19 thoughts on “Viral bijak budak ni boleh ingat kedudukan semua negara

  1. Fadzilah Ismail October 30, 2017 at 1:56 am

    Alhamdulillah..Superb !!

  2. Ikram arman October 30, 2017 at 1:56 am

    cuba tanya kat mna sabah kalw dia cakap sebelah malaysia…rosak tapi kalw dia cakap sabah kat dalam malaysia dah ok lah tu

  3. Zack Hanging October 30, 2017 at 1:56 am

    hebat & terbaekkk… anugerah Allah, harapan ayhanda & bonda. smoga sukses hndaknya anak ini dlm tumbesarannya aminn…

  4. Firdaus Ahmad Firdaus October 30, 2017 at 1:56 am

    Malaysia kt mana….malaysia nk kena jual

  5. Joe Fie October 30, 2017 at 1:56 am

    johor.. bawah malaysia

  6. syafrizal muhamed October 30, 2017 at 1:56 am

    Apa2 pon budak ni cute.

  7. syafrizal muhamed October 30, 2017 at 1:56 am

    Johor kat mna? Kat selatan. Kedah kat mna ?kat utara. Pahang kat mna? Kat tengah2.

  8. Asyraf Zakuwan October 30, 2017 at 1:56 am

    Johor kat mana..johor..

  9. Winter Sonata October 30, 2017 at 1:56 am

    najib kat mna ………emmmmm tepi rosmah la kut

  10. Izuan Hakim October 30, 2017 at 1:56 am

    Poland dokek nismilan lah dik…hahahah

  11. Orang Gila October 30, 2017 at 1:56 am

    Budak bodoh!

  12. abu bakar October 30, 2017 at 1:56 am

    Poland : seberang Malaysia, sayang 😉

  13. Muhammad Eimir Eisyraf Muhammad Aziz October 30, 2017 at 1:56 am

    New gunea bukan kt tepi indon ke

  14. SoupErman Soup October 30, 2017 at 1:56 am

    Malaysia kat mane, malaysia…… 😁😁😁😁😁

  15. Mohd Aiman October 30, 2017 at 1:56 am

    Bodoh

  16. Aqil Aziz October 30, 2017 at 1:56 am

    Elehh dulu masa sekolah pun macam ni juga. Bukan tak pernah belajar. Sekarang je ada phone record. Cikgu dulu mana boleh main phone cikgu sekarang je boleh.

  17. It Races October 30, 2017 at 1:56 am

    bijak..yg penting dia jwb selepas habis soalan.

  18. wanie laya October 30, 2017 at 1:56 am

    klau kau tipu pon aku xthu dek non.. peta mlysia pon gagap lg.

  19. NE_0 October 30, 2017 at 1:56 am

    Cikgu!!! Jaga budak ni baik2, jangan kasi dekat dgn budak2 nakal! Rugi nanti! XD

Leave a Reply