24 thoughts on “Viral sporting habis 1 train nyanyi lagu Chan Mali Chan

  1. AK STUDIO September 21, 2018 at 10:57 pm

    Semangat 1Malaysia

  2. Ezzy. Gamming_ September 21, 2018 at 10:57 pm

    Lpas ni xde bosan sngat naik train…syok jew mcm ni…

  3. alif aiman September 21, 2018 at 10:57 pm

    baekkk lh. mcm ni lh bleh mengeratkan silatul rahim rakyat malaysia. teruskan lgi👍

  4. Syamimi Balqis September 21, 2018 at 10:57 pm

    Kat mana ni ?

  5. Kema Gm September 21, 2018 at 10:57 pm

    Ini lah rakyat Malaysia yang saya suka

  6. Iqmal Iqram September 21, 2018 at 10:57 pm

    Monoloq kan tu

  7. mamamia 77 September 21, 2018 at 10:57 pm

    Nostalgia btul la….lagu kmi msa blik ngaji dulu2… Guna lmpu suluh lg..sbb lmpu jln xde lg msa tu….smbil2 hilngkn rsa tkut hntu…blik mlm gelap glita…..rindunya msa2 dulu…

  8. Hasya Hazamah September 21, 2018 at 10:57 pm

    jngn terlepas lokasi skali . nnty indog anjing dtg claim 😅

  9. Khairul aizam September 21, 2018 at 10:57 pm

    melayu je ramai ☹️

  10. Jenglot Jeng September 21, 2018 at 10:57 pm

    Ini smue stu geng laaa

  11. Amirul Akim September 21, 2018 at 10:57 pm

    Sehati sejiwa☺️

  12. Super Kenyalang September 21, 2018 at 10:57 pm

    Student satu college mmg lah sporting. Malaysia ni jgn nak 1malaysia. 1malaysia dah bubar

  13. Shuu Shuu September 21, 2018 at 10:57 pm

    yang komen berzikir lagi bgus tu ye memang bgus tapi bnyk je cara untuk eratkan silatulrahim selain dari zikir 😊😊😊

  14. Muhd Iqbal September 21, 2018 at 10:57 pm

    Dan kau duduk sebelh org berbau bawang sonyap jola hahaha…

  15. Tuan Adnan September 21, 2018 at 10:57 pm

    Terbaik la..aq pn ikut nyanyi ni..

  16. Sonic Boom September 21, 2018 at 10:57 pm

    Baik berzikir lagi Allah bagi rahmat…tapi kalau ade cina dgn india xpyh laa

  17. izham azhar September 21, 2018 at 10:57 pm

    bulu kuning

  18. buddy cute September 21, 2018 at 10:57 pm

    Sabtu ni aku pergi KL ,agak agak ada lagi tak macam ni ?Nak joinnnnnnnn …Seronok macam ni …Mana tahu tejumpa jodoh …Hihihi …Tibeehhhh

  19. Momo Salah11 September 21, 2018 at 10:57 pm

    Terbaekkkk!!!!this is Malaysia

  20. Faizal Jr September 21, 2018 at 10:57 pm

    Waahhhh…hanya di Malaysia…jgn lupa #sayangimalaysiaku

  21. Fahmi mzf September 21, 2018 at 10:57 pm

    Ada lagi ke yang pakai camera digital

  22. Ikan Baung Sungai Kelantan September 21, 2018 at 10:57 pm

    Hahahahahahahaahahaha… Kemah keming bosku

  23. Daniel Harris September 21, 2018 at 10:57 pm

    Yang dislikes tu mungkin adik-beradik sajat not😂😂😂

  24. Bunga Dahlia September 21, 2018 at 10:57 pm

    👍👍👍👍

Leave a Reply