Loading...

30 thoughts on “Viral Datuk Farid Positive Ganja

  1. Putri Baizura87 January 13, 2018 at 5:04 am

    Dalam bilik baring baring seorang…

  2. Hanee Rahim January 13, 2018 at 5:04 am

    Alahai. Ganja aje. No big deal

  3. AUTROMEN TARO January 13, 2018 at 5:04 am

    Aku sokong dia ni . Tampor je semua polis . Polis semua tak guna rasuah kuat . Bagus tampor je lagi . Wkwkwkwkw . Aku sokong 100%

  4. Shahrul Hafiz January 13, 2018 at 5:04 am

    Hagra barangan dlm negara makin mahal sebb org yg megawal dh gila kuasa gelaran datok seperti tidak bernilai esok2 bangla pula dapat gelaran datok.

  5. Tengku Yakuza January 13, 2018 at 5:04 am

    tak perlu korang nak kutuk2 farid kamil ni..satu hari nnti korang akan ada anak jugak..kite sebagai org islam doa kan yg baik2..bukan maki hamun sesama manusia..hanya allah je yg tahu farid kamil ni bersalah or tidak..tk perlu nak kecam2

  6. Tengku Yakuza January 13, 2018 at 5:04 am

    takde makne pasal ganja kau boleh pukul org..korang pernah rase ke ganja aku tanya..aku yg pernah ambik pun tkde lah sampai nak pukul..kau isap ganja kepale kau berat mcm batu..nak jalan pun tak betul..korang jngan caye zaman sekarang ni..sekarang zaman nak duit je..tk kesah lah korang sape pun..klau naik mahkamah sekali pun pihak berkuasa mesti menang punya sebb taknk name jabatan kerajaan buruk tu je..sekarang rasuah pimpin malaysia ni..kita org melayu patut bersatu bukan bergaduh..

  7. Harris Saupi January 13, 2018 at 5:04 am

    Pelakon habis rosak dh..

  8. ajim January 13, 2018 at 5:04 am

    Ganja ni dadah paling tak berbahaya dalam semua jenis ganja…..tak pernah lagi orang amek ganja sampai menyebabkan gian

  9. ajim January 13, 2018 at 5:04 am

    Kalau nak tau aku pon amek ganja ni…..aku tau ramai lagi artis yang ambik tapi cume tak kantoi lagi je…..bende ni normal la….bende ni mmg salah tapi kalau org biase amek takkan mustahil bagi artis nak ambik brg tu….netizen ni lahai bengab nye….dah mcm indon dah mentality dia

  10. nizam jalil January 13, 2018 at 5:04 am

    Klu polis dh sahkn urine positif dadah.. Ni la kesannya….

  11. Rud 85 January 13, 2018 at 5:04 am

    Dato ganja….

  12. Jeffben 12 January 13, 2018 at 5:04 am

    biaq pi la kt dia nk kena apa pun aku pun bkn minat sngt pelakon ni .bru naik pangkat dh tampar polis .masuk dlm pkai kena belasah la .

  13. 하백의 January 13, 2018 at 5:04 am

    Pula dah hahahaaha 😂

  14. balik barat January 13, 2018 at 5:04 am

    gAnja ganja

  15. Noraidah Taib January 13, 2018 at 5:04 am

    Macam macam hal …

  16. Iem ying lang January 13, 2018 at 5:04 am

    Salute … kawan doa yg trbaik… be strong brotha 💪🏼

  17. Khaisam Idris January 13, 2018 at 5:04 am

    taik dadah rupenye…sbb ape xnmpk cam penagih…sbb berduit…bkalan ckup broo…

  18. daffodill mohd January 13, 2018 at 5:04 am

    lain kali kerajaan kena buat drug test sblum bg title datuk..

  19. Tohai Zul January 13, 2018 at 5:04 am

    Lest sya jumpa.dia pon.ok jaa..
    Dngr2..dia ade balai😱

  20. Sas Lee January 13, 2018 at 5:04 am

    Ayah taik

  21. Apex Rare January 13, 2018 at 5:04 am

    Comfrom malu diana daniel, dh la comel isteri die, hahaha

  22. alleb rahman January 13, 2018 at 5:04 am

    Isap gam la urin xsangkut🤣

  23. Nayli Azrai January 13, 2018 at 5:04 am

    Pai pon

  24. bereh boh January 13, 2018 at 5:04 am

    Tkot nie jer kene fitnoh.kan baru nie farid kamil join madey.biase doh.last2 artist jadi mangsa.jem otok.baik join PAS parti selamat.artist ke ape ke.semua allah jamin.👍

  25. mei mei yg cantik January 13, 2018 at 5:04 am

    Ganja dari segi perubatan ad manfaat nye blh mngurangkn depresi.

  26. Kamarzaman Sabran January 13, 2018 at 5:04 am

    adoi sedehnya….

  27. Zack Zacktintong January 13, 2018 at 5:04 am

    Acah² bagus je dia ni

  28. sonic youth January 13, 2018 at 5:04 am

    orang kuat Tun Mahathir…

  29. Ariehazri Ariehazri January 13, 2018 at 5:04 am

    Biar lah dia…kita tk tahu apa masalah dia hadapi…tk yah nk kecam dia…..

  30. Redz 1 January 13, 2018 at 5:04 am

    marah najibon nanti..dia pun datuk pahang..kikiki

Leave a Reply