Loading...

43 thoughts on “Viral Najib Akan Masuk Penjara..Bukti Dah Cukup

  1. Loong Ct June 22, 2018 at 10:19 am

    Alhamdulilah semoga jadi kenyataan..amin.semoga dapat kumpul bukti..yg bersalah dihukum..

  2. AYUNY BALQIS June 22, 2018 at 10:19 am

    najib dgn rosmah je ker???

  3. ezzo jon June 22, 2018 at 10:19 am

    Bagusla tu.rahsia negara dh xguna o..

  4. Sofea Ameeea June 22, 2018 at 10:19 am

    Betul ke nak kene masuk penjara bila x masuk masuk pon?

  5. ishak ali June 22, 2018 at 10:19 am

    Sumbat ajalah cepat2..naik benci aku nk tgok setan bertopeng manusia ini..dh cukup dia nikmati syurga dunia..tkanlah nk bgi setan ni hidup senang,ketawa sana sini dgn setan penyokongnya..ini baru blsan atas dunia..tunghulah didlm kubur nti

  6. MOHD ALIF June 22, 2018 at 10:19 am

    Terbaik…terbaik….
    Go Tun.. Go…
    Allah brsama org2 yg benar…
    Kasi langgo penyangak2 tu…

  7. W.M Afif June 22, 2018 at 10:19 am

    Ok

  8. Amir Mahfud June 22, 2018 at 10:19 am

    Mampus dah najib

  9. YUI870326 June 22, 2018 at 10:19 am

    Good riddance!!!

  10. Miss Harley June 22, 2018 at 10:19 am

    Pasal politik, bergaduh. Pasal bola, bergaduh. Pasal artis, bergaduh. Last2 dorg dapat duit, kita kering airliur. 😏

  11. Raccoon x June 22, 2018 at 10:19 am

    Ni geng geng geng geng geng in the geng BN lompat PKR PAS
    Hk hk

  12. Mansor Aza June 22, 2018 at 10:19 am

    Najib terkedu & tiada respon lgsung tentang pemusnahan dokumen berkaitan

  13. Azman Zakaria June 22, 2018 at 10:19 am

    Akan fikir mahathir hanya tuduh naji gara gara cemburu

  14. Azman Zakaria June 22, 2018 at 10:19 am

    Gua fikir ini hanyalah penipuan.kalau bersalah kenapa dokumen tersebut masih tidak dijumpai oleh tun mahathit.(akan bersambung pada hari esok)

  15. khairulanuar harun June 22, 2018 at 10:19 am

    Biar org2 kuat2 bn buka mata sikit.. Dh thu dy ny xbtl nk sokong apa lagi. Ada akal pikir sendiri.

  16. kak waa June 22, 2018 at 10:19 am

    Bersyukur hidup dlam Malaysia nie,mkan pakai semua cukup. Tak penah susah kan bila nk cari keperluan, cuma tngok kanak2 kecik,anak buah ke semua mewah Dan bahagia kan..cuma tngok kat gaza, palestin negara dorang anak anak kecik kesian kan..mcam mna dorang mkan,minum..hari raya dorang tak mkan mcm kita mkan yg sedap2..mewah2 bagai.. pakaian buruk apa lah nasib dorang kan kat sana tu…untungkan negara Kita tak susah mcam tu..
    Bersyukur dlam negara sendiri hidup aman Dan sentosa…semoga Malaysia aman Dan makmur… Tak nak perang2 tak susah sebab aku ada anak kecik kecik lgi..kehidupan mereka masih jauh lagi…

  17. Fiqri Sharel June 22, 2018 at 10:19 am

    Tu lah najib ,bila kat dunia ni mcm mcm benda X elok kau buat tapi lama lama nanti akan tertangkap jugak. Bak kata pepatah ''sepandai-pandai tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah juga"

  18. Fakta' 10 June 22, 2018 at 10:19 am

    10 Fakta menarik tentang Dr. Mahathir : https://youtu.be/JuYAlpPzQVs

  19. Morgan Sri June 22, 2018 at 10:19 am

    Najib is above god.

  20. Iris Boutique June 22, 2018 at 10:19 am

    Tun M masukkan Anwar dalam penjara lepastu keluarkan balik. Sebab tuduhan dia tu silap. Tapi hakikatnya sebab nak menjatuhkan Anwar drpd jadi PM waktu tu.

    Sekarang, Tun M masukkan DS Najib dalam penjara lepastu ?

    Tun M cakap tak boleh nak hilangkan rasuah (sebab dia pun berasuah) ?

    Takut betul jadi Tun M ni. Nak mintak maaf dekat orang" yang dia buat salah dekat akhirat nanti.

