34 thoughts on “VIRAL Kau bilang memang aku cantik ku tau diriku paling menarik SYINTA GILA SAFIEY ILIAS

  1. Nur Shafinaz October 20, 2018 at 1:11 pm

    Sedap pulak lagu dia,tapi orgnya tu emm…salahkah aku suka lagu ni ?πŸ˜‚πŸ˜‚

  2. Lee hongkii October 20, 2018 at 1:11 pm

    bole menari kita dgr lagu nya nih….boek

  3. Shamsul Daniel October 20, 2018 at 1:11 pm

    Best irama music dia dgn lirik lagu ni tapi sebelum aku search youtube rossa syinta gila.. tapi xde then aku padam rossa rupenye dia.. tapi more better dari bobo dimana tu mcm sampah hahahahaha..

  4. Farhan8701 Ateng8701 October 20, 2018 at 1:11 pm

    sekurang2nya dia masih mengaku dia laki..bkn mcm sajat

  5. Nisa Nisa October 20, 2018 at 1:11 pm

    ayda jbat sesuai nynyi lgu ni…dh xde pmpuan tulen ke nk sruh nyanyi kan

  6. layla melodies October 20, 2018 at 1:11 pm

    bangang bangang bangang bangang gila!!

  7. Babi Terbang October 20, 2018 at 1:11 pm

    Tapi sayang, dia ni mcm pengat pisang. Manis tapi ada pisang πŸ€£πŸ˜‚

  8. Aida Sofea October 20, 2018 at 1:11 pm

    Safiey buat lagu ni bukan untk dia .. untk para wanita kt luar sana katanya .. πŸ˜‚

  9. Hafiz Jalil October 20, 2018 at 1:11 pm

    lama2 dengar mcm best gak hahaha

  10. asmadi adie October 20, 2018 at 1:11 pm

    serius sapa yg bwt lagu ni..mcm best pulok dengaq…aku xnk cerita psai laki ke mpuan…yg Aku nk tau..Sapo compose lagu ni..just NK tnye..nape xbagi artis pompuan yg byk kat luaq Sana…jgn kecam..just nak tau jek…

  11. Syafiq Herey October 20, 2018 at 1:11 pm

    dia buat lagu jha kod , tak la MV yang separa telanjang pon , kalau tak suka tah yah tgk , deme pon x hadap view dari keme pon

  12. Umar Muiz October 20, 2018 at 1:11 pm

    Lagu ni santai. Goyang bahu ewahh!! Hahaha

  13. biebee J October 20, 2018 at 1:11 pm

    Blm lg kluar vdeo dia ne bru lirik🀣

  14. Nayub Zamani October 20, 2018 at 1:11 pm

    Asalnya satu batang Dua lagi nak kata wanita haram jadah hahahahah🀣🀣🀣🀣

  15. Noratikah Mohamed Hamsani October 20, 2018 at 1:11 pm

    lagu ni sesuai rossa yg nyanyi

  16. Alif Irfan October 20, 2018 at 1:11 pm

    Chorusnya best!!

  17. natasha aqila October 20, 2018 at 1:11 pm

    wanita celah mana…???πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  18. Sitinur amirah99 October 20, 2018 at 1:11 pm

    Suara pun dah jantan, ada berani kau erk mengaku kau tu betino….. Eeeeeeeee jijik

  19. Sitinur amirah99 October 20, 2018 at 1:11 pm

    Ku tak peduli, kau memang jantan…..

  20. adie ct October 20, 2018 at 1:11 pm

    Wanita??r u sure safie illyas??

  21. Sarinah Sharizier October 20, 2018 at 1:11 pm

    Lagu best..cuma tk ska dgn org yg mnyanyikan lagu ni.say no to LGBT!!!bg kredit org yg buat lgu ni..πŸ‘πŸ‘

  22. MUHAMMAD ARIF IKMAL ABDUL HALIM October 20, 2018 at 1:11 pm

    Bila nak ad cover versi prmpuan ori?

  23. Muhd Ikhwan01 October 20, 2018 at 1:11 pm

    hendsem bukn cntik

  24. Khairul Mizam95 October 20, 2018 at 1:11 pm

    Yg nyanyi tu bukan dia.. dgr betul2… suara dia dgr sikit2 je 🀭… yg sedap tu suara org lain🀭🀭🀭🀭

  25. Bebyyy Nanje October 20, 2018 at 1:11 pm

    Music dye best .. 10kali ulang pun tak bosan .. Terbaik lhaa πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  26. Abby Syuhada October 20, 2018 at 1:11 pm

    r u sure u r 'WANITA' ewww

  27. Hisham Ishak October 20, 2018 at 1:11 pm

    Serius sedap sgt lagunya music pun bagus lirik pun okey kena dgn suara senang nk hafal ….walaupun aku lelaki yg penting enjoy dgr byk kali memang x bosan…..

  28. KU own October 20, 2018 at 1:11 pm

    Jom ramai2 dislike macam mv sajat and dato

  29. Noorhayati Hayati October 20, 2018 at 1:11 pm

    Sedap sore dr sajjat… Nme BANGLA kilg aq pon ade nme sajat

  30. Zarul Zulhilmi October 20, 2018 at 1:11 pm

    ok laa lagu ni daripada lagu bobo dimana

  31. Azri Ra October 20, 2018 at 1:11 pm

    Sedap la lagu ni.. Tp tu la rasa berdosa pulak dgr lg ni.. Hahahahaa

  32. Muhd Muizzuddin October 20, 2018 at 1:11 pm

    lagu ini best…bangus ..lagu ini puji diri sendiri je….Mari puji diri sendiri uoslll

  33. lebah madu October 20, 2018 at 1:11 pm

    Patut adya jebat yg nyanyi baru aku nk dgr abis lagu ni

  34. Mohd Syhd October 20, 2018 at 1:11 pm

    asal laa nk jdi pompuan dohh aduhh. kau dh handsome sebok nk jdi pompuan

Leave a Reply