38 thoughts on “Viral setiap pertemuan pasti ada perpisahan sebak tgk diorang

  1. siti umayrah December 9, 2018 at 11:20 pm

    Untungnye de sahabat cmnih😭😭😭

  2. Hyakuya Lanz December 9, 2018 at 11:20 pm

    Bodo.. aku penah nangis.. tp kat belakang.. hahaha.. x tunjuk kat org.. betul2 depa belah.. aku nangis..

  3. hafiz zaimie December 9, 2018 at 11:20 pm

    Teringat dekat sahabat aku yg telah menghadap ilahi. Rindu nk luahkan perasaan dekat seorang sahabat. 😊

  4. Hani Ikmal December 9, 2018 at 11:20 pm

    tiba ii mta msuk bwg

  5. Fyr Rayyan December 9, 2018 at 11:20 pm

    Eee,, ape hal? Tak perlu heboh2 kan kononnye persahabatan korang terhebat..! Bro, aku belajar dulu sama macam korang semua,, konon aku selamanya bersama..bro, letaknya kekuatan dalam mana2 persahabatan adalah bile korang jauh da dengan mmber2 lain…then lps tu ko denga lak kwn ko buat la, isap dadah la..dn ko ade komitmen dengan fmly ko time tu,, ingat bro, persahabatan bukan hanya di kolej, uni, asrama even rumah sewa,, komitmen pada persahabatan tu la yg menguatkan lagi erti SAHABAT..

  6. akhtar mohamed December 9, 2018 at 11:20 pm

    Auch first time lelaki sweet

  7. Roy Roy December 9, 2018 at 11:20 pm

    Kunyit

  8. nelly maisara December 9, 2018 at 11:20 pm

    Sebak kejap..

  9. azyan Nais December 9, 2018 at 11:20 pm

    Aku pulak tibe² mengalir air mata .. Deabakkkkk arhh

  10. Ccgg Ffvvv December 9, 2018 at 11:20 pm

    satuje aku nakcakap, laki hati dia lembut, nampak tegas tapi tak, contohnya macam video ni

  11. Mancis Pecah December 9, 2018 at 11:20 pm

    gagal wkwkwkwkwkwkwk

  12. Mawar Mawar December 9, 2018 at 11:20 pm

    Ou mashallah behabuk mata aku…

  13. Mohamad Suzaimie Bin Purso December 9, 2018 at 11:20 pm

    Kira untung..mase ak dlu hri jd di bling telor tekepekkkk..

  14. Azwan rizwan Azwan December 9, 2018 at 11:20 pm

    Aku da umo 30 da ramai mmber jmpa da jauh da brjalan..80% kwn. penglaman aku mngecewakan.susah nak jmpa kawan yg setia susah senang.Sahabat?…kirim salam bro.

  15. Mariana Mar December 9, 2018 at 11:20 pm

    Bkn diorang kunyit korang fhm juga klau kwn korang rpt dngn korang smpai plok wktu prpisahan korang kunyit ke alahai😑

  16. Aqilah Nabighah Ibrahim December 9, 2018 at 11:20 pm

    Menangis weii

  17. Afiq Farhan December 9, 2018 at 11:20 pm

    Lagu ape yg dorang nyanyi ni?

  18. Hikayat Urban December 9, 2018 at 11:20 pm

    .video apa ney wat peluk2 bagai..zaman dulu lain lar jiwa kental takde Fon susah nak Komunikasi..lar Ney nak sedey2 cmney..dar x de kualiti sangat bley jer Wassap FB mesenggers hahaha…

  19. Mohamad Taufiq Abdul Rahim December 9, 2018 at 11:20 pm

    Apa tajuk lagu ni ek

  20. Syah 1301 December 9, 2018 at 11:20 pm

    Tumpang tnya siapa tau tjuk lgu ni??

  21. Syah 1301 December 9, 2018 at 11:20 pm

    Sebak*

  22. Syah 1301 December 9, 2018 at 11:20 pm

    Hm mmg sebal tngok diorang ni.

  23. Nur Suraya December 9, 2018 at 11:20 pm

    Nangis tngk

  24. Tipah Sopan December 9, 2018 at 11:20 pm

    peter pan_semua tentang kita..

  25. cik nurr December 9, 2018 at 11:20 pm

    Ya allah , sedihnya sis sedih tengok ni air mata jatuh

  26. Aziah Jusoh December 9, 2018 at 11:20 pm

    Kawan dia sempat lagi buat video waktu berpeluk😂

  27. abu azam December 9, 2018 at 11:20 pm

    Kunyit..

  28. ftxhh ftxhh December 9, 2018 at 11:20 pm

    tajuk lagu yg dorang nyanyi tu "TENTANG KAU,AKU DAN DIA-KANGEN BAND

  29. Izzati Rahani December 9, 2018 at 11:20 pm

    Lagu apa ek yg dinyanyikan tu

  30. Puteri Erra Najihah December 9, 2018 at 11:20 pm

    Sebaknya tapi comel

  31. jebOnN JaHaT December 9, 2018 at 11:20 pm

    Betul la..sebak tengok video ni..tapi aku redha Allah lebih sayangkan sahabat aku azmi..kawan dunia aku yang terbaik aku jumpa…tunggu ya sahabat..pasti aku akan menyusul kau pula selepas ini..

  32. rin ulala December 9, 2018 at 11:20 pm

    Seronok dapat sahabat mcm ni…sayang tak pernah dpt sahabat mcm ni……yg depan baik tapi belakang mcm hantu bnyk…😑

  33. Farah Aisyah Aziz December 9, 2018 at 11:20 pm

    Lagu ape yg diorang nyanyi

  34. Luqman Haqiem December 9, 2018 at 11:20 pm

    ini lah nama dia sahabat

  35. Haikal December 9, 2018 at 11:20 pm

    My senior😢. Baik orangnya. Selalu senyum. Semoga berjaya di luar sana

  36. behind the BTS December 9, 2018 at 11:20 pm

    Wth nak kawan camni 😭😭😭😭😌

  37. nurul ain December 9, 2018 at 11:20 pm

    Masa 1/3/2018 adik aku meninggaldunia. Kawan² sekolah, kawan² poly, kawan² tempat kerja, kawan² area rumah sewa dia semua datang. & masa tu sorang² peluk cium adik aku buat kali terakhir. Ye sebab adik aku dah takda so benda jadi lagi sedih tapi aku nampak friendship depa tu kuat. Air mata adik aku pon asyik mengalir jaa even dia dah tak bernyawa. Sayangnya depa nak lepaskan adik aku. Gaissss lelaki punya friendship lagi tough dari perempuan. Seriously gaiss. Ini aku cerita apa yg aku nampak sendiri. Rupanya adik aku ni memang disenangi kawan² . Yg mana kenal dia memang sayang sangat kat dia. Sebabtu Allah ambil dia seawal umur 24tahun. Doakan adik aku berada di kalangan ahli syurga gaisss.

  38. fawwazzikry6 December 9, 2018 at 11:20 pm

    Tajuk lagu apa yang dua orang tu nyanyi gais?

Leave a Reply