  21. Joaquin Praveen Vishnu June 22, 2018 at 10:19 am

    Pelik kenapa Wall Street Journal dan New York Times yg dari Amerika Syarikat tahu banyak benda dari wartawan serta media Malaysia

  22. Shabbizzle Blabbizzle June 22, 2018 at 10:19 am

    fuck yeah!

  23. idris rahman June 22, 2018 at 10:19 am

    Hidup dato Seri najib!!!!🇲🇾🇲🇾

  24. ItsNotFunny June 22, 2018 at 10:19 am

    Dulu jho low yolo je…

    Skang ni no no jela…

  25. Irman Shah June 22, 2018 at 10:19 am

    Ade 700 lebih dislike video nie. Kenapa??? Macai BN ke??? Pegi mampus la wahai macai!!! Tun M sudah beraksi. Kau tunggu lah padahnya nanti wahai najib dan sekutunya!! Ahahahaha

  26. Jonatan Jong June 22, 2018 at 10:19 am

    Ko rang iboh loba cam ya. Mahatdir pukimak. Dh tua tk sedar tunggu mati. 93tahun. Pi mampus la mahatdir

  27. remy June 22, 2018 at 10:19 am

    Xtau nk ckp ape..cume nk bgi tau korang tgok najib jdi pm cm mne. dan korg tgok tun M jdi pm cm mne..pkir2 laa skit gune otak…tun jdi pm xseterok najib..najib betol2 buat org susah lgi btambah susah..dpt duit brim pon xgune..ade gst..xsilap aku klau najib menang pru 14 ari tu konfem gst lgi btambah naik dan hutang negara lgi bertambah..dan tanah2 malaysia terjual kepade cina..contoh dh bnyak..tepuk dada pkir sendiri..yg ckp najib tak salah semue bodoh otak xde…xboleh nk pkir gamak nye..

  28. Shiraz June 22, 2018 at 10:19 am

    Setiap apa yang kita buat mesti ada repercussion, tidak kira baik atau buruk.

  29. ikmal yazid June 22, 2018 at 10:19 am

    My insta: its_ikmal.004

  30. xImanArya June 22, 2018 at 10:19 am

    Hidup Tun!

  31. JACKIE CHAN June 22, 2018 at 10:19 am

    ini mkn dia jib… semoga cpt2 la masuk penjara

  32. Nurain Zainuddin June 22, 2018 at 10:19 am

    Dah siap fitnah

  33. Fikri Azlan Dab June 22, 2018 at 10:19 am

    Malas aq layan politik politik ni better layan wc18 ….

  34. Rahmat Hidayat June 22, 2018 at 10:19 am

    politik Malaysia hancur bangettt

  35. NNM Namira June 22, 2018 at 10:19 am

    Bila baca komen, orang malaysia nak cakap lantang untuk benda yang bukan bidang. tuntut ilmu dulu lepas tu bagi pendapat. bagi 'pendapat' tak sama dengan buat 'assumption'. ni tak, buat assumption mcm dia kerja sebelah meja Tun.M. Orang berilmu ni lain. Orang tak berilmu duduk belakang telefon je, letak komen pedas komen bodoh lepas tu blah.

  36. Norhazaliza Azie June 22, 2018 at 10:19 am

    Insyaallah balasan Allah lbh setimpal kpd mereka berdua nanti….

  37. wafiq YTG June 22, 2018 at 10:19 am

    malu kan negara kite je najib ni dah hutang dengan jepun..najib ingat jepun ni buat ape yang najib suruh dapat percuma..GILE KAU dah lah jepun negara maju confirm LAH COST MAHAL GILE….

  38. vlue vankish June 22, 2018 at 10:19 am

    woww 😂😂😂

  39. muhammad sofi June 22, 2018 at 10:19 am

    Kahkah pendekar bugis dh kecut telur elok la tu biar melingkup dlm penjara buat semak je

  40. Iskandar Shah June 22, 2018 at 10:19 am

    salam,kita smua jgn sesekali lupa yg allah swt adalah hakim yg maha adil.jd ape yg hndk d takutkan.yg brsalah wlaupun telah lama,akan d ketahui jua akhirnya.balasan allah tidak mngira sesape skalipun.perancangan allah adalah sebaik2 rancangan.amin

  41. Anna nishikinomiya June 22, 2018 at 10:19 am

    ape nak jadi la erkk malaysia

  42. Raaa Zaitun June 22, 2018 at 10:19 am

    Eleh nk ikut kn Tun m lgi teruk laa jgk . Tp Dato najib je nmpk sngt dye xthu akan jatuh teruk Mcm ni Mcm dgn Tun m Xpe laa dye pandai

  43. Harith D. June 22, 2018 at 10:19 am

    Bunyi gemok pendek tu nk rasuh/kawtim Tun M jaa…tapi kena tolak. wakaka…silap laa…igt Najib ke…

Leave a Reply