38 thoughts on “Viral garangnya ketua kelas ni kalah cikgu sekolah

  1. AzDoesIt 444 August 30, 2017 at 6:45 pm

    Adik ni mengalahkan cikgu garangnya. :/

  2. Dhina Rosli August 30, 2017 at 6:45 pm

    Who tf recorded this

  3. ditdot zzz August 30, 2017 at 6:45 pm

    Ketua mcm Ni lh yg diperlukn😂😂😂

  4. Roh Ana August 30, 2017 at 6:45 pm

    garang

  5. MUHAMMAD QUSAI RIZVI BIN ASDAR ALI RIZVI - August 30, 2017 at 6:45 pm

    bdn kck tapi suare bsr

  6. Acah Je Ni August 30, 2017 at 6:45 pm

    mak aii kau dik senyap kelas..garang nauu kau 😂 aku dulu takdelah macam ni 😂 garang pun berpd pd abis skolah mesti rasa berslh bila dh smpi rumah sbb kwn kwn kita enn mcm la kita ni xprnh degil mcm depa

  7. AZLAN SHAH August 30, 2017 at 6:45 pm

    tacing

  8. fish eat brocoli August 30, 2017 at 6:45 pm

    jadi akak faci nanti power budak ni… hahahahahah habes kena raging

  9. Nurul Elisya Damia August 30, 2017 at 6:45 pm

    Koya jadi ketua kelas🖕🖕

  10. Mohammad Adam August 30, 2017 at 6:45 pm

    Bakal bini siapa ni kikiki mampuuihh

  11. aliya with freind hd August 30, 2017 at 6:45 pm

    sengih pon masalah

  12. Nur Amanina August 30, 2017 at 6:45 pm

    Garang Yo muka ni

  13. STARBUCKS_ August 30, 2017 at 6:45 pm

    Budak Ni xpernah rasa selipa cap Jordan nie

  14. -mr- public August 30, 2017 at 6:45 pm

    Dia hafal semua nma

  15. Naz Lala August 30, 2017 at 6:45 pm

    cenggey aih budak ni. . luku naiya. 😂

  16. I Like Cats Meow August 30, 2017 at 6:45 pm

    Kalau penolong ketua kelas aku, jerit kuat gile sampai ke bilik guru pon boleh dgr, baru kelas senyap

  17. Junaidi Ramlan August 30, 2017 at 6:45 pm

    Kalau dah besar confirm lelaki yng nak kacau dier tak berani

  18. Sivaguru Sivaguru August 30, 2017 at 6:45 pm

    Sape bg kuasa tarik telinga murid lain, mcm sklh bapa dia.
    Yg ambil video ni banggang mane

  19. Srul Srul August 30, 2017 at 6:45 pm

    bodohhhh ……

  20. Adenitasya Mayarizky August 30, 2017 at 6:45 pm

    nih anak pengen gua tabok

  21. aina syafina August 30, 2017 at 6:45 pm

    satu je aku nk tau agk2 dlm kls tu ade ke bdk nk kwn dgn die? garangg sungguh

  22. Erna Purwanti August 30, 2017 at 6:45 pm

    Nak cari gaduh bila saya jumpa tumbuk dia

  23. Erna Purwanti August 30, 2017 at 6:45 pm

    Memang keret lah budak tu

  24. NORAZLI SUMIRAN August 30, 2017 at 6:45 pm

    kenapa nk marah marah sangat ?🐒

  25. Atok Grunge August 30, 2017 at 6:45 pm

    Bdk2 kelas ni pun bole tahan slow jgk.. bhahaha! Aaa fahammmmm lol

  26. Meor Abd Rahman August 30, 2017 at 6:45 pm

    Teringat zaman 12 tahun lepas haha

  27. sesto elemento August 30, 2017 at 6:45 pm

    Kalau ketua kelas aku marah, kitorang diam sekejap. Pastu kitorang bising balik. Ketua kelas aku pon marah lah lagi. Pastu sume orang balas balik cam ni "ko lah yg diam. Lantak kitorang lah nk wat ape. Kitorang ade kacau bpk ko ke ??". Dari situlah ketua kelas aku menangis. X de sorang pon nk pujuk dye. Hahahah, kesian. Tapi ni betol.

  28. poiii laa August 30, 2017 at 6:45 pm

    Bagus jgk dia jd garang skt.. jd dsiplin..dok manje je aanak naik lemak..klu guru marah karg mak bapak plk yg lebih..hntr anak sek..cikgu gentik telinga skt je dh pg bt report..baik anak tu simpan je dlm rmh xpya pg sek..huhu

  29. Hajar Balqish August 30, 2017 at 6:45 pm

    tinggi betul sanggul adik ni. hahahahahahaha

  30. amir haziq salim August 30, 2017 at 6:45 pm

    Setakat garang je buat apa. Cuba kalau ajak bertumbuk mesti kalah

  31. Afnan Daniel August 30, 2017 at 6:45 pm

    woww gaya cakap mcm org dewasa sama mcm mak aq hahaha takut

  32. Amyrul Afiq August 30, 2017 at 6:45 pm

    wowowowow…garangnye adik ni..mengalahkan ketua kelas aku..😂😂

  33. Ice IMD TGM August 30, 2017 at 6:45 pm

    aku ketua kelas… aku paham perasaan budak ni kalau bebudak kelas dia nakal… kalau aku org dh melampau kaki aku dah kat muke dah… 😂😂😂😂😂

  34. Sister Diary Time August 30, 2017 at 6:45 pm

    Biasa saja saya di kelas kalo mantan ketua paling kalem lebih gala Dari dia saya killer jangan main

  35. Ambrose Gunsalam August 30, 2017 at 6:45 pm

    Orang baca buku pun nak marah

  36. Jun Aida August 30, 2017 at 6:45 pm

    Macam mne cikgu..begitu la murid nyr sbb cikgu ni cermin murid…knnn

  37. Muhammad Jailani August 30, 2017 at 6:45 pm

    mak bapak tak btoi..

  38. kucing putih August 30, 2017 at 6:45 pm

    TERLEBIH2 OVER PLAK BUDAK NI AKU TGK..BAJET BAGUS SGT PN XELOK DIK KANG BILA DH KENE BUKU NGN RUAS BARU ADA AKAI CHEQ

Leave a Reply