Loading...

27 thoughts on “Viral Tok Imam Lari Semasa Gempa Bumi – Ustaz Azhar Idrus

  1. TheKey WhatAttack August 11, 2018 at 2:37 am

    Ktne ea?

  2. MadeyKapcai August 11, 2018 at 2:37 am

    Full video please…

  3. Norzilawati Che Nu August 11, 2018 at 2:37 am

    Kadang kadang disebabkan rasa terkejut,tindakan manusia akan berlaku secara spontan.Mungkin Tok Imam yang lari tu pun rasa terkejut bila merasakan goyang goyangan di dalam masjid akibat gegaran gempa bumi.

  4. Marco Pollo August 11, 2018 at 2:37 am

    Ustaz,guano klau lipas terbang kt atas bahu ambo time solat… Pahtu ambo lari,halau lipas tersebut.. Ambo start dr awal balik… Hukum sama jgk ke???Nate lipas ganggu la😅

  5. IHate khairul August 11, 2018 at 2:37 am

    Sayang 53k view tapi 700+ like je

  6. baharom Bahaganuz August 11, 2018 at 2:37 am

    Mantap big boh ite..

  7. Lan Game Lan August 11, 2018 at 2:37 am

    Itu tok imam di gaji tiap bulan dia takuk mati siapa nak tanggung anak bini dia itu yg dia lari

  8. Amir Hakim August 11, 2018 at 2:37 am

    UAI selalu ceramah kat mana ea? teringin nak pergi. Siapa2 tahu jadual ceramah UAI ?

  9. Muhammadnubhan wajdee August 11, 2018 at 2:37 am

    Idola👍👍👍

  10. mohd shamsie August 11, 2018 at 2:37 am

    Terbaekkk uai

  11. Fauzi Dolah August 11, 2018 at 2:37 am

    Lwk ii

  12. Sanisah Mohd Nor August 11, 2018 at 2:37 am

    Tok imam lari lg laju Dr makmum…huhuhuhu

  13. Zainul Zainul August 11, 2018 at 2:37 am

    Subhanallah .U.A.I ni bukan saje mampu menarik minat yg bukan kaki masjid mendengar syarahan beliau , tapi juga saudara2 non Muslim kita .

  14. a.s kekal teguh August 11, 2018 at 2:37 am

    Soalannya blm terjawab, kerana yg bertanya lmam lari lebih laju, apa mungkin masih mejadi lmam kpd lari.

  15. Faridjiha Manhassan August 11, 2018 at 2:37 am

    Yg dislike ni sapa.??muncul sat kt komen aku..

  16. might be1205 August 11, 2018 at 2:37 am

    im malaysian chinese. a non muslim but im on my way to learning and understanding islam and other religions. of all Ustaz who i have listened to, i like UAI the best. His sense of humour would not let you bored during his talk, his explanation is easy to digest and simple and he looks so humble in real person (i met him once, from far though). I think if u want someone to spread islam, he is the right man. A true moderate muslim from Malaysia.

  17. Basa 3 August 11, 2018 at 2:37 am

    Yg ni aku. Pelik… Non muslim pun suka tgk ceramah uai… Tp tetap jugak ada yg dislike… Siapakah gerangan mereka ini… Non muslim kah? Atau kafir kah? Atau setan kah? Pelik pelik hon yee chou 👍 salute

  18. Edi Espada August 11, 2018 at 2:37 am

    kalau macam ade ular ke ,lipan ke ,mase kita solat ,boleh ke kita berhenti solat dulu dan halau dulu ? tolong . .

  19. FingerXxX XtReMe August 11, 2018 at 2:37 am

    Jangan korang ketawa bukan korang yang rasa

  20. halim malik August 11, 2018 at 2:37 am

    dari dengar org bodo bahas2 X habis.. baik dengar Ustaz2 Cakap..

  21. Arya Kamandanu August 11, 2018 at 2:37 am

    Video pon macam gempa

  22. Levii Ackermann August 11, 2018 at 2:37 am

    kalau waktu sembahyang kite prasan ada orng cuba nak curi barang kite …nak buat ape?

  23. Muhammad hafiz Jaafar August 11, 2018 at 2:37 am

    Info 👍🏻

  24. Muhammadnizam Ibuhamzanwadi August 11, 2018 at 2:37 am

    uai mantapp👍👍👍

  25. Aimeka Ab Aziz August 11, 2018 at 2:37 am

    "Sesiapa yg meneruskan solat, Terbaik 👍" .. Meaning iman keyakinan yg kuat. Doa mohon perlindungan Allah azza wajalla ketika sedang solat.. Very rare. Sekira I dlm situasi tu, ntah, wallahu a'lam, xtau apa I akn lakukan.

  26. Syakir Ariffin August 11, 2018 at 2:37 am

    Uai👍

  27. hon yee chou August 11, 2018 at 2:37 am

    I m not a Muslim but I totally agreed with this wise man to save yourself when one life could be in danger of death…

Leave a Reply