Loading...

29 thoughts on “Viral Keadaan Terkini Rosmah Di Mahkamah

  1. Fiz The Gunner July 11, 2018 at 6:56 pm

    0:15 Drake meme…

  2. hisyamudin hamzah July 11, 2018 at 6:56 pm

    Macik bawang bersama nek kebayan ! Huhuhu

  3. Wave125Ombak Abd Hadi July 11, 2018 at 6:56 pm

    Berdemo & memekik2 bukan lah budaya UMNO & org mly. org mly kena ada sopan santun. pd pndgn sy.

  4. Vtrooper Vtrooper July 11, 2018 at 6:56 pm

    i love kak rosmah…g terlungkop kau dlm penjara nnt

  5. UleK Mayang July 11, 2018 at 6:56 pm

    Buruknye kulit muka.. Comfirm jenis guna² ni.

  6. AJ azhar jaafar July 11, 2018 at 6:56 pm

    hahahaaha

  7. TΔIҜ x͓̽βUSUҜ July 11, 2018 at 6:56 pm

    Amboi…dia punya camera beauty tu memang tak nampak hidung eh

  8. Mordecai Bane July 11, 2018 at 6:56 pm

    Jangan hina jib dan mah. Diorang selamatkan rakyat syria plestin yemen menggunakan bag bag yang dirampas dan segala benda yang dirampas. Jangan menggunakan persepsi pasal rampasan bag. Cakap biar ada bukti. Selamatkan rakyat palestin syria bukan persepsi. Boleh google untuk bukti 🤪

  9. Kom. baXT July 11, 2018 at 6:56 pm

    Prediction | QF | Uruguay menentang France edisi Bola Tepuk 2018!!
    https://youtu.be/VgeUl4cGA-o

  10. syafril rzh July 11, 2018 at 6:56 pm

    Hehe…Nenek gayung..

  11. boykhai boykhai July 11, 2018 at 6:56 pm

    GENG TAK TAHU MALU.. 1 DUNIA TAHU SIAPA NAJIB ROSMAH

  12. nik 153 July 11, 2018 at 6:56 pm

    sbb dia kite sesama agama ni bergaduh..allah maha kaya..aminn

  13. Dr. Daniel Amru July 11, 2018 at 6:56 pm

    I thought this was in India..the crowded people with screaming so look shameless..

  14. neo mahana July 11, 2018 at 6:56 pm

    Layanan kerajaan pH Terlalu baik untuk seorg perompak negara… Tak seperti zaman kerajaan umno

  15. Nur Fasihah19 July 11, 2018 at 6:56 pm

    Bile la nk selesai kes kau ni.. Menyusahkan org je..

  16. mentari merah July 11, 2018 at 6:56 pm

    Ni semua poyo..sebap pangkat politik ko sanggup melalak..bile agama ko di hina dan di caci boleh pulak diamkn diri..ni semua wayang..

  17. Mimi idris July 11, 2018 at 6:56 pm

    Jgn hina laa..tak suka kita doa kn yg baik² utk mereka.. Jd pemimpin bnyk dugaan nak jga rakyat bjuta bkn snng..

  18. Anti Macai July 11, 2018 at 6:56 pm

    Betina puaka bersama2 saka2nya di mahkamah…

  19. MUHAMMAD FARIS OFFICIALL July 11, 2018 at 6:56 pm

    UMNO dan barisan nasional perlu di ajar menjadi parti yang bersedahana ya .hiar mereka belajar dan menerima hukuman yang berat di dunia Allah mengatahui segala gala mereka yang melakukan kemungkaran maha zalim maha Firaun rosmah najib dan keseluruhan family beliau dan anggota anggota kabinet UMNO dan BN

  20. MUHAMMAD FARIS OFFICIALL July 11, 2018 at 6:56 pm

    Kahakahakahakahakah bodoh Melayu Melayu bodoh buta tuli pekak .semua lubang di taruh dengan dedak hidup najib hidup najib family engkau orang semua yang di utamakan kamu semua bdoh betul korang semua insaf lah Melayu oiiii buat apa bak sokong keleptopkerasi

  21. Melina Gomayz search July 11, 2018 at 6:56 pm

    Nenek kebayan 😱😱

  22. Noor Hisham Abdullah July 11, 2018 at 6:56 pm

    Makcik Bawang lahhh

  23. Mohd Fitri July 11, 2018 at 6:56 pm

    Aku x faham la ngn rakyat malaysia nie npe duk defend njib lau pun bnda dh nmpak&bnda dh ad bukti….aduahaaiii

  24. Abcd Efgh July 11, 2018 at 6:56 pm

    Buruknya muka dia…rosmah

  25. Fazlee Pesulima July 11, 2018 at 6:56 pm

    Tabah dan cekal Datin Seri… Allah is with you

  26. Salam Johor July 11, 2018 at 6:56 pm

    he…hheeee….heeee. Nenek kebayan mengilai

  27. najib omar nawab July 11, 2018 at 6:56 pm

    Kita boleh marah pasal perbuatan nya tapi rupa paras itu allah jadikan ……walaupun dia buat macam macam untuk kecantikan buruk atau apapun kita takda hak untuk menghina

  28. Izham Radzi July 11, 2018 at 6:56 pm

    Org2 bodoh

  29. Eddie Honey July 11, 2018 at 6:56 pm

    Mak Mah rambut dah tak kembang???

Leave a Reply