Loading...

42 thoughts on “VIRAL Nabila Razali Menangis BF Curang

  1. Hshhs Ghshs November 27, 2017 at 1:41 am

    seriously aku x suke perempuan mcm ni..sikit2 record..luah perasaan..muka nampak tua..tp x matang..😅 adudududu

  2. nur fatihah November 27, 2017 at 1:41 am

    Hari tu kata kwan je ..hmm ni nges sb ptus cnta ke ptus kwn

  3. Dillah Ibrahim November 27, 2017 at 1:41 am

    Tolong jangan jadi ' fatiya ' sgt.

  4. kim han November 27, 2017 at 1:41 am

    lahmak dah lah tak famous semak je nak cari lain cari je lah

  5. Kikie Baa November 27, 2017 at 1:41 am

    Bukan kau saja kecewa, saya ni kecewa tapi sy tidak post sebab kau tau orang mana kasihan kena kasi ketawa lg adalah. Menangis dan mengadu laa sama Tuhan. Tuhan tu lebih memahami hati umatnya. Kau tu bercinta baru sekejap, sy yg bertahun2 ni lg lah sakit kau fikir tu lelaki rasa bersalah kah lg dia bangga sbb ada org nangis2 psl dia. Mana lah drg kisah tu

  6. Eddie Eddiekim November 27, 2017 at 1:41 am

    sabar

  7. Azmi Zarah November 27, 2017 at 1:41 am

    weh ko tak malu ke?

  8. shasha shahsa_sha November 27, 2017 at 1:41 am

    Yeah nanti lepas ni happy lah viral …. boleh review produk banyak2 nanti kaya … macam orang viral yg lain 😂😂

  9. PPLAWAK November 27, 2017 at 1:41 am

    Budak kecik.. budak2 wechat ni hahaha

  10. cik bunga November 27, 2017 at 1:41 am

    syok sendiri ke dik

  11. nasuha arron November 27, 2017 at 1:41 am

    dia tak tahu ke sekali dia upload video ni sampai bila2 tak leh padam dah. nanti anak2 tengok cucu cucu tengok ya allah nabillaaaaaaaa ai geram pulak hati temannn ada nampak mummy happy??

  12. Dayah Nazrin November 27, 2017 at 1:41 am

    Aku rasa video ni dia letk kt ig je tp org yg memandi2 letak kt you tube sbb nk org kecam.

  13. Snow Gaming November 27, 2017 at 1:41 am

    pe la kaw nie nabila duk kejar tarzan tu buat pe ambik aq dh la

  14. nazrin karim November 27, 2017 at 1:41 am

    Itulah. Dok sakan hashtag #PematahHati. Kan dah sungguh patah hati ..

  15. cengkerik pagi November 27, 2017 at 1:41 am

    retis ke ape ni?? 😂😂😂😂😂😂 xpnh tau pun sal die ni

  16. Kirai Kreto November 27, 2017 at 1:41 am

    Entah apa tujuan dia upload video ni.

  17. kuhau mel November 27, 2017 at 1:41 am

    Golongn Wanita yg ditinggalkn smpi menangis.. Biasanya mereka dah bgi spnuhnya kpada llki tu. Mereka dh tak suci tak virgin lgi….. Tu sbb drg sgt sakit hti dan mngis….

  18. nuril anuar77 November 27, 2017 at 1:41 am

    saya nabila razali . huhuhu jujurnya suka pada lagunyaaaa

  19. Sharifah Syahirah November 27, 2017 at 1:41 am

    Nang dramaaaa. Dah nya curang, udah la. Sik perlu la sampe nak berpolah video. Madah nya tek sedehhh. Aok, pernah benda ya jadi dgn kmk org koh. Bezanya kmk org sik polah video nangis kedak ktk deng oi. Tang nangis jak dlm bilit sia. Sik ku muji.

