28 thoughts on “Viral..Sebab Ni Orang Tak Suka Mat Rempit

  1. Hariz Suhaimi September 2, 2018 at 10:52 am

    kau drive n hp dk rkam mtor tu?? terbaik.. hehee

  2. onxon carryon September 2, 2018 at 10:52 am

    Yg rakam tu pun silap² leh kna hahahahaha

  3. Panahan Arjuna September 2, 2018 at 10:52 am

    Memalukan mat motor je

  4. C J September 2, 2018 at 10:52 am

    Ni matrempit…mat moto lek2 je..xde cempera mcm ni

  5. Just Den September 2, 2018 at 10:52 am

    Ride motor rase mcm top speed padahal cam 60 .

  6. Armirul Nizal September 2, 2018 at 10:52 am

    Rempit sampah

  7. Bugs September 2, 2018 at 10:52 am

    Babi sakai

  8. Loganathan Santanam September 2, 2018 at 10:52 am

    This high way super man ,

  9. Abubakar Ariffin September 2, 2018 at 10:52 am

    Langgar kasi mati je bro

  10. bmw power September 2, 2018 at 10:52 am

    Report dekat interpool la macha….apa mau bising2…☻☻

  11. Shah KDW September 2, 2018 at 10:52 am

    Semakin ramai kekecaman natizen tehadap budak yg naek moto.babi hitam bawa kreta siap rakam budak Moto smbil drive tidak kah mengudang bahaya kita sepatutnya lebih berhati-hati pda mlm hari dngn orng minyak siang hari kelibat hitam melintasi hadapan kita….Mat moto,mat rempit xslh dow diorng mngisi msa lpng dngn hobi bermain moto,dimata masyarakat budak budak mcm ni lh smpah…Smpaikn diri tk perasan yg diri tu smpah drive kete/moto megundang bahaya kepada orng xsemestinya kain hitam nmpk gelap dn kain putih nmpk terus putih Tapi diri sndiri kne tngok bnde tu dngn mata hati.Xlaa nmpk jht orng je

  12. Ruz _ September 2, 2018 at 10:52 am

    Dey kasi langgar jelah… apa daa dey..

  13. Amir Iman September 2, 2018 at 10:52 am

    Itu hobi kami.. Jatuh itu biasa, rider sejati tak takut mati.. Selagi nyawa masih ada salagi tu lah kami ride

  14. Amizam Mizam September 2, 2018 at 10:52 am

    kalau ye pom nk fly bgii lah jalan kt org laen . adui chaii

  15. Jalan Tar September 2, 2018 at 10:52 am

    Still x merdeka, dijajah oleh pemikiran sempit, x fikir bahaya , nyawa kalau bleh dibeli xpa, ni mati n then kt sana baqu bleh hidup,
    Malaysia Maju

  16. Mohamad Ikhwan September 2, 2018 at 10:52 am

    Dei macha.. hantam saja la. Apa mau susah. Ini orang lagi mau simpan lagi semak jalan. Orang lain pun bawa motor juga tapi bukan ini macam.

  17. Selly Farhan September 2, 2018 at 10:52 am

    Allah dah bagi nyawe di sia2kn " mat rempit taik kucing nie 😕😱😏

  18. Syazwan Wan September 2, 2018 at 10:52 am

    moto tu lagi laju dri kete die sbb tu die viral acah2 hon tk hirau pdhl xleh potong😅👎

  19. Born2BeSmart September 2, 2018 at 10:52 am

    Lorong kanan tu lorong laju / memotong. Pandai pandai korang kata moto xleh guna. Mmg la kereta laju dr motor cc rendah. Video ni aku tengok motor tu laju + buat aksi. Tu yg kena kecam. Rempit kan

  20. Belon Jr September 2, 2018 at 10:52 am

    Nii org bru nk bljr fly la ni…

  21. Cute Bulus September 2, 2018 at 10:52 am

    langgar je atau saje geselkan body, manusia mcm tu useless

  22. Abαng Am September 2, 2018 at 10:52 am

    kelebihan yang ada dekat Malaysia beruk boleh bawa motor

  23. Mior Azam Azam September 2, 2018 at 10:52 am

    Biar la ini malaysia kita punya lu macha apahal mau bising lu punya kaum lagi mcm siak kalau bwak kereta ke moto ke lu lagi bikin ini jalan serupa lu punya bapak punya jalan

  24. Nett Asni Ariffin September 2, 2018 at 10:52 am

    pdrm tolong ambik TINDAGAN segera. Semua orang pun susah dengan orang macam ni. duduk speed lane macam siput.

  25. lanun cartoon September 2, 2018 at 10:52 am

    Ayat x bolh blah, kita langgar comfrm mati, haha.. apa punya perangai xtau.

  26. King Pro September 2, 2018 at 10:52 am

    Hahahaha..

  27. Naz Knight September 2, 2018 at 10:52 am

    sama ja bangsa 2×5

  28. 160KM/H #New Speed Limit Of Malaysian's Highway.
    KITA PUNYA# Eett!! Wrong answer; ALLAH punya wei..

Leave a Reply