The Real Trash!!!

  1. pokemon advance May 16, 2019 at 10:56 am

    pelacur umur 17 tahun, budak bawah umur tu. patut budak ni dh boleh dikenakan tindakan Polis…biar masuk jail sama2.. hrp polis dpt ambil tindakan banteras semua ni..

  2. Mohd Safik May 16, 2019 at 10:56 am

    Aku ada video pelacur ni kena kocakk ada sapa ii nak ke ?

  3. Fauzan Amran May 16, 2019 at 10:56 am

    aq x thu laa pasal cite cite ni tpi yg buat channel ni kn..aq rse cam knpe korg perlu nk bahas diorang punye isu mnde tu x berfaedah klau tersalah cerite dh tersebar x jdinye fitnah daripade tu baik senyap je..dengar boleh nk percaye ikut laa atas fikiran masing masing x perlu laa nk kutuk ape sgt kite x thu org lain tu cmne bukan kite nk menilai seseorang hanya allah je yg thu setiap mahkluk ciptaannya

  4. Alied Dien May 16, 2019 at 10:56 am

    yang cakap ni pon lagi la bodoh…aib orang jangn ko hina aliff aziz betina ko lagi la bodoh…itu hidup orang bodoh yang ko sebuk tu apsal

  5. Ja Ani May 16, 2019 at 10:56 am

    Babi la alif aziz sial mcm babi ank setan btul la

  6. Hantu Kaklimah May 16, 2019 at 10:56 am

    Bibir mcm ikan kaloi…hahaha…apa bodoh lh kau ni alif…bini dh cntk…betina ni kau kejar…bodoh2

  7. Mr. Android May 16, 2019 at 10:56 am

    Kecik2 dah jdi pelacur. Duit bnyk. Buat dosa sana sini. Isap rokok. Bertattoo. Melacur. Cucuk sana cucuk sini. Memang order neraka awal2 dia ni

  8. andero perlo hacker May 16, 2019 at 10:56 am

    Makcik bawang2,buka aib org,tunggu Allah buka Aib awk plak dkt akhirat nnty,nk famous cra len pon blehh

  9. ellys official May 16, 2019 at 10:56 am

    Ini kes kawan mkn kwn la sbb klu btl kwn dia tu true friend dia tkkn bukak nye aib kwn sendiri

  10. Akar Begiuk Kau May 16, 2019 at 10:56 am

    agaknya lanciau aliff ni kemaruk nak masuk gua. X cukup sorang nakk juga gatai dgn ppuan lain

  11. rose merah May 16, 2019 at 10:56 am

    Nampak macam tatu bunya rose je macam bukan islam je hahaha

  12. Balqis Aqilah May 16, 2019 at 10:56 am

    biarlah hidup die bukn hidup kau baik kau biarkn je die dosa die die tanggung bukn dosa die kau tanggung baik kau jaga kain kau kau jngn nk sebuk jaga kain org kwn die tu seberkn sebb kwn die nk bnyak followers je sebb aku dh baca dh bnda ii semua yg diorg dh seberkn perempuan tu dh kate kut yg tu cite lame tpi skrg nk sebarkn nk sebarkn sebb ape sebb skrg ni zaman media sosial pastu followers pun akn bnyak ha tk lame lagi jdi media so sial

  13. esya Said bakar May 16, 2019 at 10:56 am

    Bohsia mna plk aliff angkut ni.. Sian mak bapak kau deq. 😭😭👿

  14. Kapli Umar May 16, 2019 at 10:56 am

    Bini da cntik dia le lepaskn xpelah bella bt apa nk simpan lelaki mcm tu…klau btl kes ni sbarlah bt bella ye…move on je kmu k

  15. suhairi darus May 16, 2019 at 10:56 am

    Sampahhhhh……

  16. Ash Ari95 May 16, 2019 at 10:56 am

    Pmpn ni klu jolok guna botol arak pn xda rsa da.. Sbb smua jenis pele dy da rasa… Negro? Haha.. No hal

  17. kiki kiki May 16, 2019 at 10:56 am

    ishh kalau aku jadi bella habis dah si alif ni aku kerjakan😈😈😈😈

  18. MINION vkook May 16, 2019 at 10:56 am

    bila dah viral reti pula eh kau nak minta maaf sebelum viral xpikir ade bini ade anak kt umah..xyh salahkan org la wey kau sendiri kena ingat kau org punya agama kau letak Mana??salah kau la bacot mmg padan kau kena viral!!konfem xde job nak berlakon maklumla xde offer

  19. CAPTAIN K May 16, 2019 at 10:56 am

    aku ada video aliff aziz ngan nismell spe nak . nak jual rm 350

  20. Muhd Irfan May 16, 2019 at 10:56 am

    Membawang membawang jgk,dosa kene igt

  21. Khairul Anuar May 16, 2019 at 10:56 am

    Bodoh mmg la mcm tu ,da xde maruah … kalo maruah ko yg tercalar xpe ni maruah mak bapak ko mne nk letak bodo, harap je artis….. tpi otak xde , aq tabik hormat kat istri dia… sabar jee…. bini bkn main lawa lagi .bodo punye laki sme je dgn pompuan bodoh tuu… x pikir ke mse dpn ko banggang

  22. Kecik _003 May 16, 2019 at 10:56 am

    Mak cik bawang mmg banyak hahaha

  23. Steel Power May 16, 2019 at 10:56 am

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  24. Aishah Isa May 16, 2019 at 10:56 am

    X baik membawang bulan puasa ni kurang pahala

  25. ella usa May 16, 2019 at 10:56 am

    Mmg la bibir tebal nth pape.. tp jgn buat2 tak perasan bahagian mna yg lebih tebal di sukai ramai..

  26. Asraf Asraf May 16, 2019 at 10:56 am

    Isteri cantik hm tapi main pelacur??😥

  27. Mohd Hafiz aqil Hafiz aqil May 16, 2019 at 10:56 am

    Tak thu laaa nk ckp apew.. Tu laa jdi artis susah…… Nk buat ape2 org thu…. Ak nk komen2 lbih2 pun ak terok jgt lau bab puam ni hahhahaaha……. Ak ni isan yg lemah hahhaahha

  28. Aepol Asyi May 16, 2019 at 10:56 am

    due2 same je yg pompuan mmg xde maruah tengok pon da tau pelacur klau nk buat jahat jgn la kcau laki org buat la jahat lain mmg x de maruah yg laki plak bdoh da dpat bini lawa pon x bersyukur…nak ckp melayu bodoh pon x bleh sebb kan sorg buat hal semua kne…yg ko betina klau ko rase ade maruah jgn ckp cium tu perkara biase org yg x de maruah akan ckp macm tu ingat la skit dunia ni kjap je

  29. amirul azeem May 16, 2019 at 10:56 am

    Selera apekah aliff ni🤣…aduhai…bini dh elok n cantik allah beri,xnk hargai…sentuh je isteri malaikat catatkan pahala…xpela..masih belom terlambat lg nk berubah tu aliff..perempuan tu semoga allah berikan hidayah n semoga berubah kearah kebaikkan…amin

  30. hellboy Boy May 16, 2019 at 10:56 am

    Ne kuar video siap bukti kukuh asal xde pun jbtn bekuasa amik tindakan…atau pejbt agama semua tido…

  31. ELLYN QUEEN May 16, 2019 at 10:56 am

    Bikin malu nya tu siall ahahaha

  32. mira hanafi May 16, 2019 at 10:56 am

    Selepas kejadian ini, Jabatan Pendaftaran Negara menyatakan penggunaan nama Aliff mulai susut secara mendadak.

Leave a Reply