20 thoughts on “Viral pelanggan tak diundang bab1 masuk 99 Speedmart

  1. Amirul Tupai 125z November 19, 2017 at 5:34 pm

    apa ke bodoh kerajaan yg di salah kn..sebb tu dgn jadi bangang sngt..kat sngpore dah tak ada hutan..ada babi hutan gak..klau tikus masuk dalam kedai tu nk salah kan sapa lak.

  2. Serimah 0198595623 November 19, 2017 at 5:34 pm

    babi je pun ape nak tkut..lain lah klau anaconda..bdiri smpai atas counter x tau adat ke

  3. Mohamad Zuharmi November 19, 2017 at 5:34 pm

    BABI PUNYA BABI..

  4. mak aku November 19, 2017 at 5:34 pm

    Babi punyer babi…babi babi babi babi….babi dlm kedai..wkwkwk.

  5. Lone Joker November 19, 2017 at 5:34 pm

    orang kot..kena sumpah

  6. Isqandar Isqandar November 19, 2017 at 5:34 pm

    Ni speedmart kat kampung aku.peliklah sebab lagi pun depan kedai speedmart ni mana ada hutan.yg ada kedai je ngan masjid je…

  7. NZR 07 November 19, 2017 at 5:34 pm

    Area mantin eh

  8. Tik Shiro November 19, 2017 at 5:34 pm

    Giler habis semua makanan kena buang.lantai kena samak

  9. Norsakinah 95 November 19, 2017 at 5:34 pm

    kat mana nie

  10. 하백의 November 19, 2017 at 5:34 pm

    Biarlah babi berbelanja nak akhir tahun , bajet 2018 dh lain so biarkan dia shopping abis3 😂 hahaaha

  11. Jaafar Mohd November 19, 2017 at 5:34 pm

    dia dtg tu saje nk ziarah kot…. 😱😱😱

  12. kebah palo November 19, 2017 at 5:34 pm

    Tak pakai baju x pakai seluar masuk supermarket nk beli barang…. Apa punya perangai la cik kinjil mi

  13. Amirul Mirul November 19, 2017 at 5:34 pm

    Babi punye babi hahahaha

  14. Gentle Man November 19, 2017 at 5:34 pm

    dia nk beli carlsberg tu

  15. Rahim Rahim November 19, 2017 at 5:34 pm

    babi tu pun nak membeli jg. nampak kedai singga lah. jln² curi makan..

  16. Faizah Mat noh November 19, 2017 at 5:34 pm

    yg 2 org girl tu apsal still diri atas kaunter, trun dan keluarlah..mcm2 lah…mcm mna bleh dtgnya haiwan ni…

  17. Muhammad Rashid November 19, 2017 at 5:34 pm

    Sebiji mcm 99 sri buloh je

  18. syafiq aiman November 19, 2017 at 5:34 pm

    Dah korang asyik sebut babi jee😂….gaduh ngan bf/gf babi gak kene sebut dia dtg ahh😂😂

  19. ig itsdly November 19, 2017 at 5:34 pm

    perlu ke berdiri atas cashier? org lain relax je berdiri dkt bwh.. kau pulak tergedik2 berdiri dkt ats tu. kurang sopan

  20. Shafeez Ahmad November 19, 2017 at 5:34 pm

    ni sume najib punye pasal…babi 2 dtg nk mintak keje,hutan da xde,yg semua ddk dpn pintu buat ape,g la interview babi 2…hahaha

Leave a Reply