  20. Zamila NgahJasin M November 27, 2017 at 1:41 am

    kumbang bukan seekor.. kalau tak nak kumbang, ular ada,biawak ada,buaya ada

  21. qusrin lufti November 27, 2017 at 1:41 am

    Comel aa suara 😂😂

  22. Der Rah November 27, 2017 at 1:41 am

    Ko x hado

  23. Shafirah Abdullah November 27, 2017 at 1:41 am

    teda asil bah kw ni

  24. Syira Roseli November 27, 2017 at 1:41 am

    Sendiri cari salah, sendiri buat hal, sendiri la tanggung. Ni nak tunjuk kesian la ni, apa laaa haih macam2

  25. Nik Shahrazi November 27, 2017 at 1:41 am

    Done dislike komen2 yg kaitkan dengan Shila Amzah.. Aku bkn peminat dia tp isu tu dah lama kott.. Shila sndiri dah ade pilihan hati skang… So xpyah la nk ungkit bnde yg dah lepas…

  26. Zasiasis November 27, 2017 at 1:41 am

    but.. I feel her.

  27. Mohd akmal November 27, 2017 at 1:41 am

    Puii macam ni pn menangis.. Biarkan je laa ngn bf tu mungkin dia curang sebab kote dia dh xdpat nk keras lagi..

  28. WaN AvI November 27, 2017 at 1:41 am

    Step How to rich in Malaysia
    1. Make stupid video
    2. Viral
    3. Make cosmetic product and sell it

  29. Arifsuhaili Ariffin November 27, 2017 at 1:41 am

    Dah cari lelaki mcm tu…dapat la mcm nie ..salah siapa apa terjadi..

  30. mok mok November 27, 2017 at 1:41 am

    korang kalau nk komen pun jgn la kaitkan Shila Amzah , benda dah lama lepas , masing2 dah berubah kan, kot ye pun smpai bila nak jadi haters , dia pun ada hati & perasaan jugak. sekadar berkongsi 😊

  31. Muhd Shezri Ashraf Shaharuddin November 27, 2017 at 1:41 am

    Yyyeeeaaayyy da popular

  32. SHoutz November 27, 2017 at 1:41 am

    acah² laa dia ni, haritu kecoh bergambar rapat²..kata kwn je..ni tiba² menangis minx simpati ke?

  33. Alisha Ni Nie November 27, 2017 at 1:41 am

    ? ohhhhh

  34. Queen Zenith November 27, 2017 at 1:41 am

    Malunya doe ! 😅

  35. Jazaru Iman November 27, 2017 at 1:41 am

    call me ..babe

  36. Brave Heart November 27, 2017 at 1:41 am

    Nabila saya ada.. Saya masih single

  37. Rol. November 27, 2017 at 1:41 am

    Ikut jejak shila amzah pulekkk hmmm😓

  38. fyda farida November 27, 2017 at 1:41 am

    Haritu cakap kawan je…….. Dia sendiri cakap kawan je tak lebih. Teman tp mesra. Dah tu menangis dah kenapa syaiton. Bodohnya la. Malukan kaum perempuan je. Sebelum ni elok je amek gambar rapat2 post kat IG. Sekarang ni kau boleh cakap lepas ni harap xde org tanya?? Len kali bodoh sendiri simpan sendiri. Apa lah nak melalak sebab laki dah terang2 bukan suami kau pun. Budak zaman skg.

  39. surya john November 27, 2017 at 1:41 am

    suara dia macam kartun . 😂 rilek ah nab, zaman sekarang ni kau kena pandai nab. kau jangan la gelojoh menggelitis bila ada laki handsome. kawan dulu. cukup setahun kawan ke, confess ah. lagisatu, hope kau perbetulkan pemakaian kau. nafsu aku naik tengok kau dressup walaupun aku tengok sekali imbas je. betulkan tudung. labuhkan sampai dada pastu baju longgarkan sikit. jangan balut badan tu. ok dah. tapi satu aku nak betulkan, tak semua lelaki sama.

  40. Cik Peminat November 27, 2017 at 1:41 am

    Maybe aedy ckp dia suka nabila..belakang ckp lain..hahaha

  41. aidil asyhraf cool November 27, 2017 at 1:41 am

    Lek2 la txyah syok sndiri byak laki lgy baik ade kat luar sana so sabar je la maybe jodoh hg blom smpai

  42. Nur sofiea November 27, 2017 at 1:41 am

    * lg baik aduii typo lak

Leave a Reply