39 thoughts on “Viral bila nk cuba jadi Bomba pucat terus muka dia

  1. The Irdina's September 16, 2018 at 5:22 am

    Mengalahkam harith cable car hahahahahahaha

  2. Abidin Shaik September 16, 2018 at 5:22 am

    Buat2 jer tu… nak buat bahan viral.. 🤣🤣

  3. V JK03_ September 16, 2018 at 5:22 am

    Ingat mark adam tadi 😂

  4. Killer Beast September 16, 2018 at 5:22 am

    Macam Mark adam je

  5. Ha Ziq September 16, 2018 at 5:22 am

    Bell mcm buat2 je meyampah aku

  6. baha roti canai malaysia September 16, 2018 at 5:22 am

    banyak channel malaysia..tapi takda buat pun video yang berfaedah..indonesia je yang banyak buat benda berfaedah

  7. Zawiyah Hussin September 16, 2018 at 5:22 am

    Mcm mark adam je

  8. Peedee Ahmad September 16, 2018 at 5:22 am

    Hahahaha

  9. Joe Hari September 16, 2018 at 5:22 am

    Ahhauahahaha

  10. Katerina Rose September 16, 2018 at 5:22 am

    Tahun lepas saya ada dth balai bomba ni and dh try turun tiang ni……. Bukn nk cakp tapi kami student prpuan lagi better hihihi…

  11. Jan Loong Gan September 16, 2018 at 5:22 am

    😄sudah keras
    😄sangkut kak batang besitu
    kesian😂

  12. saifuddin juliana September 16, 2018 at 5:22 am

    Hahahahahhaa…hampeh bell

  13. Hans Arond September 16, 2018 at 5:22 am

    Mark adam?

  14. Shida Azi September 16, 2018 at 5:22 am

    Lawak betullah

  15. are you ok September 16, 2018 at 5:22 am

    Mana telur bang?hahaha

  16. CUTE ugly both September 16, 2018 at 5:22 am

    Slow..slow..dia rasa nak pitam kali tu..

  17. ma 91 September 16, 2018 at 5:22 am

    Pokok kelapa naik turun tara masalah,tiang besi licin tada apa nak sngkut hnya hrap tangan kaki kaki kepit aku pun takut.

  18. Seven Brother September 16, 2018 at 5:22 am

    Apa la sgt..

  19. Isa Yunus September 16, 2018 at 5:22 am

    Nk bgtw yg Grab skrg makin mahal..sila guna Quulo ..Tq.

  20. nik amir September 16, 2018 at 5:22 am

    kalau mcm ni org dah terbakar… dah rentung dah org tu… hahhahaha

  21. kasih terhalang September 16, 2018 at 5:22 am

    Lmbt sgt..

  22. nurul’s sister’s September 16, 2018 at 5:22 am

    kerajaan naikkan alaun or gaji depa . respect gila kat bomba. sampai ulaq dlm rumah pun depa handle sampai kan org nak bunuh diri pun dorang tolong calm down. kalau aku list kat sini bnyk giller la depa buat selain padam kebakaran. depa ni perlu diberikan perhatian dan kenaikan gaji.

  23. Adlan Kacak September 16, 2018 at 5:22 am

    Teringin jgak la nak cuba turun pakai tiang tu 😗😗

  24. Otai Lama September 16, 2018 at 5:22 am

    hadoi lawak dua orang ni…hahaa

  25. Isa Yunus September 16, 2018 at 5:22 am

    Nk bgtw yg Grab skrg makin mahal..sila guna Quulo ..Tq..

  26. kleptocracy leader September 16, 2018 at 5:22 am

    tak senak ke telor tu 😅

  27. Syed Anuar September 16, 2018 at 5:22 am

    Mangkaq hayun

  28. ɶ LapanBelas RATUS • September 16, 2018 at 5:22 am

    🔴👍

  29. Amri Channel September 16, 2018 at 5:22 am

    Hahaha bell ngan mark adam takut tinggi hehe

  30. Iskandar Ishak September 16, 2018 at 5:22 am

    Beranak kt bndar.. bg nek pkok langsat sma tnggi dgn pkok durian bwu ad akl. .

  31. Alang Dayang September 16, 2018 at 5:22 am

    nampak biasa.tapi bukan biasa biasa

  32. Baby shark September 16, 2018 at 5:22 am

    Kenapa abg sedara aku ada kat situ

  33. Mohamad Ridzuan Bin Zakaria September 16, 2018 at 5:22 am

    alaaa, ni baru turun tiang, belum turun tali lagi

  34. Ryuzaki Lawyiet September 16, 2018 at 5:22 am

    Aku dah lama nk try turun dri tiang tu haahaha

  35. M Tc September 16, 2018 at 5:22 am

    Bell & mark adam😂 tbaiklah bomba malaysia kita..👍

  36. Jefri Jefri September 16, 2018 at 5:22 am

    muka pucat nohh

  37. ho kap September 16, 2018 at 5:22 am

    Ala buat2 takut je bukannya tinggi pun

  38. Rizal90 Pakcik September 16, 2018 at 5:22 am

    Yg takot2 xberani tue geng sajat aww..

  39. MUHAMMAD ZULFIRDAUS BIN NASIR - September 16, 2018 at 5:22 am

    yg first tu Bell kann..

Leave a Reply