Loading...

26 thoughts on “Viral marah betul brader ni dgn 2 orang tak berhati perut ni

  1. Siti ikhma September 16, 2018 at 3:59 am

    😆😆😆lawak pulak aku tngok kucing ty lari berselerak bila baba tu nk pukul dua ekor pmbunuh kt dinding tu.

  2. xIcy Breezy September 16, 2018 at 3:59 am

    For a second I thought the black flip flop was the kitten

  3. Putera Qasyaf September 16, 2018 at 3:59 am

    Ha Tu Makan diaaa😂..

  4. Monstar Strike September 16, 2018 at 3:59 am

    Kesian dinding plk yg jadi mangsa keadaan😢😢😢

  5. Alia Dania Ahmad September 16, 2018 at 3:59 am

    Tu panggil dia bukan pembunuh nama dia otak udang 😤😤😣😣😈😈😬😠😡salah ni بابي hutan

  6. Kei The Reaper September 16, 2018 at 3:59 am

    Yg bunuh kucing tu bnyk sgt minum ketum sampai 90 tangki kot harap² diorang mampus

  7. Fairuz Faeiz September 16, 2018 at 3:59 am

    lawaaak laa brader marah sungguh nampak

  8. Fatin Nazira September 16, 2018 at 3:59 am

    Tepi Nana ! Hahaha

  9. Alya Mazlan September 16, 2018 at 3:59 am

    Pandai nya kucing

  10. Qistina Mila September 16, 2018 at 3:59 am

    Hahahqh

  11. UMMISOEFIAH September 16, 2018 at 3:59 am

    Kesian dengan mop tu tak bersalah pun kena pukul ahahhha

  12. Puteri Insyirah September 16, 2018 at 3:59 am

    Gempakkk 😂😂

  13. Khairul Nazirul September 16, 2018 at 3:59 am

    Pembunuh tu sila mampus xyah hidup lagi bagus

  14. Hua Wei September 16, 2018 at 3:59 am

    Ini klu PDRM tk tngkap lgi aku rasa 2 iblis tu dh mampos ehh sial la jai pui haktui

  15. Naddie Alias September 16, 2018 at 3:59 am

    babi 2 ekor setan tu

  16. Ann Nisa' September 16, 2018 at 3:59 am

    Eee geram aku! Kucing aku mati kena langgar kete pun seminggu aku menangis. Setiap malam habis bantal basah takleh tahan nangis. Sial la 2 ekor jantan tu.

  17. attack on titan eren September 16, 2018 at 3:59 am

    memang patut pun

  18. [GD] JBoy56 September 16, 2018 at 3:59 am

    Jangan bersedih brader

    Aeaeaaaaaaaaaa Aaaaaaa

  19. Kavinnessh Pirabaharan September 16, 2018 at 3:59 am

    Dua orang sial tak ade hatiperut

  20. Shuffi Safie September 16, 2018 at 3:59 am

    Yang dislike ni kawan pembunuh

  21. Wan Nazreen Official September 16, 2018 at 3:59 am

    Hahahahaha ini bunuh orang ke bunuh kertas 😂😂😂

  22. Kaizat Bengarr September 16, 2018 at 3:59 am

    Lama lama kelakar pulak dia buat cam ni

  23. Nooramiza Zaini September 16, 2018 at 3:59 am

    Sy yg bukan pencinta kucing pun mmg benci dgn pembunuh kucing tu..sakit mental ke org yg bunuh haiwan tu.. Sanggup bunuh dgn kejam.
    Dah lah ibu kucing plak tu..sedih..

  24. Amiruddin Mrx September 16, 2018 at 3:59 am

    Klu aku, aku terajang je 2 ekoq setan tu, sekali pukul ngan kayu besbol

  25. dumbson 132 September 16, 2018 at 3:59 am

    Lek jangan jadi macam channel How To Basic

  26. Daniel Haqimy Nordin September 16, 2018 at 3:59 am

    Bapa sama mama dua org setan tu yak kena ajar

Leave a Reply