31 thoughts on “Viral kehidupan sebagai pelajar meriah habis 1 hostel menyanyi

  1. Vee Anna October 17, 2018 at 1:00 am

    Budak perempuan selalu membawang tu yg menjadikan diorg saling membenci…. Budak lelaki ni oke² je…

  2. Aiman 96 October 17, 2018 at 1:00 am

    Comeil la dieorang ni

  3. Adda Syuhadah October 17, 2018 at 1:00 am

    Kenangan ne lh yg akn d rindui , teringat zaman tinggal hostel dulu

  4. muhamad redhuan October 17, 2018 at 1:00 am

    Kolej malinja uitm merbok ni

  5. Laki ni kalau nyanyi mesti pilih lagu yg menjerit² sampai cirit..tanda tgh bahagia. Pompuan tau pa.. Haha
    By the way.. Ni lagu " she gone"mmg ke langit lh kalau nk bawak live .. 🤣

  6. Roberto Firmino October 17, 2018 at 1:00 am

    Uitm aku ni

  7. Ismail Abdul Aziz October 17, 2018 at 1:00 am

    Bosan pada waktu malam macam tu lah

  8. One October 17, 2018 at 1:00 am

    Kat mna tuuu.. Ingt zaman2 kolej dlu

  9. Liewxlnhang Binlhdhif October 17, 2018 at 1:00 am

    Pernah la aq kena situasi mcm ni time kat asrama abugari dulu time ada tu org buka lagu pentas opera😂 and then 1 persatu keluar gi tgok mcm hanatt jee haha tpi terhibur lahh😂

  10. Alif Fahmi October 17, 2018 at 1:00 am

    aq sorng je ke perasan sore die ke laut..haha

  11. Iqbal Chandan October 17, 2018 at 1:00 am

    Aku sekolah clifford…aku nak masuk asrama balik😂

  12. A. -Àpplè- _15 October 17, 2018 at 1:00 am

    Kenapa aku tidak dapat kawan begini banyak…

  13. Nor Hasyimah October 17, 2018 at 1:00 am

    ni hostel yang pasal selipar hilang tu kan? hahahahaaa

  14. Adam 1234 October 17, 2018 at 1:00 am

    Huishh tngok ni.rindu lak zaman dak hostel lu.

  15. HaiQal Madzalan October 17, 2018 at 1:00 am

    Hostel yg sama

    1) Selipar Cikgu Hilang
    2) berlari 4×400
    3) Konsert Steel heart

    pasni kompem ade aktiviti lain. Steadyyyyyyy

  16. Paulo Rangel October 17, 2018 at 1:00 am

    Kahkahkah

  17. HaiQal Madzalan October 17, 2018 at 1:00 am

    Hahaha jap2.. Aku nk up semua kegilaan masa kat hostel dulu.. Lagi2 bab kongsi straw.. Satu straw sampai 7org.. Dalam bilik air pasang air shower.. Perghhhh nikmattt.. Yg faham je Fahamm… Hahahahahhaha

  18. aiman haiqal October 17, 2018 at 1:00 am

    Best tau tak kalau satu kepala gini😂especially pljr lelaki mmg tau buat bnda annoy n kdg menjadi penghibur di tgh mlm😂

  19. khairan sabran October 17, 2018 at 1:00 am

    Paling steady main baling selipar ngan dorm sebelah pecah2 tingkap bilik hasil dari otak kreatif aku ngan kawan2.. Pastu jumpa warden kena sebat pun boleh ketawa2 lagi.. 🤣🤣.. Rindu zaman dulu..

  20. Wanalifsyamira Syamirawanalif October 17, 2018 at 1:00 am

    knapa ada suara mcm awieee

  21. AFIFAH NMAH October 17, 2018 at 1:00 am

    Hostel life

  22. Cute Emoji October 17, 2018 at 1:00 am

    Meriahnya….jadikan pengalaman yg manis dlm hidup andar

  23. no name October 17, 2018 at 1:00 am

    nyanyi lagu bobo dimana. bru meriah hostel

  24. Sani Adili October 17, 2018 at 1:00 am

    Mesti ada yg kena rasuk ngn jin lepas tu . Dah kacau ketenteraman dia .

  25. A Haniy October 17, 2018 at 1:00 am

    Uii y tarik tu power😂

  26. Syafiq My Family October 17, 2018 at 1:00 am

    siok nya tu

  27. Junior 386 October 17, 2018 at 1:00 am

    Pihak berwjib perlu ambik tindakan..mana punya negara kau belaja mcm ni.

  28. Junior 386 October 17, 2018 at 1:00 am

    Pelajar yg tidak berdisplin..lingkup la

  29. MyDiary 210778 October 17, 2018 at 1:00 am

    😂😂

  30. Gadiz Miz3 October 17, 2018 at 1:00 am

    Cm ni khdupan d h0stel time b0ring 😁

  31. Amy Azzanie October 17, 2018 at 1:00 am

    Hahaha… Korang buat akk tringat zaman masa duk asrama dulu😂😂 *semoga korg semua bjaya didunia & akhirat kelak..Amin

Leave a Reply