29 thoughts on “Viral Macai PH Mesti Tak Suka Video Ni

  1. Faizul Zul June 10, 2018 at 2:47 am

    kalau pkr pun bodoh juga ke?

  2. otak buntu June 10, 2018 at 2:47 am

    mana pegi umno sekarang?ke bulan ke?balek kampung jual krepek ke?

  3. Malik 27 June 10, 2018 at 2:47 am

    Adoiii pening aku nak pahamkan apa yang dia cuba sampaikan oii yang rakam pergi interview dia yang tengah mabuk ni apahal

  4. ISMAIL PATA June 10, 2018 at 2:47 am

    cibai lu la…lu apa tahu bodoh
    kau kg mana mari..semua menteri dia ckap bodoh..kau pandai sgt ke sial punya betina..jgn2 betina sundal ni x dpt mkn dedak lg kot

  5. Hasrul Naim June 10, 2018 at 2:47 am

    Ini pompuan cina mabok.nk tau dia mabok apa?,mabok ketom./ketom campor ubat nyamok.ccb tu dia ckp.yg bkn2.

  6. mr beast June 10, 2018 at 2:47 am

    Terbaik.huhu

  7. Nik Adam Nik Ambran June 10, 2018 at 2:47 am

    Wanita ni lurus bendul betul. Aunty duk mlaysia kena pandai kona sikit pun takpa jangan terlalu lurus.

  8. hang nadim June 10, 2018 at 2:47 am

    "Bila org bodoh bertanya dgn org yg lebih bodoh..maka kita pulak seperti diperbodohkan..walau apa pun taniah umno terus berkubur..

  9. Maruthuvanan HMK June 10, 2018 at 2:47 am

    INI BUKAN PEREMPUAN CINA LAH. CINA TAK AKAN CAKAP BEGINI. MUKIN DIA BINI PADA ORANG MCA.

  10. dr Adam June 10, 2018 at 2:47 am

    ..hahaha..assoo manyak pandai lorrrrr.. Sumuaaa mutut2 horr assoo..

  11. Siti Rogayah June 10, 2018 at 2:47 am

    NYONYA NI X MKN UBT KOT HR NI???

  12. rakyat bersuara June 10, 2018 at 2:47 am

    bahasa malaysia pun tak betul sibuk cari salah org lain.klu tak pandai nak menilai org lain jangan nak pandai2.ni mesti dah terputus dedak.

  13. Nazri Jaiaidin June 10, 2018 at 2:47 am

    Cina klon umno…

  14. no name June 10, 2018 at 2:47 am

    dedak lebih aunti ni kesian najib tak leh bagi dedak dah….

  15. Nini eddy June 10, 2018 at 2:47 am

    No comment auntie if I comment nnt less pahala I…

  16. Razmi Abd Razak June 10, 2018 at 2:47 am

    Biasa la kehidupan…
    ada yg puashati dan ada yg tak puashati…
    yg paling win tak puashati tu yg tak dapat nak rompak duit perbendaharaan malaysia… ๐Ÿ˜

    tapi mamat yg tanya tu tak soal pasal duit 1MDB kat dia… apa kata dia?… agak2 apa jawapan dia… ๐Ÿ˜

  17. mus sha June 10, 2018 at 2:47 am

    Bila nyonya ni kuar wad????

  18. wanmohd sufri June 10, 2018 at 2:47 am

    Machai kepala bapak kau admin.. Tajuk mcm bapak kau tak ajar kau je?

  19. Jeny Lin June 10, 2018 at 2:47 am

    Mesti dia dapat duit lepas ni ,xyah layan orang2 cam ni memang dia dlu xsekolah jdi otak dia bodoh ikut sangt cakap penghasut tu tengok duit mesti semua boleh dia buat inilah dia pentingkan dri sendri dapat duit sudah lao ah soo

  20. Jeny Lin June 10, 2018 at 2:47 am

    Otak dia ni dah di sumbat duit menghasut

  21. amirul ahmad June 10, 2018 at 2:47 am

    Takfaham la apa yg sedang diterangkan oleh auntie.ckp tu biar terang. Takut orng maksudkan lain. Macai PH tngh cari you tau

  22. Danilina Azy June 10, 2018 at 2:47 am

    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚biarkan la mereka dengan keluarga mereka๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  23. Teikjoo Choah June 10, 2018 at 2:47 am

    CINA PANDAI SUKA NAJIB RASUAH, DAN PERKAUMAN DAN DI MARAH OLEH UMNO ,SELALU MARAH CINA BABI ,PH TAK ADA PEMGALAMAN RASUAH

  24. Rozieana Halid June 10, 2018 at 2:47 am

    Ah Soo ni mabuk gamaknya

  25. JURIMADU TUALANG June 10, 2018 at 2:47 am

    Ni macai be end

  26. akagami senpai June 10, 2018 at 2:47 am

    Janji pH menang…yeahhh

  27. King Novus June 10, 2018 at 2:47 am

    Dah la penyokong2 BN dan PH..udah2 la gaduh/bodohkan org sana sini..sama sama bgn kan negara,kena bg anak bini mkn..gaduh mulut je kering

  28. svoe mesto June 10, 2018 at 2:47 am

    Bodoh punye cina.. macai mca ni.. puihh

  29. Ceim Peighn June 10, 2018 at 2:47 am

    Lol..
    cameraman ni pun, kang silap2 madey n the gang g anta team tangkap chinese woman ni.. silap2 bisnes pun dorang hijack kasi lingkup..
    menteri actually mmg tak perngalaman, tapi apa yg jadi pengundi un educated nk rasa ke perubahan baru jd educated..

Leave a Reply