Loading...

20 thoughts on “Viral ! Sedap ke Kak Makan Daging Babi Tu ! Siap Makan Dengan Roti !

  1. yakuza owner March 14, 2018 at 12:28 pm

    tangkap,serah sama police

  2. Encik Popular March 14, 2018 at 12:28 pm

    Babi pn x sebabi kau haha

  3. Izzmal Syfiq March 14, 2018 at 12:28 pm

    Ajal maut kan ditangan tuhan. Kalau ko makan orang pun sekarang juga boleh mati . Kalau da ajal . Bahlol ni orang 💆. Buat ape yg disuruh , tingalkn ape yg dilarang kak oi🐷

  4. Nieysha Din March 14, 2018 at 12:28 pm

    hahaha makcik babi

  5. Anderson Ng March 14, 2018 at 12:28 pm

    Apa salah untuk makan babi? Tanya saja. 🙏

  6. Tok Janggut March 14, 2018 at 12:28 pm

    salah satu cara org memburuk kan islam di mata dunia. dunia akhir zaman. pakai tudung semua boleh pakai. tp islam atau x belum tntu dia ni. 😓

  7. isma Watie March 14, 2018 at 12:28 pm

    Dia bangga sudah memburukkan orang2 indonesia yg gak tau apa2 didalam negeriku sana!

  8. Jamaludin Awang March 14, 2018 at 12:28 pm

    Orang indon bahaya bagi orang islam. Orang islam dilarang makan daging babi.

  9. Zaiz Zafiq March 14, 2018 at 12:28 pm

    Di Indonesia ni pelik.. ada suku kaum nya yg memang bukan islam tapi berhijab labuh , llaki siap berkopiah… korang try search kat utube suku kaum batak indonesia.

  10. Erin84 Erin84 March 14, 2018 at 12:28 pm

    Bodoh kau sial lu setan….

  11. F T V March 14, 2018 at 12:28 pm

    Harap je pkai tudung,tpi memburukkan nme Islam

  12. F T V March 14, 2018 at 12:28 pm

    Bodo tkde otk

  13. Laksa Penang March 14, 2018 at 12:28 pm

    hurrmmm indon😧😧😩😩..biasala..apa yg tak biasa dengan diaorang ni?? agama ikut suka hati..sedangkan ustaz2 diaorang hebat tapi tu la..no wonder bala bencana sentiasa berlaku..boleh kahwin dengan beda agama..boleh murtad sesuka hati..nauzubillah..mohon di jauhkan negara dan keturunan kita dengn sifat munafiq camni..

  14. Azman Khalil March 14, 2018 at 12:28 pm

    Bdoh pnya bngsa ni….

  15. Ridzuan Abd Rahman March 14, 2018 at 12:28 pm

    Ni babi indon…mmg babi laknat punya indon.

  16. Azizah Osman March 14, 2018 at 12:28 pm

    Loya tekak

  17. Han Cherating Utama March 14, 2018 at 12:28 pm

    Ini jenis manusia yg tak ada AGAMA-ILMU….TAK PERLU VIRAL story O mcm ni…..JENIS manusia HIDUP UTK MAKAN….BUKAN MAKAN UTK HIDUP Punya Manusia….Jadi Makan Lah apa saja dia suka Babi Biawak Katak ULar Anjing Lipas….sLamat Makan.

  18. Stay Chill March 14, 2018 at 12:28 pm

    Pakai tudung tpy baju lengan pendek😂style spe tu geng?😂😂😂😂

  19. solehan Lehan March 14, 2018 at 12:28 pm

    heh..adoi da bodo kew ape nih..indon ii ape nk jdik

  20. Ahmad Fauzan March 14, 2018 at 12:28 pm

    koclok.. koe.

Leave a Reply