50 thoughts on “Viral ramai yg dah terkena jaga-jaga jgn mudah percaya

  1. Ended_ Maniac October 20, 2018 at 12:32 am

    ok daddy

  2. Akim Nordin October 20, 2018 at 12:32 am

    Btul tu. Keja banyak boleh buat kat dunia ni.

  3. Mohd Faiza October 20, 2018 at 12:32 am

    Ni yg ak nk kate babi ni… Hahahaha

  4. Ayaz Nalzam October 20, 2018 at 12:32 am

    Warga asing skrg lahanat sng² menipu org tempatan…da besau kepala…APA tindakan KITA???

  5. Mohamad Ramly October 20, 2018 at 12:32 am

    trbaik,you hebat cari yg halal i like u

  6. Zazali Nordin October 20, 2018 at 12:32 am

    Cakap kat Ang… ko tunjuk la nombor yang call ko ada saman..

  7. Mohd Shukran October 20, 2018 at 12:32 am

    Sy pn sama… Ni no dia +60178469780

  8. {プロジェクトD}高橋 啓介 October 20, 2018 at 12:32 am

    Aku ade gak kene tapi bank, die call aku perempuan kata aku ade bill tertunggak atau hutang kat RHB bank, yang kelakar nye aku tak pernah berurusan dengan bank RHB ni seumur hidup aku, terus aku letak nabudecikiang keje nak scam je ptuih.

  9. Syazwan Aznan October 20, 2018 at 12:32 am

    Saya bukan saman . Saya dia ckap ad kes langgar lari . Sewa kereta laa bagai . Sedangkan saya bawa kereta pun tk pnday

  10. Fauzan Only One October 20, 2018 at 12:32 am

    Dunia sementara sahaja

  11. Fauzan Only One October 20, 2018 at 12:32 am

    Wow cina pon tau halal haram takziah(tahniah)eeehhh

  12. Muhd Iqbal October 20, 2018 at 12:32 am

    Baiklah buntat anda cakap halal2 Islam ke ..

  13. rabbit&fish October 20, 2018 at 12:32 am

    Aku baru je kena hari Rabu lepas. Depa kol no pejabat aku. Aku dengar dia ckp mahkamah je aku dah gelabah. Ingat sbb Ptptn ke apa 😂 Tapi nasib baik aku masih rasional sebab pelik cena depa boleh tau no pejabat aku. Aku agak scam la tu terus aku letak fon.

  14. winarni 79 October 20, 2018 at 12:32 am

    Kuwe ngomong opooo.,..aku rak mudeng

  15. Diana Diana October 20, 2018 at 12:32 am

    Skrg ni org nk tipu kite derg guna helah yg derg tu dri polis,mahkamah,hosp semua la aritu aq dh kne cina mne nth call aq ttbe kata die dri mahkamah terengganu die tnya nama ic apa semua then aq ckp owh jap my dad polis u ckp la dgn die ttbe die kata owh it's okay trus die letk phone haaa!dasar lo nk tipu agak² la sial

  16. Foxtrot Alpha October 20, 2018 at 12:32 am

    Terima kasih sharing info. Nak tanya.. Jho Low kat mana sekarang?

  17. Janarthan Velappan October 20, 2018 at 12:32 am

    Like your slang.

    Btw, i got the same call 2 days ago. I knew it is scam, but still talk just for entertainment. I told my name without initial and wrong IC number. Fuxxer still saying i got summons. When i ask where he call from, he said Subang IPD. He cut the call when i said im nearby now, ill dropby Balai shortly. PDRM got to do something on this fuxxers..

  18. MsG October 20, 2018 at 12:32 am

    Jaga jaga kini penipu banyak .

  19. Zulhadi Kamarulzaman October 20, 2018 at 12:32 am

    Bahasa Melayu kau gempak la bro. 👍👍

  20. az myra October 20, 2018 at 12:32 am

    😂😂😂

  21. Fighter Timur October 20, 2018 at 12:32 am

    Aku baru lpas kena smlm
    …col dari bank kata nya ada hutang tertunggak…suara amoi…terus aku ajak kongkek…

  22. Nabil NABILFIKRI October 20, 2018 at 12:32 am

    Cina ka mlayu

  23. hustlaz2k October 20, 2018 at 12:32 am

    skali tgk mcm jho lo pn ade uncle mike…

  24. Mell Inzaghi October 20, 2018 at 12:32 am

    Aku pun baru2 ni dapat call katanya dari Bank Of saudi.aku bg jer no acc semua tup2 masuk 2.6b skang tgh pening nk enjoy ker nk pulangkan balik.

  25. azri haziq October 20, 2018 at 12:32 am

    aku pernah dia capak aku berhutang tk bayar judi smpai 3000rm . memangla dia sruh tekan 9 .

  26. yahya pikin October 20, 2018 at 12:32 am

    Hii meluatnya la aku tengok bapok ni
    Uekkkk

  27. TCE •τυκεο October 20, 2018 at 12:32 am

    Membe aku baru kena minggu lepas msg code kalau nak transfer duit dari bank masuk bnyak kali untuk pegesahan , lepastu dia pun pelik la , check² rupanya dah lesap 9k duit hantaran nak kahwin …..

