24 thoughts on “Viral bergaya betul cara brader ni ambil order

  1. Wan joe October 19, 2017 at 11:43 am

    Laguu Pun RancakπŸ˜‚

  2. Zidin Mokhtar October 19, 2017 at 11:43 am

    ak nak tajuk lagu ni.. tolong2 ak ikot menari sekali ni hahahahaha

  3. Indra Putra October 19, 2017 at 11:43 am

    sedap pulak lagu eh tuu..hahaha

  4. Puzzling PuzzlingFighter October 19, 2017 at 11:43 am

    Mcm bru lpas mnum ketom ja xpon cokoroi

  5. Qies wanpies October 19, 2017 at 11:43 am

    Sawan lagu tu syiok..πŸ˜‚

  6. Jep OP October 19, 2017 at 11:43 am

    HHAHAH. .JRG DPT PELAYAN MCM NI…PENAT PON HILANG πŸ˜‚

  7. Jeff Hardy October 19, 2017 at 11:43 am

    ni kalau xkene ngan org mmg hbis lah..

  8. Zazali Nordin October 19, 2017 at 11:43 am

    Lakunan pun tak boleh ke?

  9. ParangLima October 19, 2017 at 11:43 am

    Poyo je

  10. Mohd Izham Mansor October 19, 2017 at 11:43 am

    Hahaha jilake btol tros lupe ape nk order

  11. Kemosabe 88 October 19, 2017 at 11:43 am

    lepas isap ganje aku nk try ar gi kedai makan ni..kalau xde video ni mesti ingat barang tu mangga baek punya…

  12. M. Syazwan October 19, 2017 at 11:43 am

    level pig

  13. nikazi nik October 19, 2017 at 11:43 am

    nk tajuk lagu….tolong la

  14. Bran Tern October 19, 2017 at 11:43 am

    Salah satu cara nak minta perhatian ramai

  15. Otak Cair October 19, 2017 at 11:43 am

    dia baru keluar hospital

  16. Faridzul 743 October 19, 2017 at 11:43 am

    Sebenarnya dia nih elok je..

  17. encik lost October 19, 2017 at 11:43 am

    dah macam pak maon je aku nengok..

  18. Muhammad Afifi October 19, 2017 at 11:43 am

    macam mintak kaki ja..hahaha

  19. Cyda Dot October 19, 2017 at 11:43 am

    Tgh gaduh bf ni. Tgk vdeo ni hilang mood nak mrh akuπŸ˜‚ haha

  20. jeyjoz zerow October 19, 2017 at 11:43 am

    mcm budak terencat jee πŸ˜’

  21. ν•˜λ°±μ˜ October 19, 2017 at 11:43 am

    Makanan yang order tak jadi makan sebab kenyang ketawa tgk dia dah πŸ˜‚

  22. HERO MALAYA October 19, 2017 at 11:43 am

    kepala dh sedap tu. selak biji la tu

  23. Onggis_Nade _ October 19, 2017 at 11:43 am

    Ada yang tau musik nya apa

  24. Mohd akmal October 19, 2017 at 11:43 am

    Ni mintak oder cara lapaq penendang.. Terencat akai

Leave a Reply