13 thoughts on “Viral menyorok takut dgn guru dan ibu, bomba datang menyelamat

  1. Jack line October 20, 2017 at 8:17 pm

    Kids didn't think like Adult.. He is kids 10 year old, But parents and teacher have think how to handle kids.. Pls don't harsh with them. Now days Parents and teacher show their stress to innocence ones.. THIS IS FACT…
    BOMBA (FIREMAN) always REAL HERO for public.. Thank you to rescue kid.

  2. sudu garpu October 20, 2017 at 8:17 pm

    respek bomba.. ingat padam api je ke.. ni haaa..

  3. Seri Muka October 20, 2017 at 8:17 pm

    comei ja budak tu

  4. jesse james October 20, 2017 at 8:17 pm

    Kalo 20thn akan dtg ada lg video ni dan die tgk..sure die tepok dahi

  5. Remyza Official October 20, 2017 at 8:17 pm

    PENGETAHUAN SEMUA

    Budak ni bukan takut cikgu seperti diperkatakan..
    Budak ni bukan bawa card Judi kesekolah dan dimarah seperti difitnahkan

    TETAPI

    Budak ni merajuk dengan ibunya atas sesuatu sebab dan bersembunyi disitu..dan syukur ibunya tahu dia bersembunyi disitu serta meminta bantuan pihak bomba untuk memujuk mangsa setelah ibunya gagal utk memujuk..

    so jgn memandai buat cerita yang mendatangkan dosa fitnah korang..

    """""UNCLE BAIT BHA>>>JUM JUM KITA G MKAN KFC..NAIT KERETA BOMBA BHA """"
    ^_^

  6. Zachary haykal October 20, 2017 at 8:17 pm

    Ni terpengaruh dengan cerita it

  7. M Harafi October 20, 2017 at 8:17 pm

    Sianla juga,budak tu kecik2 dah tekanan kot,

  8. MOHD SHAMRIZAN ZanNur October 20, 2017 at 8:17 pm

    longkang??.

  9. Hidden Hazard October 20, 2017 at 8:17 pm

    Attention seeker detected. Hahahaha

  10. Nick WC October 20, 2017 at 8:17 pm

    hahaha.. naye betul

  11. Truth Teller October 20, 2017 at 8:17 pm

    Zaman dah maju pun masih ada murid takut chegu? Tentu ada yg tak kena dgn sekolah dia. Kesian..

  12. Clarissa Enya October 20, 2017 at 8:17 pm

    Nembiak kinek tok mcm ² olah

  13. yusri_randes21 Yusri October 20, 2017 at 8:17 pm

    X paham

Leave a Reply