22 thoughts on “Viral geram betul dia siapa lah yg buang sampah dlm lif

  1. encik lost November 10, 2018 at 5:55 pm

    Hahahahha nasib baik dia jumpa sampah yg biasa2 je baru nyanyi..agak jumpa tahi dalam lif aku tak tahu le dia nak nyanyi ke x.. 😂😂

  2. mr nako November 10, 2018 at 5:55 pm

    Seriously…aku benci tik tok 😒

  3. rockers idaman November 10, 2018 at 5:55 pm

    Amik video dulu .. and carut kat orang yang buang sampah tu .. upload pastu .. buang atau tinggal bang ? Baik kau amik kau buang bang . Babi tak salah .

  4. Wok Yoh November 10, 2018 at 5:55 pm

    Madey

  5. Inspektor Danial November 10, 2018 at 5:55 pm

    Siapa yang nyanyi ini suara xsedap mcm babi😄gurau aje😛

  6. Munir Othman November 10, 2018 at 5:55 pm

    Last2 mak dia yg buang sampah yg dia syok dok maki hamun

  7. nor fatihah November 10, 2018 at 5:55 pm

    Mncari publicity

  8. Wina Viances November 10, 2018 at 5:55 pm

    Hahahahahaha…. Klakar habiss… Betulaa suara dia best… Hmm… Perangai x behave…

  9. Alvin Stanley November 10, 2018 at 5:55 pm

    Babi tak pandai buang sampah anjing😂

  10. HaiQal Madzalan November 10, 2018 at 5:55 pm

    Hahahahah

  11. Joe Dragon November 10, 2018 at 5:55 pm

    Babi tu bodoh ker?? Huhuhu. Cian, nma pun buruk, Rupa buruk, rase,?? Tanya Lee guan eng dia selalu mkn babi. Huhu.

  12. Joe Dragon November 10, 2018 at 5:55 pm

    Cam gay lerr. LGBT punya geng ke ni??

  13. UleK Mayang November 10, 2018 at 5:55 pm

    menjiwa betul, siap hherrrmmm lagi.

  14. fid zul November 10, 2018 at 5:55 pm

    hahaha srs lawak hhaaha

  15. suyuslida yusof November 10, 2018 at 5:55 pm

    Bangangang

  16. ayu solehah November 10, 2018 at 5:55 pm

    hahahaha…mrh sgt tu

  17. nira 76 November 10, 2018 at 5:55 pm

    Mmg dia bodoh.. tapi kutip jela

  18. Alif Irfan November 10, 2018 at 5:55 pm

    вєя∂σѕα

  19. Kucing Golek November 10, 2018 at 5:55 pm

    Sedap Siak sore dia.. Ye, sian babi dipersalahkan😂😂

  20. Bayshong Shong November 10, 2018 at 5:55 pm

    kat tong sampah ada gak sampah..p nyanyi

  21. Piliss Kp November 10, 2018 at 5:55 pm

    hahahahaha

  22. Kay Moora November 10, 2018 at 5:55 pm

    😂😂

Leave a Reply