23 thoughts on “Viral meremang bulu roma ketika menyanyi Live

  1. Wan Jack November 9, 2018 at 2:30 pm

    Kepala banaaaananaaaa

  2. Nurul Haziqah November 9, 2018 at 2:30 pm

    Sephia yg mti wktu otw nk gi concert tu kn

  3. Mahathir Bin Mohammad November 9, 2018 at 2:30 pm

    Seram…

  4. sha feesa November 9, 2018 at 2:30 pm

    plz jgn die masuk motif viral n ckp ni pon fake live mcm yg kene rasuk tu.. sumpah seram mcm dengar ade "bende" tu ikut nyanyi sekali

  5. ali hassan November 9, 2018 at 2:30 pm

    cuba tgk minit 1:20 mmg jelas ada penampakan dekat tingkap tu

  6. AnimeChangeMyLife 167 November 9, 2018 at 2:30 pm

    Senangnya nk viral zaman sekarang ni… I dont even know who they are!!! This is not even a talent….

  7. kragzh November 9, 2018 at 2:30 pm

    Tu suara org dewan la …kan

  8. BuluBebek November 9, 2018 at 2:30 pm

    Video ni set set buat live kat ig paatu kwn belakang kene rasuk. Yang sampai ke Indonesia kene tipu pasal video tu hahahahaha. Bdk2 asrawa punya kirjaaa

  9. Zi Man November 9, 2018 at 2:30 pm

    Tu maknanya mambang pintu x suka korang nyanyi kt tmpt dia.. Dia nk rehat pon x bole.. Mambang jiban tul lh korang ni..

  10. Jean Paul J November 9, 2018 at 2:30 pm

    Ape Tajuk Lagu Nie Erk.

  11. LetsPlay Together November 9, 2018 at 2:30 pm

    pehh meremang bulu punai ngn bulu burit aku 🤣🤣🤣

  12. Amirdin Ritah61 November 9, 2018 at 2:30 pm

    Kucaimars

  13. migatsune akatsuki November 9, 2018 at 2:30 pm

    lagi best pnyanyi asal

  14. migatsune akatsuki November 9, 2018 at 2:30 pm

    ape yg meremang nye biasa je ape ke bodoh tajuk

  15. johari November 9, 2018 at 2:30 pm

    Yet. Another fake ig live video… booo

  16. Fairuz Aiman November 9, 2018 at 2:30 pm

    Kenapa yang nyanyi tu tunjuk last2, mcm dia kata "ready eh? Ok tutup" 😂🤣

  17. CAMPUR SARI November 9, 2018 at 2:30 pm

    Lebih best suara dia lagi drpd duta shaila on7. Kalo sekarang!!?👍

  18. malay power November 9, 2018 at 2:30 pm

    bangang punye orang..

  19. Heart Breaker November 9, 2018 at 2:30 pm

    haa sephia tu nama seorg fans berat SO7 yg meninggal semasa perjalanan ke konsert SO7..SO7 menciptakan lagu ni khas utk sephia

  20. Romy Japuin November 9, 2018 at 2:30 pm

    Lancau

  21. syukri hamid November 9, 2018 at 2:30 pm

    Ba wau dal wau ha

  22. zul amy November 9, 2018 at 2:30 pm

    aku ingat gentleman..
    tapi ade "gentle bahaya"
    r.i.p. english..
    hahahaha

  23. Badang channel November 9, 2018 at 2:30 pm

    Budak gay nie

Leave a Reply