  28. Pidot makan pisang_123 October 20, 2018 at 12:32 am

    wkwkwkwkwk

  29. Bj Sign October 20, 2018 at 12:32 am

    Apasal nak kaitkan dgn babi ? Jahat ke babi ? Anjing ? ….. Apabila darurat, babi pun boleh dimakan ape

  30. Mel91 Mamat October 20, 2018 at 12:32 am

    Da kna baru 2 melmamat2 jugak..nak tgu lg ne klu 2 ada Atung no pelik 2 dtg ckp bkn 2 hari tu kna pasl sya No menang Bos nestle..kli ne nk tgok apa plk bidang scmmer ne

  31. just Z • October 20, 2018 at 12:32 am

    Aku dapat dari pencegahan rasuah sila tekan 1 untuk bercakap dgn pegawai.. Aku tkan trus ak maki lancau ap smua..

  32. Wan Zulhasif October 20, 2018 at 12:32 am

    Hahahah lawak la michael ang ni😂 babi tu tkleh blah😂

  33. MUHAMMAD FARIS OFFICIALL October 20, 2018 at 12:32 am

    Hahahahahahah aku tengok maikel ang ini dah macam sebijik macam muka taukeh sayur di gerbang malam Hahahaha

  34. MAOYt MEDIA October 20, 2018 at 12:32 am

    skrg ramai scammer

  35. bukuku October 20, 2018 at 12:32 am

    Lol Michael u betul cute.

  36. DanZai YT October 20, 2018 at 12:32 am

    Bila Fly FM dgr ni terasa kot pas tgk video ni😂😂😂😂

  37. Henri Zar October 20, 2018 at 12:32 am

    Sekarang ni ramai tau.. mcm2 style ada nak menipu ni.. tahun lepas ada 1kumpulan pergi rumah ke rumah konon nak banci pendapatan 1fmly konon nak bg brim, diorg minta mcm2 kita punya profil nama, no ic, no akaun, aku lyn kan je tp sampai no akaun mmg aku bg alasan tak ingat la.. bhaya Ooo kat situ je diorg dh boleh korek duit kita. Yg sedih nya macai2 diorg aku tengok seumur baya budak2 studen.. perempuan plak tu lg sedih yg buat keje tu org melayu.. hampeh tul.. baik diorg keje dgn aku jual air teh madu lg bagus.. hehe tu blum scam cara bercinta dlm media sosial lg tu.. sangup stay bertahun tahun slow2 dia cuba kikis duit org.. mcm2 alasan.. bil hp xbyar laa.. sakit la.. mula2 mmg la rasa kesian klu cpt sedar bagus la.. jgn lyn sgt habis kering duit hehe ada yg konon nk bg hadiah la tp kena minta tolong kirim duit utk pos laa ada yg suka nk pinjam duit la.. padahal jumpa pun xlg.. hehe jaga2.. ada cll nk jual insuran la.. dpt msg cabutan bertuah dari stesen minyak laa.. fuhh dah akhir zaman ni dajal2 kecil banyak dah kluar.. bhaya.. kena bala mcn kat palu baru diorg ingat mati atau nk kiamat kot klu tak ingat juga mmg setan la tu tak pun dajal haha

  38. tahilah October 20, 2018 at 12:32 am

    Kerja halal lah..herrrhhhhhhh..😂👍

  39. Ahmad Kairul Ridzuan Abdul Kahar October 20, 2018 at 12:32 am

    Lidah brsepah

  40. Mohammad Al Amin {Amin} October 20, 2018 at 12:32 am

    Aq penah dapat call dari court hsbc dan rhb diaorng mengatakan bahawa anda mempunyai saman/baki tertunggak.oleh itu sila tekan no9 untk berckp dgan perunding ataw pakar.lpas tu diaorng minta ic dan num acc…so aq ni lebih pandai dari diaorng bagi num ic yg salah then dia maki hamun dgan aq hahah nmpk sngt penipu dajal dah keluar

  41. Kaki Viral October 20, 2018 at 12:32 am

    Betol do aq kene semlm terkejut aq tiba2 call ckp encik ade saman babi tol dh la suara cam robot goggle

  42. Mdh Boyz October 20, 2018 at 12:32 am

    Ni yg nk aq kata BABI nihh

  43. Fad Caster October 20, 2018 at 12:32 am

    Padu Micheal Ang 👍

  44. Mr Judox October 20, 2018 at 12:32 am

    Hari tu kawan aku dapat call mcm ni time di McD..tak bagi dia cakap banyak, kawan aku ckp Pak Yu…Pak Yu ..Pak Yu…Pak Yu…Pak Yu… 5x terus caller tu off sendiri ..

  45. V bias October 20, 2018 at 12:32 am

    Haa do aku baru 17 thun , pastu cakap aku ade saman kereta jadah dia lahh nmpk tak kebanggangan dia tu ☺️

  46. Zaimie Ashraf October 20, 2018 at 12:32 am

    Scammer mmg byk now..

  47. Protozzt79 mie October 20, 2018 at 12:32 am

    Scammer bodoh tu…dulu aq pernah kena sekarang ni dah xder dah lama dah tunggu diorg call ni dekat nak 3 tahun dah nak kenakan diorg balik…eh mcm tau2 pulak diorg dah xder yg nak call dah tu yg bengang sgt ni…huh…

  48. Muhamad Syafri October 20, 2018 at 12:32 am

    Nampak mcm lembut je mamat ni?

  49. HZ SenPai October 20, 2018 at 12:32 am

    Ish sabor jela

  50. Lutfi JR October 20, 2018 at 12:32 am

    Cute la Michael Ang😂

Leave a Reply