25 thoughts on “VIRAL Tun Mahathir DI LARANG Jumpa DS Anwar Ibrahim

  1. hafiz apit January 11, 2018 at 11:38 pm

    Hidup pribumi mampus bn

  2. 하백의 January 11, 2018 at 11:38 pm

    Takpe tun , Anwar akan dibebaskan kelak 💁 masa tu boleh Meet , now takleh sebab politik UMNO pegang abis 😂 semua daerah diaorang tgh control

  3. Hidden Hazard January 11, 2018 at 11:38 pm

    Manusia2 gila glamour

  4. Mohd Amin January 11, 2018 at 11:38 pm

    Zaman ko pun lg zalim…tun oiii…..lu lupakah!!!!!

  5. Sara Sara January 11, 2018 at 11:38 pm

    Oo rupanya ada prosedur nk jumpa orang dalam tahanan…nk jumpa orang sakit di hospital pun kene ikut waktu melawat…inikan pula orang dalam tahanan..

  6. Abu Abu January 11, 2018 at 11:38 pm

    Apalah nak jd ni,penyokong kelepet wang rakyat ni bolehlah dianggap manusia yg tiada hati perut,penuh dgn nafsu tamak haloba,tiada rasa kemanusian(cuma pd sesama species).Terpulanglah,Kalau rasa mkn n minum serta bersekongkol dgn kezaliman itu baik bg puak2 rakus n bengong ni;teruskan ajelah.Tp ingat,hidup lawannya mati,baik lawannya buruk n setiap perbuatan/perkataan akan diminta pertanggung jawaban nt di PADANG MAHSYAR kelak.Sekarang ni nak buat semborono dlm erti kata lain,BERAJA DI MATA,BERSYAITAN DIHATI~teruskan ajelah.BERANI BUAT BERANI TANGGUNG,dan jawab aje nt soalan kubur n S.P.M(Soalan di Padang Mahsyar,selepas kita semua mati n kiamat kelak).Ok,ada faham?

  7. jimmy xXx January 11, 2018 at 11:38 pm

    "Ada udang di sbalik batu.."

  8. yunny 44 January 11, 2018 at 11:38 pm

    Mls nk Lyn org tua nyanyuk ni mahathir… Semua parti cm taik xde ap pun pakatan harapan yg musnah kah2 geng2 jilat bontot DAP…
    Hnya BN je yg betul dan PAS…. Semua bodoh nk jatuhkn najib… Yg pntg kerajaan dh bg kesenangan… Hidup BN !

  9. khuzAemy Channel January 11, 2018 at 11:38 pm

    Vdeo call wasap jela.. xde njib tau..

  10. Saupi Azran January 11, 2018 at 11:38 pm

    Hahahahahahahaha.. Hahahahahaha… Hahahahaa…

  11. Lim Kit Cibai January 11, 2018 at 11:38 pm

    SAMA JE DIA DENGAN KAU… DIA BELAJAR DENGAN KAU LA..SALAH KE ILMU KAU DIA PAKAI

  12. Nazari Ahmad January 11, 2018 at 11:38 pm

    Aku x faham ngan wan azizah, nurul izah mana maruah ko org,, x ingat ke lagi kes anuar dulu, mata lebam , org angkat tilam ke makamah satu dunia tengok, angkara siapa tu?

  13. Azzrul Azzrin January 11, 2018 at 11:38 pm

    Dulu masa BN dibenci,skrang di sayangi..politik malaysia.pusing2 dorang gak kaya.rakyat ttp mnderita.

  14. Awang Awings January 11, 2018 at 11:38 pm

    Apakah benda ni? Ni semua. Melawat org sakit pun tidak boleh ke? Aiya…aiyou…ai…ya..ya..!!!!!

  15. Man Tanu January 11, 2018 at 11:38 pm

    Kau apa kurang nya nak baik konon pui

  16. Bintang 7 January 11, 2018 at 11:38 pm

    Yang tun nk jumpa tu anwar yg msh dipenjarakan, nak melawat kene buatlah surat. Klu mcm tu ramai la org blh jumpa anwar kat hospital..

  17. Man Tanu January 11, 2018 at 11:38 pm

    Sudah terlambat si tua bankai ni sumbat dia dalam penjara sekali

  18. Betul tu January 11, 2018 at 11:38 pm

    menunjukkan bn yg dh bpuluh tahun wujud merasa goyah dan mgakui kekuatan parti baru ni.najib benar2 merosakkan bn.

  19. Farid Maludin January 11, 2018 at 11:38 pm

    Duduk rumah tambah pahala lagi baik la pak cik…bgi chance org lain plak

  20. Ari El January 11, 2018 at 11:38 pm

    #Respek Tun….Dua Dua Berjiwa Besar…Dua Dua Insan Ni Yang Digeruni Umno Dan Sekutu 👍👍👍👏👏👏👏👏👏

  21. Muhammad fateh Muhammad Putra January 11, 2018 at 11:38 pm

    Untung la muke masuk media😃

  22. Amirul Amin January 11, 2018 at 11:38 pm

    At the end of the world , pemimpin yg paling tak layak akan diangkat menjadi pemimpin dgn fitnah dan tohmahan sebagai senjata utamanya . Soo from here as manusia yg berakal yg kenal apa itu dunia yg sebenar (luas pengalaman dunianya) should know the answer of this situation. I don't want cakap lebih . Kalau doktor pakar boleh diagnose penyakit pesakit hnya melalui melihat fizikal , kalau you guys hidup hanya dalam sangkar (comfort zone) jgn ingat keputusan anda sudah terlalu baik. Kalau anda seorang pengembara mengenali ramai manusia dan ragamnya . Anda akan tahu manusia yg bagaimanakah bertalam dua muka yg hnya mahu objektifnya tercapai tanpa fikir kesannya kpd dia dan org sekelilingnya , mostly of them is very selfish . Its all abt pengalaman mengenal dunia.

  23. Amar Official January 11, 2018 at 11:38 pm

    Najib takut mana macai2 dia xdeke nk menyalak dalam ni.. Hidup Tun…!!! From Admin FriendsOfTunMahathir

  24. M Hasrul January 11, 2018 at 11:38 pm

    iyeeee maha thirrrrr rrrr rrrrrrr rrr iyeeee eeeeeeee

  25. Ariel Ariel January 11, 2018 at 11:38 pm

    Sokong tun

Leave a Reply