33 thoughts on “Viral jumpa kamera tersembunyi dlm tandas kedai mamak

  1. alif adli1421 October 29, 2018 at 11:35 pm

    Satu SEbab Aku Memang tak suka makan mamak, sbb mamak kaki Penipu…. Tu je

  2. Epitz Domez October 29, 2018 at 11:35 pm

    Tandas permpuan ke tandas lelaki

  3. Syed Is Me October 29, 2018 at 11:35 pm

    Hmm baru toilet mamak je ke jumpa.. Kat kawasan lain confirm ke takde , aku kes 1 kedai mamak ada jadi kes ni malas nak jadi rasis , kang tak pasal2 ada plak kedai melayu kita yg jadi kes camni , tak pasal2 1 kaum melayu plak dipersalahkan haha apa2 pun hati2 la nak pi toilet ka atau masuk tempat fitting room nanti , bukan pompuan ja bleh jadi mangsa , aku sendiri pun rasa tak selamat sebab la ni gay sangap makin ramai

  4. Mohd Anuas October 29, 2018 at 11:35 pm

    kemungkinan owner kedai tak pasang tapi biasanya kerja budak-budak yg cari bahan untuk buat video seks and jual kat internet..harap perempuan muda hati-hati semasa gunakan tandas awam di mana saja.

  5. Wan Ahmad Wan Nasir October 29, 2018 at 11:35 pm

    Nk beli jgk kamera ni.. Huhu

  6. Sariena Rinn October 29, 2018 at 11:35 pm

    Betul ker tue cuma pelik…..sebab x kan x dew orng sangkut seluar…..sebab camera tue gam sikit jer

  7. -EuphoRiaX - October 29, 2018 at 11:35 pm

    Berhati2 la kaum wanita

  8. Gee Gee October 29, 2018 at 11:35 pm

    haih korang2 ni spoil jela… mcm mana nak spy orang ni.. pening orang nak fikir nak buat spy camera mcm mana.

  9. nurul ain October 29, 2018 at 11:35 pm

    Emm jahatnya,lpsni tktla nk pegi toilet kt luar

  10. QUEYIPIEZ waitingb4D October 29, 2018 at 11:35 pm

    kepada yang belum boikot kedai mamak..
    jom boikot mulai sekarang..๐Ÿ˜…

  11. Amar Official October 29, 2018 at 11:35 pm

    Xkn org nga berak pn nak tgk bontot itam wei ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  12. last name October 29, 2018 at 11:35 pm

    Weyyyyy takut weyyyyy…..

  13. Fiq Aiman October 29, 2018 at 11:35 pm

    Salah satu taktik utk membuat video..dan dishare ke mana2 link..maka diorg dpat duit..sngkan buat duit diorg ni..haram jadah sungguh

  14. Danny Ace October 29, 2018 at 11:35 pm

    Xsemestingya mamat mamak tu yg buat.. yg up selalu dkt tumblr tu ntah2 budak local kot ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  15. Teh Anuar October 29, 2018 at 11:35 pm

    Gilo seks

  16. roy AZ October 29, 2018 at 11:35 pm

    Xreport polis ke?

  17. roy AZ October 29, 2018 at 11:35 pm

    Xreport polis ke?

  18. Gjvv Fhvbvbb October 29, 2018 at 11:35 pm

    ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ

  19. A. -ร€pplรจ- _15 October 29, 2018 at 11:35 pm

    Geteh juga diorang ni nak tgk private body kami

  20. org kampung October 29, 2018 at 11:35 pm

    Walaubagaimanapun apa pn yg terjadi Melayu dan mamak berpisah tiada..melayu โค mamak

  21. org kampung October 29, 2018 at 11:35 pm

    Dlm jambang pn nk ltk kamera, bernafsu jgk ke tgk org tgh berak..tgk tahik hitam berkarat pn blh terliur ke..dasar mamak betul lah..

  22. Happy Girl October 29, 2018 at 11:35 pm

    Xtenang nk gn publik awam๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป

  23. Muhaq_Hussain October 29, 2018 at 11:35 pm

    Kesian buat wanita2 yg sehabis baik jaga aurat Mereka.. Tiba2 dalam tempat yg sepatutnya mereka mampu longgar sikit… Jadi bahana..

  24. rost Rust October 29, 2018 at 11:35 pm

    Hmmmm hidup dlm zaman serba canggih ni terasa mcm dh xde privasi dah..nk masuk tandas risau,nk sewa hotel risau,duduk rumah risau,nak sewa rumah yg org lain pernah tinggal risau,kat mana lagi tempat yg kita x risau diperhati ek?..xkan nk duduk dlm gua kot? ..takut ade je org memerhati

  25. aiman izzuddin channel October 29, 2018 at 11:35 pm

    Sapa sial rakam tu

  26. MOHAMAD SHAMIL October 29, 2018 at 11:35 pm

    Lepas ni nak gi kedai mamak,kdai baju,tandas ke bawak kain pelikat.

  27. Fadhly Ahmad October 29, 2018 at 11:35 pm

    – Untuk anda yang mengalami masalah sakit belakang atau bekerja berat seperti mengangkat barang, berdiri lama atau memandu lama.
    Size M : 25 inch – 36 inch ( mengikut saiz pinggang )

    Warna : biru

    -Diperbuat daripada Neoprone

    -Ringan dan mudah dibawa.

    -Terdapat 10 magnet tertanam sepanjang tulang belakang dan kawasan lumbar.

    -Terapi magnet sebagai melegakan sakit otot, sendi dan meningkatkan peredaran darah.

    -Selesa, luas dan empuk tali sekitar bahu.

    -Belt di bahagian pinggang membantu penjagaan pinggang, khususnya semasa melakukan kerja berat.
    Kami menjual ORIGINAL Fst Magneto

  28. mamat tempe October 29, 2018 at 11:35 pm

    Yang dislike tu si pelaku ke ?

  29. Mohamad Yusof October 29, 2018 at 11:35 pm

    Ada tip tak nak tahu macam mana ada camera yg tersembunyi

  30. muhammad azim October 29, 2018 at 11:35 pm

    erkk

  31. Cepticon's October 29, 2018 at 11:35 pm

    Ni bukan mamak…tp [email protected]ร— bangsa sial

  32. TEAM Anti Macai Media Sosial October 29, 2018 at 11:35 pm

    VIRAL LAH APE PUN PASAL KEDAI MAMAK …ADE ORG MELAYU KESAH?????….AKU PERHATI KEDAI MAMAK SIANG MALAM MAKIN PENUH SESAK ADELAH..SAMPAIKAN CHEF MAMAK KETIAK KEPAM TAK CUKUP TGN ULI TEPONG ROTI CANAI DEPA ULI PAKAI KAKI LAGI SBB PERMINTAAN TINGGI.. HIDUP MAMAK!!!

  33. Mica Mimi October 29, 2018 at 11:35 pm

    Ish nasib baik aku jarang pegi tandas mamak

Leave a Reply