Viral histeria ketika Live meremang bulu roma



Its happened after kawan i ni dengar lagu or mantera something like tht laa pastu tiber je like blackout awhile then pintu toilet tertutup sendiri pastu terus dia cemtu. I takleh brain do nak ingat balik, sakit otak aku!
kredit: @nesayangnya

source

29 thoughts on “Viral histeria ketika Live meremang bulu roma

  1. Aina Shyamina October 20, 2018 at 9:38 am

    ade bende keluar dri tandas minit ke 1:14

  2. lυqѕ нαяlєу October 20, 2018 at 9:38 am

    Jgn jadi bodoh

  3. Lebai Ajit October 20, 2018 at 9:38 am

    The fak.. Seram Bhaii dia punya live.. First Aq Jumpa Live mcm nie

  4. my fb - Faz iera October 20, 2018 at 9:38 am

    Tak tahu la betul ke tak.. Tp part yg menjerit tu korang mesti terperanjatkan.. hahaha

  5. Wan Karaz October 20, 2018 at 9:38 am

    Fuhhhh…Ak pernah rawat pempuan y histeria msa beljar dulu…Pempuan mmg mudah kna benda mcm ni…

    Klu ada kawan2 korng y kena histeria( lagi2 pempuan ) Korgn cuba jauhkan org laen dari y kena histeria tu..Nt tkt ada y lemah berjangkit..Dia berantai( sbb tu ramai kena histeria ramai2 ) yang kena sorng je..

    Klu bila dh jd mcm video tu.. Korng ambik 1 kain..Korng gengam kain tu..Lps tu smbil baca.. Al fatihah,3kul,ayat kursi..Lps tu korng pukul kt belakang yang histeria tu ( pukul slow2 je bukn nk pukul org haha )..Tu salah satu la ada byk cra..

    Blh jugax korgn just hentak tanah ( bagi yang dah biasa merawat )..Tapi cara yang mudah mcm tu je..Yang penting jgn takut..Buat je…Yakin tu pasti..

    Pss : jangan takut dengan benda mcm ni dan jangan kalah bila bercakap dengan benda ni. Nt dia bertambah sombong..

  6. Faris Akmal October 20, 2018 at 9:38 am

    Pundeyy tsedak asap rokok aq die jerit pantek..😑

  7. Felexia COVER October 20, 2018 at 9:38 am

    nasib tak tercabut telinga aku dengar dia jerit

  8. Djmoxx Legend October 20, 2018 at 9:38 am

    Tpi awek yg wat video nie mmng kuat….klau x dye yg kene….

  9. TokKicit Life October 20, 2018 at 9:38 am

    Tanya laaa dia nk ape…tiba2 main masyuk jer…malaysia dh ade hak pribadi tau skng… sbgai contoh…org tu sibuk nk tegakan LGBT HANAT tu…so lain kali mintak permohonan dulu…nk msuk ker…nk teo ais ker…kabo mari nk gapo…deal elok2

  10. your littlestar October 20, 2018 at 9:38 am

    ini real dan yg bilang ini fake/lakonan? think twice la, coba bagi siapapun yg tak percaya boleh coba denger mantera yg dia dengar klo memang dikorang tak mempan berarti ni fake

  11. abdus somad October 20, 2018 at 9:38 am

    Nak naikkan sales mcm tu lah….berlakon lebih

  12. ABC Powder October 20, 2018 at 9:38 am

    Yelaa tu… Baru sekali jerit dah hysteria.. Kalau betul hysteria standby pen dgn kertas bagi die tulis..

  13. Shazri Shah Shah October 20, 2018 at 9:38 am

    Lokasi kejadian kat mne ni??
    Dan mane pompuan nii

  14. Najah Udin October 20, 2018 at 9:38 am

    susah sikit nak caye video mcam ni takut die FAKE

  15. PDT46 P.D.T October 20, 2018 at 9:38 am

    mesti dia kena ggit 😂

  16. Extra Vaganza October 20, 2018 at 9:38 am

    aku rasa prempuan yg record video live ni kena prank dgn kawan2 dia tp mmg seram btul lah

  17. Khairil Amir October 20, 2018 at 9:38 am

    Ramai yg baca komen sambil korek hidung..sedap

  18. LUNΔ Gaming October 20, 2018 at 9:38 am

    1:14.. Mau p kencing pn tutup smua lampu lol

  19. Thiaa Azman October 20, 2018 at 9:38 am

    Aduh terkejut dengar dia menjerit 😓

  20. shazleen shaz October 20, 2018 at 9:38 am

    What the hell

  21. mr beast October 20, 2018 at 9:38 am

    Dgr mcm mantera siam je

  22. Nafizhakim Nafizhakim October 20, 2018 at 9:38 am

    berani lek perempuan tu

  23. puteri Najian jian October 20, 2018 at 9:38 am

    kesian kwn dia kena histeria

  24. Ryu Eunbin October 20, 2018 at 9:38 am

    terkejut mak kau

  25. Ryu Eunbin October 20, 2018 at 9:38 am

    kena nighthaules tu

  26. Zuls 098 October 20, 2018 at 9:38 am

    Ada bende keluar doh masa lampu bilik air tu padam.ce tengok betul2

  27. JOKER October 20, 2018 at 9:38 am

    mantra thai jampi ntuk si mati like klau betul 👁

  28. Amirul Yusuf October 20, 2018 at 9:38 am

    lpas je lembaga tu kluar…pintu tu tertutup 😮

  29. alil jazny October 20, 2018 at 9:38 am

    Boleh ke live nie kita edit?? Mungkin lakonan. Mungkin tak. Dia pon senyap je. X cakap apa.

Leave a Reply